تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 585 از 1135 اولاول ... 854855355755815825835845855865875885895956356851085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

سپنتا سرویس های حجمیش شبانه رایگان نداره چه فایده!

2. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

داداش من ، من میگم شما باورت شده نامحدوده میگی نه

شما فرض کن دقیقا بهت سرعت 512 کیلو بیت در ثانیه رو میدن روزی 24 ساعت هم کامپیوترت روشنه ترافیک مصرفیت به گیگ در ماه میشه تقریبا :

158 = 1024*1024 / (512/8*3600*24*30 )

که شما درست گفتید ولی یه جای کار مشکل داره اینکه این 512 بین 8 نفر دیگه هم تقسیم میشه (این جور که دوستمون زنگ زدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )(البته اگر بیشتر نشه میتونی خودتم زنگ بزنی بپرسی ، مطمئن باش کسی نمیاد اینجا بهت گیر بده که چرا زنگ زدی!):

19 = 1024*1024 / (8*512/8*3600*24*30 )

حالا شما هر جور راحتی می تونی ماهی 60 تومان بدی ببینی چی میشه ؟؟ چند گیگ در ماه میتونی دانلود کنی
    من با شرکت واسه سرویس حجمیش تماس گرفتم که ببینم ساعت رایگان شبانه داره یا نه (می تونن مثلا از ساعت 1 تا 7 ، ترافیک مصرفی را حساب نکنند یا قیمتش کمتر حساب کنند مثل تمام isp ها که ساعت رایگان دارند) نمیدونم دقیقا این جمله را درک می کنی یا نه! بعدشم اینجا پست زدم که بچه ها بدونند و اطلاع رسانی شده باشه

حالا شما گیر دادی دادی همینطور اسپم میدی که چرا شما زنگ زدی ؟!! ببخشید شما شمارت بده از این به بعد هرجا خواسم زنگ بزنم اول از شما اجازه می گیرم

درمورد این که سرعتا را بالاتر می بندند تا ترافیک بیشتر مصرف بشه دقیقا این جمله اشتباست شما یه پیچ 2 مگی را بخوای باز کنی برات 2 مگ ترافیک کنتور میندازه حالا چه با سرعت 64 کیلو بیت چه با سرعت 512 کیلو بیت حالا بعضی ها نمیدونم چه فکری می کنند که میگن سرعت بالاست دانلود کنیم! لابد فکر می کنند از حجم همسایشون کم میشه!!! من که تا حالا همچین آدمایی را تو اطرافم ندیدم ولی مسلما هستند!!
    دوست عزیز چرا حالا ناراحت میشی...دوتامون داریم یه حرف رو میزنیم...شما گفتی زنگ زدم گفته ساعت رایگان شبانه نداره گفتم خب این که معلوم بود(تو پست اول که نگفتی برای سرویس حجمی تنهاش زنگ زدی امیدوارم شمام اینو درک کنی)...بعدشم میگی برای کسایی که دانلود شبانه ندارن خوبه که من گفتم وقتی نامحدود هست(حالا یا اسمی یا واقعی) دیگه ساعت شبانه یا روزانه نداره!!!
    در مورد تقسیم شدن هم طبق قانون فعلی بین 8 نفر نه و بین 10 نفر تقسیم میشه عزیزم...این هم مخصوص تمام شرکت هاست...اینو به قول خودت که گفتی نمیدونم میتونی درک کنی یا نه!!! نیازی هم به زنگ زدن من و شما نداره فهمیدنش...فکر میکنی پس شرکت ها چرا زیر بار نوسان سرعتشون نمیرن و شکایت من و شما به هیچ جا نرسیده....علتش همین قانون تقسیم بین 10 نفر هست...ولی این جور نیست که در تمامی ساعات یا لحظه ها تقسیم بر 10 انجام بشه و امیدوارم اینو هم درک کنی!! یعنی همون طور که گفتم سرعت دانلود میتونه از 64 کیلوبایت باشه تا 6.4 و اگر زمانی شد زیر 6.4 کیلو بایت شما حق اعتراض قانونی داری و باز امیدوارم شما اینو درک کنی که من چی میگم...
    پس به خودی خود هیچ چیز بد یا خوب یا جدیدی نیست فقط همون طور که تو پست قبلی هم نوشتم و نمیدونم خوندی یا نه,باید دوستانی که این سرویس سپنتا رو گرفتن بیان توضیح بدن در طول ماه نوسان سرعت به چه شکل هست و اینکه آیا بعد از حجم مشخصی از دانلود سرعت رو کم میکنن مثل سرویس ART شاتل یا نه !!! بعد بهتر میشه قضاوت کرد که به صرفه هست یا نه!!!
    در مورد بالاتر بستن سرعت هم شما فکر میکنی علت این کار چیه؟!عاشق چشم ابروی من و شما که نیستن....دقیقا روی همین نکته حساب کردن که در کل طرف وسوسه میشه در طول روز هم دانلود کنه چون زمان کمتری میبره و از طرفی بعد از مدتی هم سرعت ساعت شبانه رو کم میکنن تا کلافه شی حسابی...
    در مورد اسپم زدن هم فکر کنم تشخیصش با خودم باشه کجا چی رو بنویسم...در هر صورت منظوری نداشتم از حرفام و امیدوارم از من دلخور نشده باشی...

