سلام دوستان....
چند دقیقه قبل از مراسم روز تاسوعا با اجرای فوق العاده زیبای حسین فخری در حسینیه حیدریه خرمشهر برگشتیم...نوحه ها امسال فوق العاده هستش!!
منتظر باشید.... بعد از دهه اول نوارها که بیرون بیاد...همین جا اپلود خواهد شد ...
سلام دوستان....
چند دقیقه قبل از مراسم روز تاسوعا با اجرای فوق العاده زیبای حسین فخری در حسینیه حیدریه خرمشهر برگشتیم...نوحه ها امسال فوق العاده هستش!!
منتظر باشید.... بعد از دهه اول نوارها که بیرون بیاد...همین جا اپلود خواهد شد ...
آقا واقعا دستت درد نکنه
زنده باشی بازم اگه تونستی از این حنجره جاوید برامون بزار
ببخشید یک خواهشی ازتون داشتم... یک نوحه ای هست که میگه (وای حبیبم حسین)... البته نمیدونم مال فخری هستش یا کویتی پور... خواستم ازتون خواهش کنم که اگه این نوحه رو دارید لینکش رو برامون بزارید...
با تشکر
سلام به همگی.اکر کسی فایل صوتی یا تصویریه نوحه یا حسین آنکه دل از غیر تو ببرید منم
یا حسین آنکه دل از غیر تو ببرید منم رو داره منو خبر کنه یا اپلود.ممنون.
خسته نباشین من خیلی مداحی فخری رو دوست دارم واقعا بهترین مداح ایران هستش .اگه میشه همه نوحه هاشو بزارین واسه دانلود .با تشکر فراوان
برای اینکه بفهمین چی خوند تو مراسم تاسوعا یه مقدار که با گوشی n86 دوستم فیلم گرفتم
نوحه سری از تن جدایی....
با فرمت WMV که راحت همه پلیرها رو pc نشون میدهند....
این نوحه فوق العاده زیباست داغ داغ خدمت دوستان امروز ساعت 2 ظهر خوانده شد توسط حسین فخری..البته کمه باید منتظر شد تا کاملش رو اماده کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببینید این نوحه های حسین فخری چی کارا که نمی کنه ، منی که اصلا اهل جنوب کشور نیستم و اهل شهرستان جویبار از استان مازندران در شمال کشور هستم عاشق صدا و نوحه های حسین فخری هستم و با این اینترنت زغالی بیشتر نوحه های این مرد شریف رو دانلود کردم چه برسه به شما که جنوبی هستید و همولایتی حسین فخری هستید
راستی اگه می شه نوحه تصویری هفتاد و دو پروانه رو که این چند روز از صدا و سیما چند بار پخش شد رو لطفا بزارین من واقعا عاشقشم
عجب چیزیه این فخری دمش گرم
اونی که شبکه 3 گذاشت رو کاملش رو کسی داره سبکش خیلی ردیف بود
حال کردم
من دنبال این نوحه هم اسمش چیه
az daghe to tefla bi ghararam
bar nameye oryan savaram
beshkaste o
bar haleshan negar
ye khofte bar zamin
molana ya hossein
ey jane mara borde ze peykar
bengar ke khaharat amade dar barat
ba an ke boseyi viran ze hanjarat
Molana ya hossein
همون مولا نا حسین هست دیگه....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)