سپنتا سرویس های حجمیش شبانه رایگان نداره چه فایده!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سپنتا سرویس های حجمیش شبانه رایگان نداره چه فایده!
دوست عزیز چرا حالا ناراحت میشی...دوتامون داریم یه حرف رو میزنیم...شما گفتی زنگ زدم گفته ساعت رایگان شبانه نداره گفتم خب این که معلوم بود(تو پست اول که نگفتی برای سرویس حجمی تنهاش زنگ زدی امیدوارم شمام اینو درک کنی)...بعدشم میگی برای کسایی که دانلود شبانه ندارن خوبه که من گفتم وقتی نامحدود هست(حالا یا اسمی یا واقعی) دیگه ساعت شبانه یا روزانه نداره!!!
در مورد تقسیم شدن هم طبق قانون فعلی بین 8 نفر نه و بین 10 نفر تقسیم میشه عزیزم...این هم مخصوص تمام شرکت هاست...اینو به قول خودت که گفتی نمیدونم میتونی درک کنی یا نه!!! نیازی هم به زنگ زدن من و شما نداره فهمیدنش...فکر میکنی پس شرکت ها چرا زیر بار نوسان سرعتشون نمیرن و شکایت من و شما به هیچ جا نرسیده....علتش همین قانون تقسیم بین 10 نفر هست...ولی این جور نیست که در تمامی ساعات یا لحظه ها تقسیم بر 10 انجام بشه و امیدوارم اینو هم درک کنی!! یعنی همون طور که گفتم سرعت دانلود میتونه از 64 کیلوبایت باشه تا 6.4 و اگر زمانی شد زیر 6.4 کیلو بایت شما حق اعتراض قانونی داری و باز امیدوارم شما اینو درک کنی که من چی میگم...
پس به خودی خود هیچ چیز بد یا خوب یا جدیدی نیست فقط همون طور که تو پست قبلی هم نوشتم و نمیدونم خوندی یا نه,باید دوستانی که این سرویس سپنتا رو گرفتن بیان توضیح بدن در طول ماه نوسان سرعت به چه شکل هست و اینکه آیا بعد از حجم مشخصی از دانلود سرعت رو کم میکنن مثل سرویس ART شاتل یا نه !!! بعد بهتر میشه قضاوت کرد که به صرفه هست یا نه!!!
در مورد بالاتر بستن سرعت هم شما فکر میکنی علت این کار چیه؟!عاشق چشم ابروی من و شما که نیستن....دقیقا روی همین نکته حساب کردن که در کل طرف وسوسه میشه در طول روز هم دانلود کنه چون زمان کمتری میبره و از طرفی بعد از مدتی هم سرعت ساعت شبانه رو کم میکنن تا کلافه شی حسابی...
در مورد اسپم زدن هم فکر کنم تشخیصش با خودم باشه کجا چی رو بنویسم...در هر صورت منظوری نداشتم از حرفام و امیدوارم از من دلخور نشده باشی...
کلا شما جایی رو سراغ داری که هم حجمی سرویس بده هم ساعت رایگان داشته باشه؟!
حداقل واسه من خوبه... شاید خط ماتریکسم رو فرستادم روو سپنتا... ارم نتم فقط واسه دانلود شبانه...
آقا اصلا قضيه سپنتا چيه؟!؟
پينگش چه طوره؟!؟
سرعت دانلودش چه جورياست؟
قطعي نداره؟!؟
اگه شبانه رايگان نداره عيب نداره من استفاده ندارم.
كلا سرويس دهيش چه طوره؟
نگيرم يهو از ماتريكس بدتر باشه!!!
حالا یکی از بچه ها (مجید) ثبت نام کرده... هنوز واسش وصل نکردن... یه مدتی استفاده کنه بهمون میگه چه جوریاس...
ايول اگه سرعت دانلود و پينگش خوب باشه من ميگيرم.شبانه هم نداشت كه نداشت.
آرش من ثبت نام نکردم هنوز این خط وامونده از رانژه در نمیاد یه بار صبح چراغ لینک خاموش شد که دوباره عصرش وصل شد . فک کنم مرکز مخابرات تر زده بود
خوب که وایرلس رو گرفتم وگرنه هیچی
گفتن 24 ساعت تا 48 ساعته رانژه میکنیم برات وقتی خط آزاد شد
100% میگیرم از مخابرات تست پینگ و سرعت و همه چیز هم آپ میکنم براتون خدا رو چه دیدی شاید یه نت خوب هم پیدا شد تو این مملکت خراب شده !
سلام دوست عزیز
شما چه سرویسی میخوای بگیری؟نامحدود؟
والا همه جا سرویسهای حجمی را با شبانه رایگان ارائه میدن بجز سپنتا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)