سلام این همه سرور 3.3.5a مونگوس تو این پست هست ، یکی تست شده - mysql تنظیم شده بدون خرابی بزارین توی این پست با این همه تقاضایی که هست
سلام این همه سرور 3.3.5a مونگوس تو این پست هست ، یکی تست شده - mysql تنظیم شده بدون خرابی بزارین توی این پست با این همه تقاضایی که هست
سلام یه سوال...من یه سرور ساختم(tinity)همه کاراشم کردم الان میخام با hamachi بازی کنم ولی نمیدونم با hamachi باید چیکار کنم کمک![]()
agha bazi 3.3.5 dari?
سلام من
ریپک اختصاصی ایران کوور 3.3.5a - PVP
در گیم نت نصب کردم سرور ران میشه هیچ مشکلی نیست مشکل من بر سر arena و bg هستش چون ما 10 پلیر بیشتر تو سرور نیستیم نه arena جوین میشیم نه بتل سوال تو دیتا بیس جایی تعریف شده که حداقل پلیر برای جوین آرنا و بتل اینقدر باشه یا نه مشکل از جایی دیگه هستش ؟
چرا این لینک دانلود دیتا بیس world خرابه ؟ X(
salam in barnameh bara patch lk javab mideh?![]()
اینجا دیگه کسی اموزش نمیده فقط کپی پیس کینن مطالب رو.
مدت هاست که این تاپیک تبدیل شده به محل تبلیغ .
تاپیک قفل میشه و به زودی تاپیک دیگه ای برای ساخت سرور زده میشه که برش نظارت خواهد شد و با افرادی که قانون منع فعالیت های تبلیغاتی رو زیر پا بذارن برخورد میشه .
منع فعالیت تبلیغاتی:
هرگونه فعالیت تبلیغاتی در این انجمن بر خلاف قوانین بوده و با کاربر خاطی سریعا برخورد خواهد شد.
در موارد خاص حق پیگرد قانونی برای صاحبان این وب سایت محفوظ است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)