با سلام دوستان سیستم با مشخصات زیر دارم ایا با توجه به شرایط بازار قابل ارتقا هست؟مخصوصا رمش؟
با سلام دوستان سیستم با مشخصات زیر دارم ایا با توجه به شرایط بازار قابل ارتقا هست؟مخصوصا رمش؟
سلام،مدل مادربرد رو تو اینترنت سرچ کنید.خود سایتش به شما گفته تا چند ساپورت میکنه و فکر کنم تا 8 گیگ رو ساپورت میکنه.چون این مدل مادربرد رو قبلا دیده بودمنوشته شده توسط KINGHMA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما رم 4 گیگ ddr2 بعید میدونم پیدا کنید.اگر پیدا کردید 2 تا 4 گیگ بگیرید تا 8 گیگ رو پر کنه
سلام،
درمورد core i7 7800 که تو توضیحاتش نوشته memory support 2666
این به معنیه اینه که رم بیشتر از باش 2666 ساپورت نمیکنه؟
سلام،
درمورد core i7 7800 که تو توضیحاتش نوشته memory support 2666
این به معنیه اینه که رم بیشتر از باش 2666 ساپورت نمیکنه؟
سلام.
پردازنده intel E8500
Motherboard biostar tp45hp
Ram 4g ddr4
رم 4 گیگ ddr4 که تو سایتها قیمتشون موجوده.دیجیکالا یه نگاه بندازید.ولی فکر کنم شما با توجه به اون مشکلی که شرح دادید باید دنبال رم ddr2 باشید.نوشته شده توسط majidlovio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست دو پیدا کنید مادربرد.مادربرد رو اگر از دلال نگیرید و از شخص خریداری کنید یا فروشنده منصف قیمتشون بین 150 تا 200 هزار بیشتر نیست.تو دیوار هم نگاه بندازید.سایتهای دیگه ای هم هست مثل ایسام.
نوشته شده توسط محمد7966 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا قیمت مادربرد و پردازنده که خواستم بدید.
لطفا یک مودم ال تی ای ارزان معرفی کنید حدود دویست هزار تومن.
من قیمت ندارم.خودم چند وقت پیش یه کیس گیرم اومد و شراکتی خریدیم.من مانیتورو خریدم و کیس دادم به اقوام.خودم رفتم انجمن شهر سخت افزار اونجا ادمینش به من قیمت داد.مادربردم فاکسان بود حدود 140 قیمت داشت.پردازنده ام از شما پایین تر بود فکر کنم ولی فوقش پردازنده شما 100 باشه.برید دیجیکالا ،بزنید روی پردازنده و ارزانترین رو بزنید.یه فروشگاهی از این پردازنده ها میفروشه.کمی مشکوک که اینها نو باشه چون حیلی وقته تولید نمیشن.حالا چطور دیجی کالا اجازه فروش داده نمیدونمنوشته شده توسط majidlovio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مودم باز برید دیجیکالا و مودم ها رو نگاه بندازید.کافی سرچ کنید مودم تو دیجیکالا براتون میاره.ارزونترین مودم 400 هزار بود.
باید یه جورایی برید سمت بازار دست دو.بازار آی تی خیلی وقته خرابه.تقریبا از پارسال به خاطر وضع دلار
دیجیکالا یه پردازنده داره که یه مدل فکر کنم از پردازنده شما پایین تره.e8400 که قیمتش رو زده 189000
Last edited by محمد7966; 28-07-2019 at 21:09.
سلام
مادربرد من خازنش باد کرده اصلا بایوس نمیاد گاهی.
مادربرد tp45hp biostar
رم من 2g ddr2
گرافیک 2g ddr3 gforce gt610
هارد ۲۵۰ گیگ سیتا ۲
Cpu intel e8500
Power green 380 w
لطفا یک مادربرد ارزان و مشابه معرفی کنید که با این قطعات جور باشه.
از کجا تهیه کنم؟ قیمت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)