سلام دوستان اینترنت بیست نت شبانه سرعت دانلودش چقدره؟ سرعت 4 مگ
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوستان اینترنت بیست نت شبانه سرعت دانلودش چقدره؟ سرعت 4 مگ
اینترنت چی بگیرم؟ چه شرکتی و چه طرحی رو یگیرم.
داخل منطقه ای که هستم(فضل آباد شیراز) آسیاتک خط هاش پر شده و الا آسیاتک میخریدم.
شبانه رایگان اصلا برام مهم نیست.
به صرفه باشه و سرعت خوبی هم داشته باشه
ممنون از پیشنهاداتتون
سلام
اینترنت بی سیم لیوار مناسب هست؟
با تشکر
اینترنت مخابرات 20 نت دارم تا 17 روز پیش سرعت اسمی 2 مگم سرعت دانلود واقعیش 930 کیلوبایت بر ثانیه بود دیروز سرعت اسمی 5 مگ گرفتم با همون نوع سرویس و همون حجم دانلود ماهیانه 10 گیگ ولی سرعت دانلودی که بهم ارائه دادن 700 کیلوبایت هست و بدبختانه برای 6 ماه هم پیش خرید کردم چن بارم با پشتیبانی تماس گرفتم اول گفتن مشکل از کیفیت خططه کارشناس فرستادن دستمزد کارشناس دادم فقط برای اینکه اومده تایید کرده که مشکل از خطم نیستو اپراتور اشتباه کرده (انشاالله که اشتباه غیر عمد بوده) بعد دوباره تماس گرفتم میگن سرعتتون عادیه تقسیم یک به هشت هست منم میدونم این سرعت عادیه ولی حرفم اینه که چرا کیفیت خدمات دهی و سرعتی که ارائه میدن تو چن روز انقد متفاوت مشه و اطلاع رسانی انقد ضعیفه
چرا هیچ نهاد و مرجعی نیست که جدی و واقعی و دلسوزانه پیگیر حق و حقوق مشتری باشه
چرا شرکتا رو وادار نمیکنن به جای اعلام یه سرعت اسمی و یه سرعت دانلود واقعی که مدام بنا به وضعیت مالی و میزان طمع شرکت به صورت سلیقه ای بدون اطلاع به مشتری بالا و پایین میشه سرعت واقعی دانلود رو تو سایتاشون بزنن؟
دوستان های وب توی شیراز چه طوره وضعیتش ؟ توی منطقه تاچارا مرکز دستغیب هستم.
الان من شاتل دارم.ماهی 50 میدم برای نامحدود. سرعت دانلود 120 .. ماهی حدود 45 گیگ مصرف میشه...
ولی دیگه سرعت کم نمیشه تحمل کرد... میخام های وب بگیرم.
میخام یک ساله 24 گیگ بگیرم و ماهی یک دونه فشفشه 70 گیگی فعال کنم.
که تفریبا همون قیمت ماهینه الان میشه.دو سه تومن فرقشه ...
می خاستم نظرتونو بدونم... به نظرتون فکر خوبیه ؟ شما طرح دیگه ای به فکرتون میرسه ؟
ممنون
سرویس و بسته ای که گفتی خوبه و به صرفه بنظر میاد فقط های وب کمتر کسی دیدم تعریف کنه. میتونی سرویس یک ماه ۱۲ت بگیری برای تست راضی بودی تمدید کن یه ساله بگیرنوشته شده توسط Rhodes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
سلام دوستان
اینترنت بیست نت چجوریه؟راضی هستین ازش؟
سلام،دوستان در حال حاظر کدام شرکت اینترنت رایگان شبانه داره؟
ممنون
از بين دوستان كسي جهت اين تانوما FTTH تو شيراز اقدام كرده يا اطلاع داره چقدر هست هزينه كابل كشي؟
Last edited by TranceaweSome; 20-12-2017 at 14:05.
فعلا که تقریبا هیچ شماره ای من پیدا نکردم که ساپورت کنه بعدشم قیمت هاشم به صرفه نیست هزینه راه اندازی بالا + تعرفه بالا سرعت 50 مگ ماهی 300 هزار تومان زیر 50 مگ هم که اصلا نیازی به فیبرنیست فیبر نوری در ایران یک پروژه زمانبر هست با این وضع سیاست ها شرکت ایرنیان نت قرار بوده سال قبل حداقل یک میلیون پورت فیبرنوری ایجاد کنه اینجوری که بوش میاد تا 5 سال دیگه هم نمیتونه شرکت های دیگه هم دلشون فقط به adsl خوشهنوشته شده توسط TranceaweSome [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)