با سلام .
برنامه ای میشناسید که از یه فیلم چندتا اسکرین شات بگیره ؟
اینو هم بگم که برای VPS لینوکسی میخوام که محیط گرافیکی دسکتاپ نداره و فقط با دستورات متنی باهاش کار میکنم . بیشتر برای بررسی و مقایسه کیفیت فیلمها قبل از دانلود هست .
با سلام .
برنامه ای میشناسید که از یه فیلم چندتا اسکرین شات بگیره ؟
اینو هم بگم که برای VPS لینوکسی میخوام که محیط گرافیکی دسکتاپ نداره و فقط با دستورات متنی باهاش کار میکنم . بیشتر برای بررسی و مقایسه کیفیت فیلمها قبل از دانلود هست .
برای انجام بعضی عملیات بر روی فیلم از طریق خط فرمان معمولا از ffmpeg استفاده میکنیم. این برنامه قابلیت این رو هم داره که از فیلم عکس به صورت thumbnail بگیره که فایل منیجر ها و بعضی برنامه های دیگه در لینوکس از این قابلیت استفاده میکنند (برای preview) میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید.نوشته شده توسط ata.royalfalcon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر ؛نوشته شده توسط Ali_RNT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من نتونستم ffmpeg رو نصب کنم ، هم روی VPS و هم روی raspberry pi ولی به جای ffmpeg از avconv استفاده کردم .
دستور کلی با فرض اینکه اسم فیلم movie.mkv باشه و از ثانیه 20.342 فقط یک اسکرین شات بخواهیم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزاری هست که بشه باهاش سرعت فن gpu رو کنترل کرد؟ گرافیک hd4850 بسیار داغ هست ( 85 c) در حالت idle. چون دیگه fglrx یراش ساخته نمیشه مجبورم از mesa نسخه بروز استفاده کنم.. نرم افزارهایی که امتحان کردم و ناموفق بودم:
radeon-profile
fancontrol - lmsensors
thinkfan
البته ممکنه کانفیگ اشتباه انجام داده باشم که شما میتونید راهنمایی کنید
سلام .
لطفاً برنامه ای برای مانیتورینگ سرعت اینترنت و همچنین میزان ترافیک مصرفی که در نهایت بتونه بصورت یه گزارش متنی ذخیره کنه پیشنهاد بدید .
با بررسی هایی که انجام دادم vnstat گزینه مناسبی هست . میتونه گزارش ساعتی و روزانه ارائه بده .نوشته شده توسط ata.royalfalcon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)