من متن نوحه ميخوام اگر كسي داره برام بزاره البته از حاج حسين
من متن نوحه ميخوام اگر كسي داره برام بزاره البته از حاج حسين
صفاي هرچي بچه خوزستاني و مخصوصا همشهري هاي محترم
درخواست خود رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر شاخه مطرح کنید
دوستان سلام با نوحه ای بسیار زیبا اومدم...ماله روز تاسوعای امسال در خرمشهر...به نظر من جزء زیبا ترین نوحه هایی است که حسین فخری تا به حال خوانده است گوش کنید ...نظری هم بدید بدک نیست .....دانلود کنید تا بفهمید من چی میگم کیفیت بالایی هم دارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گهی اندر هویزه ...گهی در هور ..مجنون گهی در خرمشهر..............واینک در غزه......نوحه بسیار زیبا در وصف جنایاتی که در حق مردم غزه شد...البته این نوحه در ان روزهای جنگ غزه که در محرم بود توسط اقای فخری خوانده شد...
سلام گرم به بچه های خوزستان
کسی اگه از بخشو داره بذاره ..واقعا صداش معرکه بوده......
دوست عزیز ممنون از لطف شما ...اینجا تاپیک مداحی اقای حسین فخری هستش ....می تونیین جداگانه درخواستهای خود را در انجمن ایجاد کنید که ارشیو کارها خراب نشن.....تا دوستان سردرگم دنبال هر چیزی نباشند![]()
سلام دوستان یک نوحه واحد فوق العاده زیبا از اقای حسین فخری به نام دیده بگشا....که البته تصویره این نوحه را هم دارم از روز تاسوعای امسال بسیار زیباست این نوحه....
سلام دوستان امروز نوحه ای با صدای حسن فخری پدر بزرگوار اقای حسین فخری را برای شما عزیزان اماده کردم که مربوط میشود به محرم امسال ...که برای معدود دفعات در یک مراسم پدر وپسر با هم مراسم اجرا کردند..البته حسین فخری هرچه دارد از پدر دارد ...ایشان با سنی نزدیک به 70 سال ....یکی از قدیمی ترین مداحان کشور هستند که همدوره مرحوم بخشو هستند...سبک ایشان هم مقداری شبیه مرحوم بخشو هستش.....
سلام دوستان بنا به در خواست عزیزان نوحه های مربوط به شهادت امام رضا و 28 صفر رو زود تر از موعود میگذارم .....تا دوستانی که لازم دارند استفاده کنند.....نوحه بسیار زیبای کبوترای حرم امام رضا .....که درد ودل دو کبوتر هستش که یکی از قبرستان بقیع و دیگری از حرم امار رضا ......بسیار زیبا هستش ...من که دیونه این نوحه هستم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)