همیارنت عالی هست،سرویسهاشون با کیفیت هست.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
همیارنت عالی هست،سرویسهاشون با کیفیت هست.
سلام بچه ها کسی جدیدا مرکز دستغیب خطشو از رانژه در نیاورده؟
میخوام از این مخابرات خراب شده بیام بیون ولی حوصله ۱ ماه بدون اینترنت بودن رو ندارم
میخوام اگه سریع میشه یا آسیاتک بگیرم یا همیار
کسی اطلاع داره مدتش رو؟
ممنون
هزینش چقدره؟ مودم و ...
سلام
ISP در خواست جمع آوری را ارسال نمیکنه به مرکز مخابرات یا مرکز مخابرات دیر جمع آوری میکنه؟
اگر ISP درخواست را به مرکز ارسال نمیکنه از طریق مدیریت ISP میتونید پیگیری کنید یا به تنظیم مقررات میتونید شکایت کنید،به چند شماره ای که صفحه قبل گذاشتم تماس بگیرید یا به دفتر مرکزی 20نت در مخابرات ولیعصر مراجعه کنید،ولی اگر مرکز مخابرات جمع آوری نمیکنه شمارتون را پ.خ کنید بدم سریع جمع آوری کنند،ولی حتما باید درخواست جمع آوری از ISP به مرکز ارسال شده باشه.
Last edited by ahriman323; 10-04-2014 at 00:48.
قبلا که میخواستم خطم رو از رانژه شاتل در بیارم ۲ ماه طول کشید.شاتل درخواست رو فرستاده بود ولی مخابرات میگفت سیم تموم کردیم !!!!!!
بعد از ۲ ماه دیگه شکایت کردم فرداش از رانژه در اومد !
یعنی کار من توی ۲-۳ روز میشه؟
اره اون موقع مشکل کمبود سیم رانژه پیش اومده بود ،الان مشکلی نداره،الان فقط ممکنه از طرف 20نت اذیت بشید و درخواست جمع آوری ارسال نکنند
Last edited by ahriman323; 10-04-2014 at 18:57.
سلام. بچه ها داخل سایت همیار نت مناطق تحت پوشش وایمکس رو باز نمیکنه.... کسی نقشه ای چیزی نداره ازش؟؟؟ طرف شهرک والفجر نمیدونید پوششش چطوریاست؟؟؟
با سلام
کسی میدونه میزان مصرف چطوری محاسبه میشه؟
من آسیاتک دارم اول ماه میزان مصرف 8701.07 بود ولی حالا شده 4888.59 طبق این اعداد یعنی من الان 4 گیگ مصرف کردم؟
Last edited by mmt1122; 11-04-2014 at 08:07.
سلام
تماس بگیرید
سلام
اره حدود 4گیگ مصرف کردید
جشنواره فروش ویژه اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک با مودم رایگان زاکسل +شرکت در قرعه کشی جوایز(خودرو لیفان X60)
جزئیات بیشتر به زودی...
Last edited by ahriman323; 12-04-2014 at 09:36.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)