تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: تبديل بين تواريخ ميلادي و شمسي و قمري

  1. #11
    ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست ها
    4,746

    پيش فرض

    سلام
    بعضیاش درسته ولی بعضیاش نه
    متاسفانه وقتی طرف یک ساعته تصمیم به نوشتم الگوریتم میگیرد و تقویم امسال و فوقش تقویم پارسال را جلویش میگذارد و الگوریتم را مینویسد بهتر از این نمیشود.!


    1.از کجا بفهمم که اینی که شما میگی درسته؟
    2.این تاریخی که در آوردی با چه فرمولی بوده
    من سالها قبلاً خودم شخصاً در مورد روش تحقیق کردم و به همان دو روش متفاوت رسیدم.
    اعداد فوق صد درصد مطابق الگوریتم 33 ساله است و توسط Microsoft Framework2.0 - PersianCalendar محاسبه شده اند.
    اگر بخواهیم روش دوم را هم معیار قرار دهیم، فقط و فقط تاریخ دوم لیست فوق تفاوت تبدیل دارد و مابقی تاریخ های لیست فوق طبق هر دو روش و الگوریتم به همان جوابهای بالایی میرسند.

    پس مطلقاً هیچ بهانه ای برای جوابهای ناصحیح در بقیه تاریخ های لیست قابل قبول نیست.


    3.در کل من باید چه ... بکنم
    1) امکان استفاده از کلاسسهای دات نت (VB9) در VB6 وجود دارد!!! ولی باید در مقصد در زمان انتقال برنامه Framework2 نصب باشد و یا نصب شود. (نتیجتاً خواهید توانسط از آن 11 تقویم استفاده کنید.)

    2) شاید و شاید و شاید اگر بتوانید صبر کنید و من وقت کافی پیدا کنم بتوانم یک نمونه ساده در ++VC برایتان درست کنم که در vb6 قابل استفاده باشد.

  2. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #12
    اگه نباشه جاش خالی می مونه بهرام_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    343

    پيش فرض

    2) شاید و شاید و شاید اگر بتوانید صبر کنید و من وقت کافی پیدا کنم بتوانم یک نمونه ساده در ++vc برایتان درست کنم که در vb6 قابل استفاده باشد.
    حتما و حتما و حتما اين بهترين روشه چون از بقيه حرفات هيچي نفهميدم
    و حتما و حتما و حتما صبر مي كنم و حتما و حتما و حتما شما وقت مي كني و حتما و حتما و حتما برام يك dll مي سازي و به جامعه برنامه نويسان خدمت بزرگ و بزرگ و بزرگي مي كني
    ولي جون من بنويس
    منتظرم

  4. #13
    ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست ها
    4,746

    پيش فرض

    سلام، انشا ا.. چشم!

  5. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #14
    ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست ها
    4,746

    پيش فرض

    سلام
    من یک نمونه dll با VC++2008 و در دو نسخه 32 و 64 بیتی حاضر کردم.
    فعلاً میتوانید نمونه وفق را به همراه توضیحات کامل از لینک زیر دانلود کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

    البته اگر وقت کنم، توضیحات و فایل را کاملتر خواهم کرد.
    در طی روند برنامه نویسی چندین بار جواب بخش های مختلف را با نمونه تقویم شمسی خود مایکروسافت که در Framework در دسترس است، چک کردم و تناقضی پیدا نکردم (از 1-1-1 تا 30-12-9377)
    ولی وقت نشد تست نهایی ای روی فایل کامپایل شده نهایی انجام دهم.

    سعی میکنم آخرین تستها و تاییدیه ها را انجام دهم و نسخه نهایی را هرچه زودتر برایتان بگذارم.
    شاید نسخه نهایی را در تاپیک مجزایی مطرح کنم تا راحت تر قابل مشاهده و پیگیری برای دوستان علاقه مند باشد و مشکلشان را حل کند.

