چشم ...دارم به زودی اپلود میکنم........![]()
چشم ...دارم به زودی اپلود میکنم........![]()
معنی دولبنی زیمانی بیک یا سلوه کسی میدونه برامون بنویسید اگه معنی را همراه با ابیات عربی باشه ممنون میشم
علی جان و سایر بچه های خونگرم خوزستان و ایران زمین:
این هم صدای دلنشین ((سنج و دمام)) برای دانلود.
التماس دعا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی جان ما همچنان چشم انتظاریم ما را دریاب
علی جان ما همچنان چشم انتظاریم ما را دریاب
من دنبال یک مداحی حسین فخری میگردم که چند سال پیش تو مسجد ولیعصر تهران خواندند
آغاز اون مداحی هم با چند جمله اولین زیارت عاشورا شروع می شه بعد هم چیزی که یادمه اینه
الهی تو گواهی که از زبان حضرت امام حسین پس از شهادت علمدار کربلا روایت شده
عاشقان انا الیه راجعون گفتندو رفتند................الهی الهی تو گواهی
اقا این مداحی بسیار سنگین و تو اوج صدای آقای فخری اجرا شده من اونو رو نوار داشتم که متاسفانه امروز در دسترس نیست
از بچه ها هر کدوم نشونی از این اجرا دارند ملتمسانه خواهان ان هستم
مخصوصا اون چند خط اولیه زیارت عاشورا آدمو میتر کونه
این ناقص هستش فعلا اما کاملش رو برات پیدا میکنم.....
خدا خیرت بده
سلام. با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز به خاطر زحمتی که میکشید
الان تمام 19 صفحه رو دیدم اما متاسفانه کمی مطالب پراکنده هست. در صورت امکان لینک های مختلفی رو که در این تاپیک قرار دادید در پست اول صفحه اول به صورت یکجا قرار بدید تا دسترسی و انتخاب راحت تر صورت بگیره.
همچنین من و اکثر دوستان نوحه ها رو به اسم نمیشناسیم و معمولا قسمتی از متن رو شنیدیم، اگر شما زحمت بکشید و نوحه ها رو با ذکر قسمتی از متن و همچنین کیفیت نوحه قرار بدید واقعا ممنون میشم. مطمئنم دیگر دوستان هم نظر موافقی دارند.
باز هم تشکر از زحمات شما
موفق باشید
یا حق
نوحه بسیار زیبای من برادر تو ام...با صدای بسیار زیبای حسین فخری..که از پارسال دوستان در خواست داده بودند..فوق العاده زیبا....
خدمت دوستان:
سلام ولک
من امروز توی گوگل دنبال نوحه های فخری میگشتم که خوردم به این سایت
تمام 19 صفحه رو کامل گشتم و تمام نوحه هایی رو که تو آرشیوم نبود دانلود کردم دمت گرم خدا خیرت بده فقط یه نوحه رو پیدا نکردم اونم نوحه عربی دولبنی زیمانی بیک یا سلوه بود اگه اینو برام بزاری دیگه آرشیوم میشه فول آرشیو
دستت درست برای همه پست هات (دکمه تشکر ندارم)
علی جان ممنونم خیلی حال دادی
منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)