سلام عیدشما مبارک سال خوبی داشته باشی
قندی هستم با پیش شماره 222 هست اره الان چند روز هست افتضاح هست قبلا 2مگ حجمی6 ماه سرعت شبانه تقریبا 1 مگ بود بود ولی الان به زور 20 میرسه البته اگر قطع نشه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام عیدشما مبارک سال خوبی داشته باشی
قندی هستم با پیش شماره 222 هست اره الان چند روز هست افتضاح هست قبلا 2مگ حجمی6 ماه سرعت شبانه تقریبا 1 مگ بود بود ولی الان به زور 20 میرسه البته اگر قطع نشه
نه تنها شب ها سرعت کم میشه بلکه پینگ هم بالا میره و سایت ها رو به زور باز میکنهسلام
اینطور که من متوجه شدم سرعت اینترنت شبانه مخابرات واقعی شده. یعنی مثلا خود من قبلا ۵۱۲ داشتم سرعت دانلودم به ۱۹۰ KB میرسید. حتی شبا هم همینجور بود. اما از حدود یه ماه و نیم پیش که سرعت شبانه همون سرعت اسمیه، دیگه سرعت دانلود شبانه م از ۶۳ KB بالاتر نرفت.
تازگیا سرعت تعرفه حجمی رو هم محدود کردن. محدودیت تعرفه ۲۵۶ شده ۱ مگابیت. واسه تعرفه ۱ مگ هم شده ۳ مگابیت. این مورد به صورت مشخص تو پنل کاربری قید شده.
جدیدن کسانی که بازی آنلاین می کنند بعد از 15 دقیقه بازی دیسکانکت می شه و دیگه امکان کانکت شدن نیست
کسی می دونه سیستم جدیدی دارن در نیلترینگ اعمال می کنند؟
Last edited by Ali-ss; 31-03-2014 at 09:17.
سرعت روزانه چطوره ؟!
من پیش شماره 3 هستم سرویس 256 حجمی دارم تا حدود 130 -135 سرعت می گیرم ! روز اول یا دوم فروردین بود تا 205 سرعت می گرفتم ! ولی شبانه ندارم !
شما هم ؟!
هههه من همش توی dota بن میشم همین که میاد در بیاد باز دیسکانکت میشه و از اول ....
میگن مودم رو ریستارت کنی درست میشه ولی من کردم نشد.
سرعت 2020 من الان خوبه. 200_300 هست. چند شب کم شده بود ولی الان برگشته به حالت قبل
اره دارن نیلترینگ هوشمند را اجرا می کنند ، که تنها بخشی از محتوای سایت مدنظر را فیلتر کرده و دسترسی به مابقی محتوای سایت امکان پذیر خواهد بود
سرعت روزانه 220 هست البته این روزها 180 هست
سلام
سرعت سرویس های حجمی رو محدود کردن. محدودیت سرعت تعرفه ۲۵۶ یه مگ هستش. یعنی قاعدتا سرعت دانلود شما از ۱۲۸ کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمیره.
شما الآن از چه تعرفه ای استفاده میکنید؟
اگه شبانه دارید سرعتش چنده؟
تعرفه شما چیه؟
در ضمن تعرفه سراسری از صفحه مربوط به لیست تعرفه ها هم برداشته شد.
اینطور که معلومه به خاطرات پیوست. یادش بخیر
دیشب شبانه من سرعتش شده بود مثل قبل یعنی 600-700 برای سایر دوستان هم تغییر کرده بود ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)