میتونی از طریق سایت ایران دیلیور یا ایران شیپینگ از سایت های خارجی بخری . سایت های معتبر و مطئنی در زمینه خرید لولزم جانبی موبایل هستند .
میتونی از طریق سایت ایران دیلیور یا ایران شیپینگ از سایت های خارجی بخری . سایت های معتبر و مطئنی در زمینه خرید لولزم جانبی موبایل هستند .
نه فرقی نمیکنه
همون رام هم میشه
مموری رو هم با لینوکس فرمت کنید احتمالا میشه!![]()
غیر از gsm سایتی میشناسین که توش قیمت به روز موتورلا رو زده باشه؟ دوروبر 300تومن کدوم مدلو پیشنهاد میکنید؟
اگر تو علائدين گيرت نياد و بازار موبايل پايتخت .
بايد يكي كه از گوشي هاي ديگه كه ال سي دي 3.7 اينچي داره بخري و بندازي روش .
قيمتها بعد اون بالا رفتن دلار خيلي بدجور شده . با 300 آندرويدي گيرت نمياد .
شايد اگر دلار همون نرخ قبلي بود ميشد xt720 هم خريد با 300 . اما الان شده بالاي 500 تومان .
به نظرم اگر بتوني يك دست دوم تميز هم بخري خوبه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه موتورولا l6 دارم بعضی وقتا ( اگه بخوام نسبت بگم در هر 5 بار تماس 3 بار ) مشکل عدم رسیدن صدای طرف مقابل رو دارم . میکروفون گوشی هم سالمه .
اگه بخوام بیشتر توضیح بدم :
اول صدای طرف واسم خوب میاد و شنیده میشه ولی وقتی که یه مدت از حرف زدن میگذره کم کم اختلال در رسیدن صدا بروز میکنه !
کسی میدونه مشکل از چیه ؟!
یک جوانمردی هست بیاد یک نظری بده؟
من یدونه v8 gold دارم که بعضی مواقع یهو میره رو ویبره؛ و ناخودآگاه ویبره میزنه هی برای خودش
یعنی در اصل انگار دکمۀ بغلی رو نگه داشتی
هنوز نبردمش تعمیر، خواستم یکسری اطلاعات کلی گیر بیارم که بدونم طرف قراره چکار بکنه یا نکنه
ممنون
دکمه اش لق شده؟ یعنی فرقی بین فرو رفتن و حالت بدون فشارش نیست؟
اگه نیست نرم افزاری هم میتونه باشه که با یه فلش حل میشه![]()
دستت درد نکنه
دو ماهی میشه که ازش استفاده نکردم
الأن که نگاه کردم، دکمه هاش سالم بودن و یادمه یهو شروع می کرد به پایین رفتن صفحه
انگار که دکمۀ پایین رو گرفته باشی
اگر از دکمش باشه، میشه عوضش کرد؟
برای فلش کردن چکار باید بکنم؟
یک نرم افزاری با نام rsd elite گرفتم دو نوع فلش داره
حالا مدل ap sierra رو زدم ببینم چی میشه
آقا من الأن بیشتر دقت کردم، اون دکمه تکی که در اصل نقش ok کردن رو داره، کار نمی کنه
Last edited by rave-87; 10-10-2012 at 18:27.
آقا من یه گوشی w388 دارم بغضی وقتها قاطی میکنه و اس ام اس هارو اصلا باز نمیکنه و پیغام میده ناموفق چیکارش کنم ذرست شه وقتی اینطوری میشه دیگه اس ام اس نه دریافت داره نه ارسال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)