سلام
من قصد دارم از آسیاتک به مخابرات کوچ کنم وضعیت مخابرات چطوریه؟ مشکل آسیاتک سرعت کم و قیمت بالا هست .
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام
من قصد دارم از آسیاتک به مخابرات کوچ کنم وضعیت مخابرات چطوریه؟ مشکل آسیاتک سرعت کم و قیمت بالا هست .
افتضاح شده مخابراتنوشته شده توسط soroori2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کسی سرویس جشنواره آسیاتک رو اخیرا خریداری کرده؟ 8 مگابیت 6 ماهه 400 گیگابایت بین الملل و 2020 گیگابایت هم شبانه داره 220 تومن.
در حال حاضر کیفیت آسیاتک چطوره به طور کلی توی استان فارس ؟(این پست رو البته توی تاپیک خود آسیاتک هم ارسال کردم تا آمار استانی و کشوری رو همزمان داشته باشم.( یکی از دوستانم واسه مغازه اش توی شهر خودمون البته از یک مرکز مخابراتی دیگه از آسیاتک داره و راضیه در کل.)
توقع خاصی ندارم. پینگ برام زیاد مهم نیست. فقط یک اینترنت پایدار و بدون قطعی و دردسر بده کافیه و اینکه سرعت کامل رو داشته باشم برای دانلود.
دارم از دیده بان نت فرار می کنم و احتمالا یکی از گزینه هام آسیاتک هست و بعد از چند سال دوباره دارم میام آسیاتک.
سلام. چرا فراری از دیده بان نت؟!
سلام. چرا فراری از دیده بان نت؟!نوشته شده توسط eshraghi2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 28 دی ماه ازشون سرویس داشتم که اینترنت به خاطر جابه جایی زیرساخت و پورت هاشون از آسیاتک به پیشگامان قطع شد و بعد از رانژه مجدد، اینترنت من وصل نشد. بعد از کلی امروز و فردا کردن واسه پیگیری، آخر سر گفتن پورت های ما توی مرکز شما کلا مشکل پیدا کرده طبق استعلامی که از مرکزتون کردیم و به ما زمان 15 روز یا حتی بیشتر تا شاید 1 ماه! برای رفعش گفتن. اگر میتونید صبر کنید که صبر کنید. اگر نه مقدار باقی مونده از سرویس رو عودت وجه بدیم و خطتون جمع آوری بشه.نوشته شده توسط shakhdar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها شرکتی بودن که حتی تا انتهای دوره هم دوام نیاوردن و دارم جدا میشم.
مگ تو فارس از آسیاتک و الآن پیشگامان میگیرند؟نوشته شده توسط eshraghi2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. به تدریج دارن کلا سوئيچ می کنند روی پورت های پیشگامان توی همه شهرها و استان هانوشته شده توسط shakhdar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط eshraghi2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما چیه ؟ یعنی آسیاتک خودش دیگه سرویس نمیده ؟
این طرح ثبت نام vdsl که گذاشتن داخل سایتش که میرم شماره تلفن رو میزنم سرویس های adsl رو چرا میاره؟؟
مردمو مسخره کردن؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)