1مگ 4 گیگ 6 ماهنوشته شده توسط SJDVampire [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 1_2 شب پیش که تست کردم تا 200_300 بالا پایین میشد
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
1مگ 4 گیگ 6 ماهنوشته شده توسط SJDVampire [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 1_2 شب پیش که تست کردم تا 200_300 بالا پایین میشد
دقت کردید مخابرات فارس جدول مربوط به تعرفه های نوروزی رو امروز تغییر داد و مجددا جدول تعرفه شبیه به سراسری (البته با یک سری شرایط ویژه!) روی سایت قرار گرفت؟!!!
(از اوایل فروردین تا همین امروز ترافیک 3 گیگ بجای 2 گیگ و 5 گیگ بجای 4 گیگ برای تمامی سرعت ها در نظر گرفته شده بود و قیمت هر گیگ مازاد هم در تعرفه نوروزی کاهش یافته بود،ولی باز جدول تعرفه مطابق طرح سراسری رو برای طرح نوروزی روی سایت قرار دادن!)
Last edited by Milad_Sky; 02-04-2014 at 23:52.
تعرفه سراسری دوباره به لیست تعرفه ها توی سایت اصلی برگشته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی توی پنل و قسمت تغییر تعرفه هنوز نیومده
من آسیاتک دارم و چون شبانه رایگان برام نداره و زیاد هم ازش راضی نیستم میخام عوضش کنم
فعلا توی سرویس های اینترنت جایی که دیم هزینه رانژه ونصب رایگان پارس آنلاین هست که با15 تومن 2 گ 512 میده که شبانه رایگان هم داره،بنظرتون ارزش داره یا سرویس دهنده بهتر و خوش قیمت تری هم هست؟وضع پارس آنلاین توی محدوده شمال غرب شیراز چجوره؟
درووود
ببخشید تعرفه های نامحدود باز به مخابرات فارس برگشت؟
امروز رفتم داخل پنل قسمت تغییر تعرفه، داخل قسمت سراسری 6 ماهش تعرفه نامحدود هم داشت
الان کسی هست که نامحدود 512 مخابرات داشته باشه؟ اگه داره سرعت دانلودش چنده؟
-----
یه چیز دیگه، یکی از دوستای دوستام داخل تبریز گفته که نت نامحدود مخابرات رو دارن شهر به شهر سرعتش رو توپ میکنن میان!! راس گفته؟!؟ مثلا گفت من 256 نامحدود دارم سرعت دانلود 230
Last edited by Shayan.Z; 03-04-2014 at 13:40.
سلام.رده نوروز 93 هم دانلود شبانه رایگان داره یا نه؟
یعنی یکی نبود جواب بده؟؟؟؟نوشته شده توسط aminkhan2014 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شد به دلیل تکرار
Last edited by armin15000; 06-04-2014 at 14:26. دليل: به دلیل تکرار
سلام
من مخابرات امیر کبیر با پیش شمار844 هستم که فیبر نوری هست و غیر از آسیاتک جای دیگه سرویس نمیده چطور میشه از جای دیگه اینترنت ای دی اس ال بگیرم؟ متا سفانه شبانه رایگان و قیمت مناسب که نداشت حالا سرعت روزانه حجم محدود هم واقعی شده و امکان دانلود وجود نداره .
کسی اینجا از دوستان از همیار اینترنت دارند ؟
Last edited by mahdyshr; 06-04-2014 at 09:14.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)