سلام
من ميخوام 128 adsl راه بندازم از دوستان درخواست راهنمايي دارم كه كدوم شركت رو پيشنهاد ميكنند و اينكه چه مودمي رو بگيرم كه حالا حالاها لازم نباشه عوضش كنم و جواب بده
مرسي
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام
من ميخوام 128 adsl راه بندازم از دوستان درخواست راهنمايي دارم كه كدوم شركت رو پيشنهاد ميكنند و اينكه چه مودمي رو بگيرم كه حالا حالاها لازم نباشه عوضش كنم و جواب بده
مرسي
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز این کار شما بستگی به $$$ هست که می خواهید بدین و محدود باشه یا نباشه دارهنوشته شده توسط J__H [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پارس آنلاین . آریانیک . لاوان این هر 3 ناش خوبه
در مورد مودم هم dlink خوبه .
اقا میشه ادرس سایت ارانیک رو بدید
با عرض سلام و خسته نباشید به شما اساتید گرامی ...
بنده برای تنظیمات مودم با مشکل روبرو شده ام ...
برای وارد شدن به تنظیمات مودم 192.168.1.1 را که وارد می کنم از بنده User و Password می خواهد که نمی دانم چیکار کنم ممنون می شوم دوستان بگویند این یوزر و پاسورد را از کجا بیاورم ..
Modem :Comtrend
Model :CT-534
ممنون می شوم دوستان اگر کمکی از دستشان بر می اید انجام دهند ...
در بعضی از مواقع حتی وقتی 192.168.1.1 وارد می کنم وارد نمی شود ...
توی راهنمای مودمتون نوشته اینا رو .نوشته شده توسط mr_err00r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دوتاشو بزن user
به احتمال زیاد جواب میده
بايد هر دو تا رو بزني admin!!!!نوشته شده توسط mr_err00r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط mr_err00r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم قبلاً مودم COMTREND داشتم USER : root و PASSWORD : 1234 بود .
حتماً چک کن
سلام من از Pars Online استفاده می کنم کلی هم حال کردم باهاش اگه کسی هم میگه خوب نیست کاملا در اشتباه هستش ...
یا علی.
شما اول IP کامپیوترت رو Static بزار و Gateway رو هم بزار همون IP مودمت تا هیچ وقت قطع نشی ...نوشته شده توسط goodfather [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم توی کاتالوگ های مودمت بشین بخون حتما نوشته User و Password چی هستش ...
من تعريف صبا نت با شاتل رو زياد شنيدم به نظر شما گزينه هاي خوبي نيستن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)