با سلام لطفا نقشه کامل برق موتورسیکلت هوندا CDI 125 با توضیح آن را به ایملم بفرست ممنون (ms20119698@yahoo.com)
با سلام لطفا نقشه کامل برق موتورسیکلت هوندا CDI 125 با توضیح آن را به ایملم بفرست ممنون (ms20119698@yahoo.com)
سلام دوستان . من یه ویو مدل 83 دارم که چند وقتیه سربالایی که رو یه دنده راهش میبرم و موتور آخر گازش هم هست . بعد 200 یا 300 متر موتور دل دل میزنه و تا وقتی که گاز رو ول نکنی
یا یه نیم دنده (حالت خلاصی )((کلاج گرفتن)) بهش ندی موتور همینجوری دل میزنه تا خاموش بشه. می خواستم بدونم ایراد چیه . همه میگن موتور داره کم میاره و کاری نمیشه کرد در صورتی که قبلاً این مشکل رو تداشتم.
سلام اقا من یک موتور نو!خریدم میخام بدونم بعد از چند کیلومتر باید روغن عوض کنمنوشته شده توسط zzrrrrrrrrr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتید محترم
موتور من فقط با ساسات روشن میشه و ساسات که میاد پایین خاموش میشه علتش چی میتونه باشه؟
حتي وقتي موتور گرم ميشه بازم رو پايين خاموش ميشه ؟نوشته شده توسط hezaveh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هميون اول روغن كارخونه رو عوض كن چون مثل آب ميمونه .نوشته شده توسط aliagha112 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد 300 تا و 1000 تا همراه با آچاركشي ، بعدش هم بستگي به روغني كه رو 1000 تا زدي داره .
(" قسمتي از نحوه آبندي از دفترچه تكتاز 125 ")
درود. موتورم قفل کرده! پالس 135. هندل پایین نمیره!
سلام
دوستان من.
از این به بعد برای هر مورد یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید ( البته بعد از جستجو)
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)