سلام دوستان من zzrrrrrrrrr هستم شما هر اشكالي راجعبه موتور داريد بگيد جواب ميدم
سلام دوستان من zzrrrrrrrrr هستم شما هر اشكالي راجعبه موتور داريد بگيد جواب ميدم
سوال من!کلاجم تنظیم نمیشه!یا که من خیلی حساسم!مثلا بعضی وقتها اگه برای تعویض دنده 2 به 3 گاز بدم و ناگهانی دنده رو عوض کنم دنده با صدای زیادی عوض میشه!به سرویس سنتر نشون دادم گفته مشکلی نداره!!من حساسم یا همه ی موتورها اینجوری هستن؟؟اسم موتورم هم از نام کاربریم مشخصه!
لازمه بگم در مورد سوال بالایی بحث های زیر در تاپیک موتور سیکلت انجام شده. اگه ره جدیدی دارید لطفا بگید.
نوشته شده توسط yamaha-fz16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط aghaye h [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط farshadd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط yamaha-fz16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط yamaha-fz16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط farshadd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط yamaha-fz16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط farshadd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط yamaha-fz16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط yamaha-fz16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره!بحثهای بالا انجام شده ولی من هنوز با دنده مشکل دارم!!!!دنده 3!!!!!!!!فردا یه تایم سرویس دیگه گرفتم مثل اسکلها دارم میرم سرویس!!دیگه همه ی سرویسهای شهر میشناسن منو!!!!!!ببینم چی میشه!!!
دوست عزیزنوشته شده توسط yamaha-fz16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلت فقط دنده 3 است
و اگه موتور هم مثل ماشین دارای دنده برنجی(یا هر مکانیزم مانند اون در خودروهای جدید) باشد باید اونو عوض کنی تا تعویض دنده برات راحت تر باشه
بد عوض شدن یک دنده خاص به کلاچ ربط نداره و به گیربکس مربوط میشه
من از موتور زیاد سررشته ندارم
ببخشید اگه بیشتر نمی تونم راهنمایی کنم.
"بعد از ویرایش"
میل zr هم بد نیست
Last edited by aghaye h; 15-01-2009 at 12:26.
سلام
از کجا ميشه فهميد که کلاج نياز به تعويض داره (سي دي آي)
سلام جمشید جان.نوشته شده توسط jamshidjap [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاج یه سیستم هست. و از چند قطعا تشکیل میشه. مثلا دسته (اهرم)، سیم و ...
از روی علائم و مشاهدات میشه فهمید که سیستم کلاج مشکل داره یا نه.
مثلا خراب و با صدا جا رفتن همه دنده ها...
با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز شما به سرويس سنتر اهميتي نده چون اصلا موتورو نگاه نميكنند چه برسه به .. .... .... ..... .. .من 3 راه جلوي شما قرار ميدم . 1-بيچ دسته كلاج سفت بيچ بايين شل2- اگر موتورو تازه خريداري كرده ايد روغن موتورو زود به زود عوض كن3-واحتمالا ديسك و صفحه درگيري لازم را ندارن.ولي به نظر من قسمت اول با موتور شما صدق كنهنوشته شده توسط yamaha-fz16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همه ي دوستان اگر ميخواهيد سيستم كلاج موتور شما مثل ژله كار كنه فقط يه مقدار روغن به سيم كلاج بزنيد واگر جمشيد جان ميخاي دنده ي موتورت روان كار كنه بيچ كارتر سمت دنده كه بيچ بزرگي هم هست باز كن بعد از اينكه روغنو تو ظرف ريختي توري رو با مسواك تميز كن و يه روغن 40 بريز ببين دندهات چطوري جا ميرننوشته شده توسط farshadd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین درست متوجه نشدم!!یعنی چی پیچ دسته کلاج سفت پیچ پایین شل؟؟؟من پیچ دسته کلاج رو تا اخر اوردم بالا!یعنی کلاج بالای بالا بود!دنده ها نرم نرم عوض میشن ولی گاهی اوقات وقتی گاز میدم فقط دنده ی 3 با صدای شوپ خاصی عوض میشه!میگه شوپ!دقیقا همین صدا!گاهی اوقات!با برخی صحبت کردم گفتن نرماله و مشکلی نداره!به نظرت همینجوری ولش کنم یا مشکل خاصی داره؟؟؟
منظورت اینه پیچ پایین رو که پیش موتوره اونقدر شل کنم که دسته کلاج شل بشه و در عین حال پیچ پیش خود دسته کلاج رو اونقدر سفت کنم تا ایندفعه دسته کلاج بیاد بالا و سفت بشه؟؟؟؟؟خواهشا هلپ برسون!
Last edited by Farshadd; 22-01-2009 at 22:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)