    نسخه جاری بر اساس همان الگوریتم 33 ساله (که مایکروسافت هم استفاده کرده) به دقت پی ریزی و طراحی شده.

    موفق باشید.

  7. 3 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  8. #15
    اگه نباشه جاش خالی می مونه بهرام_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    343

    پيش فرض

    سلام دانلود کردم الان خیلی خوابم میاد تستش نکردم
    منتظر نسخه نهایی و راهنما هستیم
    ضمن اینکه برای این وقتی که گذاشتی بسیار متشکرم

  9. #16
    اگه نباشه جاش خالی می مونه بهرام_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    343

    پيش فرض

    سلام
    من همچنان منتظرم
    رو حرفت حساب كردم

  10. #17
    ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست ها
    4,746

    پيش فرض

    سلام
    من همچنان منتظرم
    رو حرفت حساب كردم
    شرمنده!
    باید یک پروژه را تحویل میدادم (زمان تحویلش رسیده بود) که کلی تاپیک در این سایتها و سایت دیگری را نتوانستم جواب دهم.
    این نسخه فعلی که گذاشتم کامل است و در طی کدنویسی بارها تستش کرده ام، فقط دلم میخواهد برای اطمینان صددرصدی کدی بنویسم که به عنوان نهایی جواب تمام توابع را در کل محدوده تاریخ قابل قبول (برای همه روزها) با جواب تقویم دات نت که محصول خود مایکروسافت است چک کند و مطمئن شوم دیگر هیچ ایرادی ندارد.
    وگرنه کد همین است...

    چشم هر چه زودتر این چک نهایی را انجام میدهم.
    حالا چی شد، این را تست کردید؟ اصلاً توانستید در vb6 استفاده کنید؟ مشکلی که پیش نیامد؟

  11. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  12. #18
    اگه نباشه جاش خالی می مونه بهرام_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    343

    پيش فرض

    ببین
    این رو دانلود کردم راستش سر در نیاوردم
    چند تا فایل بود
    اگر لطف کنی مثل شمسی دی ال ال فقط یک دی ال ال برام بسازی و مثل همون شمسی دی ال ال آموزش هم درست کنی خیلی حال دادی

  13. #19
    ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست ها
    4,746

    پيش فرض

    سلام
    این رو دانلود کردم راستش سر در نیاوردم
    چند تا فایل بود
    اگر لطف کنی مثل شمسی دی ال ال فقط یک دی ال ال برام بسازی و مثل همون شمسی دی ال ال آموزش هم درست کنی خیلی حال دادی
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    مگر این چندتا dll است؟ اموزش همراهش نبود؟
    شما فایل help.htm را اجرا کردید؟ (باید کارد زرد بالای IE را OK کنید)
    در همان اول اگر روی Win32 کلیک کنید، dll را تحویلتان میدهد و اگر روی "کمک برای VB6" کلیک کنید، توضیحات تکمیلی را نشانتان میدهد.
    فکر کنم اصلاً help.html را ندیده اید و مستقیماً رفته ای سراغ پوشه Files

  14. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #20
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    no living
    پست ها
    62

    1 این هم کد تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید Imports System.Globalization رو هم بالای صفحه کپی کنید.
    بعد توی page_load دستور PersianDate() رو بنویسی.یعنی اینکه زیربرنامه رو فراخوانی میکنی با این کار.

    من برای پروژه ام از این کد استفاده کردم.جواب میده.با این کد روز و زمان و تاریخ رو بهت نشون میده. مثلا :شنبه ساعت 11:00 تاریخ 1390/04/05
    میدونم که تاپیک برای خیلی وقت پیش بوده ولی جواب درستی به این سوال داده نشده بود و چون میدونم بچه های vb.net به این کد نیاز دارن ، دوست داشتم در اختیارشون بزارم و یه تاپیک جدید درست نکنم.
    Last edited by asire-dell; 26-06-2011 at 15:39.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •