معروف ترین
Giant
مریدا
کراس
معروف ترین
Giant
مریدا
کراس
چندتا دیگه هم هست ... مثل:
trek
Cannondale
kona
gitane
و ...
یه چیزی که بین کوهستان سواران مبتدی خیلی محبوب شده دوچرخه های پژو هست که این نکته رو عرض کنم که پژو فقط دوچرخه کورسی تولید میکنه و معلوم نیست که دوچرخه های توی بازار مال کجاست ( چین )
در ضمن این ویوا یه مارک متفرقه چینی هست که تا میتونید سمتش نرید بهتره ...
دوچرخه های آساک نسبت به قیمتشون خیلی خوب هستند (البته در نوع خودشون ) ...
من خودم کوهستان سواریو با یه دماوند شروع کردم ...
سلام.
خوب آره دیگه، به درست رفتار کردن که نمیگن خر کاری. زمین خوردن هم طبیعیه و در ساخت یک دوچرخه استاندارد، زمین خوردن هم پیشبینی میشه. البته فرو رفتگی بدنه احتمالش زیاده. و همچنین شکستن دوشاخه.
من خودم با آساک از یه بلندی پریدم و وقتی فرود اومدم، لاستیک عقب ترکید و رینگ ها هم تا شد و تیوپ جلو هم پنچر (اسپوک رفت توش) + شکستکی پای خودم برای دومین بار. ولی دو شاخ جلوش سالم سالم. و تنه حتی سانت هم آخ نگفت.
(البته اون موقع رینگش معمولی بود و من هم از بلندی تقریبا 2 متری فرود اومدم توی کف سیمانی یه دریاچه که برای یه پارک میساختن.
بعد از اون از روی یه پیکان پریدم و هیچ بلایی سر دوچرخه نیومد.
اینها هم بدک نیستنو ...
VIVA
overlord
سلام. آقای فرشاد خان شما چرا همش به دوچرخه های آساک اشاره می کنید. لطفا به نوع چرخ هایی که نام می برید تنوع بدید. یه سوال چرخهای شیمانو رو تا حالا سوار شدید. من یه بار سوار شدم از نظر راحتی که روش نشسته بودم حرف نداشت، ولی خدا نکنه دنده عوض کنید چنان صدا میداد که اصلا آدم وحشت می کرد.البته صاحب اون یک سال بود که خریده بود. ولی به نظر من نباید بعد از یک سال این طوری دنده هاش صدا کنه.
کی گفته viva بده مگه تا حالا سوار شدید که میگید viva بده.من تا حالا از هر کسی که پرسیدم ازش راضی بودی. گفته بله.
![]()
لطفا اگر کسی از این به بعد کمک در مورد خرید چرخ خواست و بودجه ی خودش رو هم اعلام کرد در همان حد یک چرخ به او معرفی کنید. زیرا...
با تشکر از دوچرخه سواران با تجربه.
Last edited by davidjoker; 16-10-2008 at 21:48.
سلام دوست عزیز.
من همش به دوچرخه آساک اشاره میکنم چون در رنج قیمت خودش از همه بهتره. در قیمتهایی بالاتر از خودش هم از بقیه محکم تره.
صدای دنده بیشتر از اینکه به مارک سیستم دنده مربوط باشه به تنظیم اون مربوط میشه.
(ببخشید من اینو میگم. به جون خودم از روی تعصب نیست و یه خبر هست): تمام سیستم انتقال قدرت و ترمز آساک از نوع شیمانو هست. حتی روی پوسته سیم ترمز ها و دنده ها هم نوشته شیمانو
![]()
نه خواهش میکنم. دنده های دوچرخه ی اون دوستم هم شیمانو بود. چرخ من هم دنده هاش شیمانو هستش ولی از من کارایش خیلی خوبه و واقعا حق با شماست. توی محل ما یک گیم نت هست که صاحب گیم نت به دوچرخه خیلی علاقه داره ولی زیاد دوچرخه سوار نمی شه. اما تو تنظیم کردن دنده خیلی وارده. ما با هم یک سال هم کلاسی بودیم. چون همدیگه رو
می شناختیم و من تعریف شو خیلی شنیده بودم که دنده تنظیم می کنه، ازش خواستم که این کارو برام انجام بده. انجام داد و حالا از دنده های چرخم خیلی رازی هستم.
[نه خواهش میکنم. دنده های دوچرخه ی اون دوستم هم شیمانو بود. چرخ من هم دنده هاش شیمانو هستش ولی از من کارایش خیلی خوبه و واقعا حق با شماست. توی محل ما یک گیم نت هست که صاحب گیم نت به دوچرخه خیلی علاقه داره ولی زیاد دوچرخه سوار نمی شه. اما تو تنظیم کردن دنده خیلی وارده. ما با هم یک سال هم کلاسی بودیم. چون همدیگه رو
می شناختیم و من تعریف شو خیلی شنیده بودم که دنده تنظیم می کنه، ازش خواستم که این کارو برام انجام بده. انجام داد و حالا از دنده های چرخم خیلی رازی هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)