4. این کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

کلا شما جایی رو سراغ داری که هم حجمی سرویس بده هم ساعت رایگان داشته باشه؟!

6. این کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

حداقل واسه من خوبه... شاید خط ماتریکسم رو فرستادم روو سپنتا... ارم نتم فقط واسه دانلود شبانه...

8. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

آقا اصلا قضيه سپنتا چيه؟!؟
    پينگش چه طوره؟!؟
    سرعت دانلودش چه جورياست؟
    قطعي نداره؟!؟
    اگه شبانه رايگان نداره عيب نداره من استفاده ندارم.
    كلا سرويس دهيش چه طوره؟
    نگيرم يهو از ماتريكس بدتر باشه!!!

10. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آقا اصلا قضيه سپنتا چيه؟!؟
    پينگش چه طوره؟!؟
    سرعت دانلودش چه جورياست؟
    قطعي نداره؟!؟
    اگه شبانه رايگان نداره عيب نداره من استفاده ندارم.
    كلا سرويس دهيش چه طوره؟
    نگيرم يهو از ماتريكس بدتر باشه!!!
    حالا یکی از بچه ها (مجید) ثبت نام کرده... هنوز واسش وصل نکردن... یه مدتی استفاده کنه بهمون میگه چه جوریاس...

12. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

حالا یکی از بچه ها (مجید) ثبت نام کرده... هنوز واسش وصل نکردن... یه مدتی استفاده کنه بهمون میگه چه جوریاس...
    ايول اگه سرعت دانلود و پينگش خوب باشه من ميگيرم.شبانه هم نداشت كه نداشت.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

آرش من ثبت نام نکردم هنوز این خط وامونده از رانژه در نمیاد یه بار صبح چراغ لینک خاموش شد که دوباره عصرش وصل شد . فک کنم مرکز مخابرات تر زده بود
    خوب که وایرلس رو گرفتم وگرنه هیچی
    گفتن 24 ساعت تا 48 ساعته رانژه میکنیم برات وقتی خط آزاد شد
    100% میگیرم از مخابرات تست پینگ و سرعت و همه چیز هم آپ میکنم براتون خدا رو چه دیدی شاید یه نت خوب هم پیدا شد تو این مملکت خراب شده !

15. 3 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آرش من ثبت نام نکردم هنوز این خط وامونده از رانژه در نمیاد یه بار صبح چراغ لینک خاموش شد که دوباره عصرش وصل شد . فک کنم مرکز مخابرات تر زده بود
    خوب که وایرلس رو گرفتم وگرنه هیچی
    گفتن 24 ساعت تا 48 ساعته رانژه میکنیم برات وقتی خط آزاد شد
    100% میگیرم از مخابرات تست پینگ و سرعت و همه چیز هم آپ میکنم براتون خدا رو چه دیدی شاید یه نت خوب هم پیدا شد تو این مملکت خراب شده !
    سلام دوست عزیز
    شما چه سرویسی میخوای بگیری؟نامحدود؟

17. 2 کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

کلا شما جایی رو سراغ داری که هم حجمی سرویس بده هم ساعت رایگان داشته باشه؟!
    والا همه جا سرویسهای حجمی را با شبانه رایگان ارائه میدن بجز سپنتا

19. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •