دوستان مرکز دستغیب کار رانژه رو هر روز انجام میده یا یه روز به خصوص ؟..مرسی
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان مرکز دستغیب کار رانژه رو هر روز انجام میده یا یه روز به خصوص ؟..مرسی
مرکز دستغیب باری به هرجهته!!نوشته شده توسط capitan black [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتا دو هفته طولش می ده! بعضی وقتا 2-3 روزه رانژه می کنه! بعضی وقتا تا پیگیری نکنی کارت نمی شه!!
نمی دونم به چه هدفی دارن کار می کنن!! هر دقیقه هم یه قر و قمبیلی میان!!
البته ترافیک مرکز دستغیب خیلی بالا هست چون اطرافش کاملا آپارتمانیه و نسبت به بقیه مرکزای مخابراتی پیش شماره های بیشتری رو ساپورت می کنه!!
نه رفتم مخابرات میگن کل منطقه ما pcm هست وشاید سال آینده درست بشه .
بعد راستش من شیراز نیستم . من مرودشت هستم . به همین خاطر wimax رو هم نمیتونم بگیرم .
پس فکر کنم باید تا سال آینده با همین اینترنت مسخره و عتیقه dial up سر کنم .
واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم .
این متن ممکنه کمکت کنه!نوشته شده توسط shiraz522 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راهه دیگه هم اینه که از طریق بازرسی مخابرات شکایت کنی!این قضیه کلا 2 راه داره -- در کل شدنی هست ولی کمی هم درد سر داره
1: یک تقاضا نامه بنویسید خطاب به ریاست بخش مربوطه در مخابرات یا معاون بخش مبنی بر اینکه برای کارای شخصی یا تحقیقی دانشگاهی نیاز مبرم به خط adsl دارم در صورت امکان خط شماره **** را از حالت pcm یا فیبر نوری به خط مسی تبدیل کنید
حالت دوم که برای بعضی ها که کارشون حالت اورژانسی داره مثلا یا اینکه خونه میخوان adsl استفاده کنن و مخابرات این امکان رو براشون نمیده به طریق زیر با دروغ گفتن میتونن عمل کنن مواد لازم : شما نیاز به یک شماره ثبت شرکتی نیاز دارید و در متن نامه قید میکنید نیاز مبرم به خط adsl برای کار های تجاری و شرکتی ( منظور قید بشه که برای بیزینس میخواهید استفاده کنید ) معمولا برای حالت دوم مخابرات بیشتر و زود تر پاسخ مثبت میده امید وارم که کافی بوده باشه موفق باشید
ایمیل بخش رسیدگی به مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل مدیر کل بازرسی مخابرات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک هم میتونه کمکت کنه:
و همچنین دوست عزیز akhoondکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تازه وارد هستم
شنیدم که adsl های تهران به مردم 128 اسمی می فروشن ولی در واقع 512 هست وسرعت بچه ها اونجا بین 100 تا 170 متغیره
بعضی بچه ها این گونه این سیاست نقد کردن که اون شرکت میخواد زودتر شارژ تموم بشه تا بیان دوباره شارژ بخرن
حالا آیا تو شیراز هم چنین شرکت هایی هستند(معرفی کنید) که شعورشون به چنین چیزی برسه و بخوان مشتری جلب کنن
در ضمن دانلود شبانه با سرعت بالا خیلی برام مهمه (سرعت روزانه 128 حدود 14 هست تو شیراز پس شبانش چیه دیگه؟)
بعد نم دونم چرا از هرکی تو شیراز می پرسم سرعت اینترنت چنده با خوشحالی می گه 128 با سرعت دان 12
الان حدودا با د یال آپ سرعت من 12 هست البته نصف شب الان
پس چرا آن ها خوشحال هستند؟
اوه مای گاد !نوشته شده توسط mhrdd_ygnh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب مرکز مزخرفیه این !
آقا با سلام به دوستان همشهری
بالاخره قرار شد سه شنبه همین هفته برم و یک خط 128 از شاتل بگیرم فقط چندتا سوال هست که بی پاسخ مونده :
1-اول اینکه دوستان محبت کنند شماره کارت تخفیفشون را برام PM کنند تا حسابی شرمندشون بشم
2-این خط 128 سرعت دانلودش چقدر هست مثلا من با دیال آپ بین 3-5 کیلو دانلود می کنم که خیلی افتضاحه حالا می خوام بدونم اون چجوری هست؟؟
3-مودم چی بگیریم ؟؟آیا حتما باید بیسیم باشه یا همون شرکت مودم غیر بیسیم هم داره چون بیسیمش حدود 88000 قیمتش بود(مال خود شرکت) کلا تفاوت بیسیم و غیر بیسیم در چی هست؟؟ و آیا در اتصال به کامپیوتر بیسیم هست یا جای دیگه؟؟ضمنا قیمت مدلهای شرکتی (فکر کنم زایکسل ) غیر بیسیم چقدر هست؟؟
4-قیمت خط 128 با کارت تخفیف سه ماهه چقدر میشه؟؟
فعلا همینها اگر سوالی پیش اومد بعدا دوباره می پرسم
1- پیغام خصوصیتو چک کن!نوشته شده توسط ess_1362 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- قاعدتا باید 16 باشه ولی فعلا سرعت دانلودش رو باز گذاشته و بین 52-64 هست
3- خیر هیچ فرقی نمی کنه که چه مودمی بگیرید و چه مارکی باشه!! در اتصال به کامپیوتر هم بسته به نوع مودمت فرق می کنه!!
4- قیمت سرویس 29.900 هست و رانژه 15 که مجموعا می شه 44.900 که با کارت طلائی می شه 34.900
یعنی سرعت دانلود الان در بهترین حالته ؟! و ممکن بعدا کمتر بشه ؟!2- قاعدتا باید 16 باشه ولی فعلا سرعت دانلودش رو باز گذاشته و بین 52-64 هست
ارهنوشته شده توسط Mohammad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 128 در اصل 16 هست! ولی الان 8 ماهه که شاتل 128 را 512 اپ کرده...
اره امکان داره که به حالت عادی برگردونن ولی احتمال این کار کمه به خاطر رقابت با سایر شرکت ها و مخابرات...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)