تبلیغات :
راهنمای خرید دستگاه جوجه کشی
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 107

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر موتور سیکلت

داره خودمونی میشه mehran_mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شمع نو می زارم رو موتور سی جی ، بیست روزی که گذشت دود میزنه و پت پت می کنه خوب شمع رو که تمیز می کنم حل میشه اشکال کاربرات نیست؟.. چیکار کنم؟
    مصرف سوختتون را اندازه بگیرید اگه مصرف بالاست ماله کاربرات
    تنظیم کاربرات میتونه مشکل را برطرف کنه

اغلب اوقات این مشکل به دلیل استفاده زیاد از ساسات هم پیش میاد
    شاید چون هوا سرده زیاد از ساسات استفاده میکنید که این حالت پیش میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    من یه موتور تکتاز 125 هاتفورداستارتی دارم که موقع روشن کردن چه با استارت و چه با هندل فرقی نمیکنه صدای مثل صدای ضربه خوردن ازش میاد البته خودم چرخ دنده استارت رو دراوردم با هندل دیگه این صدا رو نداشتمیخواستم بدونم واقعا" صدا از چرخ دنده استارته واینکه باید استارت رو کامل عوض کنم یا چرخ دنده استار یدکی گیر میاد و دیگه اینکه نسبت به صدای فیلر هاش حساس شدم دوست ندارم صدای فیلر ازش بیاد تا حالا چندین تعمیرگاه بردم نتونستن صدای فیلرهاشو قطع کنن و از شما استاد محترم میخوام اگه ممکنه یه توضیحی در مورد نحوه ی فیلر گیری بدین
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

او.ن صدای دنده استارت را فکر میکنم طبیعی باشه چون من هم اغلب دیدم موقع روشن کردن با هندل این اتفاق میوفته

در رابطه با فیلر هم چنانچه تعمبرکار به صورت تجربی فیلر گرفته و از فیلر برای تنظیم استفاده نکرده باید دوباره فیلر کیری بشه در فغیر این صورت مشکلی نیست

فیلری که یکم شل باشه بهتر از فیلر سفت هست
    چون در صورتی که فیلر را زیاد سفت گرفت اختمال داغ شدن موتور بیشتره و در صورت فشار اوردن و داغ شدن بیش از حد باعث بروز ایراد در موتور میشه برای همین بهتره تا فیلر یکم شل باشه تا اگه انجین داغ کرد هم مشکلی پیش نیاد

اما اگه حساس هستید و میخواهید فیلر را سفت تر کنید باید حتما فصلی این کار را انجام بدید و با ورود به فصل کرما دوباره فیلر را تنظیم کنید

درب قالپاق سوپاپ را باز کنید
    به یک اچار مهره روی تایپیت را شل کنید و با یه پیچ گوشتی دو سو پیچ وسط مهره را در جهت سفت شدن بپیچانید
    با یه فیلر فاصله بین تایپیت را طبق کفته کارخانه سازنده تنظیم کنید

در اخر کار مهره روی تایپیت را سفت کنید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

او.ن صدای دنده استارت را فکر میکنم طبیعی باشه چون من هم اغلب دیدم موقع روشن کردن با هندل این اتفاق میوفته

در رابطه با فیلر هم چنانچه تعمبرکار به صورت تجربی فیلر گرفته و از فیلر برای تنظیم استفاده نکرده باید دوباره فیلر کیری بشه در فغیر این صورت مشکلی نیست

فیلری که یکم شل باشه بهتر از فیلر سفت هست
    چون در صورتی که فیلر را زیاد سفت گرفت اختمال داغ شدن موتور بیشتره و در صورت فشار اوردن و داغ شدن بیش از حد باعث بروز ایراد در موتور میشه برای همین بهتره تا فیلر یکم شل باشه تا اگه انجین داغ کرد هم مشکلی پیش نیاد

اما اگه حساس هستید و میخواهید فیلر را سفت تر کنید باید حتما فصلی این کار را انجام بدید و با ورود به فصل کرما دوباره فیلر را تنظیم کنید

درب قالپاق سوپاپ را باز کنید
    به یک اچار مهره روی تایپیت را شل کنید و با یه پیچ گوشتی دو سو پیچ وسط مهره را در جهت سفت شدن بپیچانید
    با یه فیلر فاصله بین تایپیت را طبق کفته کارخانه سازنده تنظیم کنید

در اخر کار مهره روی تایپیت را سفت کنید

داره خودمونی میشه yashar2k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام. بهترين تعمير گاه براي طرح ويو تو گمرگ كجاست.؟! من نمايندگي مجازش به اسمه ياوري تو اول قلمستون ميرم . خوبه!!؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام.موتور من طرح ويوه!صبح ها خيلي دير روشن ميشه. پشت ترافيكم هي خاموش ميشه!چندين بار استارت يا هندل بايد بزنم تا روشن شه!بردم تعمير گاه مجازش گفته مشكل برقيه!يه جا ديگه گفت ايراد از ساسات پايينشه ! گفت بايد كاربراتور باز شه تا دست كاملشو بخري!حالا بگيد مشكل كجاست!به حرف كدومشون گوش كنم!

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اي بابا كسي نيست جواب بده!!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام.موتور من طرح ويوه!صبح ها خيلي دير روشن ميشه. پشت ترافيكم هي خاموش ميشه!چندين بار استارت يا هندل بايد بزنم تا روشن شه!بردم تعمير گاه مجازش گفته مشكل برقيه!يه جا ديگه گفت ايراد از ساسات پايينشه ! گفت بايد كاربراتور باز شه تا دست كاملشو بخري!حالا بگيد مشكل كجاست!به حرف كدومشون گوش كنم!
    یه مقدار سلو ( دور موتور ) را زیادتر کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه

اگه مشکل بعد کامل گرم شدن موتور برطرف بشه قطعا از کاربرات هست اما اگه چه در حالت سرد چه گرم این مشکل وجود داشته باشه میتونه از سیستم برق موتور هم باشه

در این جور ایرادات را باید موتور را سوار شد و تستش کرد تا بشه عیب یابی درست و دقیق کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از کجا ميشه فهميد که کلاج نياز به تعويض داره (سي دي آي)
    بهترین موقع برای تعویض صفحه کلاج هنگامی است که موتور گاز زیاد بخوره ولی اون سرعتی که باید بره نره
    یعنی گاز هرز بخوره این موقع اگه صفحه تعویض کنی برای دیسک و چهار شاخ مشکلی پیش نمیاد

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

من تعمیر کار انواع موتور سیکلت سبک و سنگین هستم خوشحال میشم کمک کنم سپهر 2000

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

1

یه مقدار سلو ( دور موتور ) را زیادتر کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه

اگه مشکل بعد کامل گرم شدن موتور برطرف بشه قطعا از کاربرات هست اما اگه چه در حالت سرد چه گرم این مشکل وجود داشته باشه میتونه از سیستم برق موتور هم باشه

در این جور ایرادات را باید موتور را سوار شد و تستش کرد تا بشه عیب یابی درست و دقیق کرد
    داداش اولین کار یه روغن اتومات 30-40
    دوم صبحها با ساسات روشن کن مخصوصا" زمستان
    سوم دور موتور کمی زیاد کن (پیچ دو سو یا چار سو سمت راست کاربراتور به طرف عقربههای ساعت) فقط موقعی این کار بکن که موتور داغ باشد
    اگر این کارهارو کردی درست نشد یا از پیکاپ بوبین هست یا از خود بوبین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •