سلام به دوستان و همشهريان شيرازي
از امروز در اين تاپيك در مورد Adsl بحث مي كنيم
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام به دوستان و همشهريان شيرازي
از امروز در اين تاپيك در مورد Adsl بحث مي كنيم
با سلام و تشکر خدمت مدیر محترم و تمام دوستان من یک هفته است که از صبا نت سرو یس گرفتم
و مودم USRobotics دارم. سرعت اینتر نت برای من خیلی پایین هست و سرو یس رایگان شبانه که اصلا"
خیلی خیلی پایین ( مثل dial up ) است. اگر ممکن من رو راهنمایی کنید که بدو نم مشکل از کجاست. ( راستی مرکز مخابرات ما آزادگان است و خانه ی ما هم تا این مرگز یه 3 کیلومتری هست ) .
با تشکر از شما دوستان
آرهنوشته شده توسط farid_ss [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت صبا خیلی پایین اومده
ولی برا مطمئن شدن سیم کشی خط تلفن رو چک کن
تلفنت رو از پریز جدا کن و فقط adsl وصل باشه . امتحان کن ببین باز سرعت کمه یا زیاد
برا من سرعت بین 7 تا 25 ( شبانه )
کلا نمیگم بده ، ولی به درد کسایی که دانلود زیاد دارن نمیخوره
مرکز = حضرتی
سلام
من ساکن شهرک بهارستان هستم با پیش شماره 840
اگه میدونین یه راهنمایی کنین و بگین کدام شرکت سرویس میده به این پیش شماره و کدوم بهتره
مرسی از همه
مرسینوشته شده توسط goodfather [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بمونیم تو خماری
سلام به همشهری های عزیز.
من از پارس آنلاین یا همون آراکس دارم و به شدت ناراضی هستم.
3 ماهه که گرفتم ولی 1 روز خوش ندیدم.
روزی 100 بار Dc میشه.الان هم 6 روزه که قطع هست و کانکت نمیشه.استاتوس اصلا روشن نمیمونه.
این هم از پارس آنلایننوشته شده توسط hamed1297 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجور که می گی افتضاح
الان بعد از 5 روز بدون هیچ کاری درست شد.اصلا من گیج شدم.نمیدونم چرا اینطوره؟
2 تا تاپیک هست در مورد Adsl شیراز . من هر 2تا رو خوندم . هیچ کدوم درست و حسابی صحبت نکرده . هیچ کس نمی تونه از این 2تا تاپیک متوجه بشه که الآن اگر بخواد Adsl بگیره باید چکار کنه و از کجا بگیره که بهتره .
یک سوال داشتم . چرا تاپیک جدید زدین ؟ علتش چی بود ؟ اون تاپیک قبلی چه مشکلی داشت ؟
من نمی دونم چرا تاپیک جدید زدن.... ولی کسی که میخواد ADSL بگیره پس از دو صفحه Commment خوندن باید دیگه بتونه. کار زیادی نداره:نوشته شده توسط alaveh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اول ببینه تو منطقشون چه شرکتهایی ADSL ارائه میدن.
2- یه سری تحقیقات بکنه ببینه کدامشون بهترن، البته بهتر بودن نسبی هست. یعنی اینکه ممکنه یه شرکت بسته به تعداد user هاش خدمات فنی و سرعت بالاتری رو ارائه بده. گاهی اوقات که user های شرکتها تعدادشون کم میشه برای اینکه مشتری جذب کنن مدتی محدودیتها را کم میکنن و سرعت رو بالا میبرن.
3- خط تلفونتون نباید PCM باشه که اینو هم شما نمیخواد بپرسید همون شرکتی که اشتراک میگیرید همه کارها رو میکنه.
4- یه پول زور به عنوان رانژه جهت ارتباط خط تلفونتون باید به شرکت بدید که این کار هیچ هزینه ای برای شرکت نداره و مخابرات این کار رو مجانی انجام میده. ولی چه کنن که پول زور گرفتن این روزا مد شده.
5- یه مودم ADSL بخر که با مودم شرکتتون سازگار باشه. معمولا Dlink خوبه.
6- هزیه شارژ ماهیانه رو هم که باید بدی.
پس چیز دیگه ای نمیمونه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)