متاسفانه شرکت شاتل خیلی زود خودش رو خراب کرد و باید شاهد این باشیم که مشتریان به شرکت های دیگر تقسیم شوند.
دوره شاتل ظاهرا به پایان رسیده
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
متاسفانه شرکت شاتل خیلی زود خودش رو خراب کرد و باید شاهد این باشیم که مشتریان به شرکت های دیگر تقسیم شوند.
دوره شاتل ظاهرا به پایان رسیده
من که صبا نت جمع آوری دادم برای سرویس 2 مگابایت شنیدم شبانه روی حدود 150 تا 200 هست راس یا دروغش با خودشون من که برمیگردم من که فعلا بین پارس انلاین که قبلا بودم شبانه 512 روی 120 تا 150 بود برگردم یا برم همیار نمیدونم کدومش
صبا نت سرعت شبانه هاش رو اینجا زده همین قدر هم می دهد شبانه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نه پارس دارم و نه همیار ولی با پشتیبانیشون که حرف زدم همیار گفت ما سرعت شبانه رو محدود نمی کنیم بستگی به تعداد مصرف کننده سرعت شبانه بالا پایین می شود پارس آنلاین هم گفت اگر کم دانلود کنید ( منظورش کمتر از دوگیگ در ماه بود ) همون سرعت تا دو مگ بهتون می دهیم ولی اگر بیشتر دانلود کنید میشه سرعت قراردادتون و شاید کمی بیشتر ( اینها همه گفته های پشتیبانی بود نمی دونم در عمل چطور می شود )
شاتل.
![]()
درود
دوستان کسی از همیار وایرلس گرفته ؟
کیفیت سرویس چطوری هست ؟
دوستان یعنی اینجا کسی از همیار وایرلس نگرفته
من خودم وایرلس ندارم
ولی دوستم از همیار adsl دارد. سرعت روزانه و شبانه اش تقریبا یکسان هست و حدود 400
دوست دیگرم از همیار وایرلس دارد ولی تعرفه اون شبانه ندارد. ولی کلا از اینترنتش راضیه و می گه قطعی چیزی ندارد.
بهترین نت توی شهرک گلستان چی هست؟؟الان من منطقه مدرسم و آسیاتک..
این دوستت چه سرعتی گرفته از همیار که شب و روز یکیه
این وضعیت همیار نت هست تو این دو سال همینجوریه و خیلی کم بشه که لاست نداشته باشه :
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)