اوركلاكر اگر اوركلاكر باشه با يك برد عالدي هم يك ركورد خوب ميزنه
اوركلاكر اگر اوركلاكر باشه با يك برد عالدي هم يك ركورد خوب ميزنه
من یه مادر بورد p7p55d leخریدم میتونید یه اطلاعاتی در موردش بهم بدبد ممنون میشم
من نمیدونم ..شاید من اشتباه میکنم ..هفته پیش یه سیستم برای دوربین مداربسته جمع کردم...بردم برای تست و مونتاژ که زد مادر بورد سوخت...یعنی فکر کنم از تو جعبه خراب بود بردم پایین عوض کردم بعدی کار کرد.... جالبه نفر بعدی هم که مدل مادربوردش فرق می کرد باز سوخت............مارک مادرها asus بود............میخوام بدونم طبیعی هست؟
تو یک تست که شرایط یکسانه دیگه و تازه من خودم بیشتر حرف تامز هاردویر رو قبول می کنم که منصف و بی طرف هست.نوشته شده توسط devil762 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نظرتون راجع به gigabyte h55_usb3 چیه ؟
مشخصات فنیش رو میدین
قیمتش 135 هزار تومنه
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
اصلن .... ابتدا تست کنین بعد بخرین ...نوشته شده توسط lol_1029 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
درباره ی این میشه توضیح بدین؟
سلام ودرود
اگه اطلاعات و یا نظری در این مورد دارید بفرمایید
GIGA P61A-D3 USB3
Last edited by greena; 21-08-2013 at 21:59.
سلام دوستان من یک مادربرد ecs مدل geforce6100pm-m2 دارم.
می خواستم بدونم کاراییش چطوریه و چه کارت های گرافیکی میشه بهش اضافه کرد.
در اینجا مشخصاتش رو نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر اطلاعات بیشتر خواستید و انگلیسی براتون مشکل بود Msg بدید بهمنوشته شده توسط greena [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gigabyte GA-Z97X-G1 Gaming Wi-Fi Black Edition [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gigabyte’s next-gen and massively feature packed GA-Z97X-G1 Gaming Wi-Fi Black Edition will have the latest Ultra Durable components along with new additions such as the Sound Core G chip and other gaming goodies. Featuring the LGA1150 socket, the motherboard will feature support for Haswell, Haswell Refresh, Devil’s Canyon and Broadwell processors.
Now the most interesting thing about the new board is that it will feature built-in water cooling support which is copper based and allows existing or non-existing users with water-cooled looped pipe setups to gain more cooling performance. This will help cool the MOSFETs and VRMs situated underneath the aluminum heatsink that is a neat new design which features a 8 Phase VRM, fitted with top of the line components. It is powered by an 8-Pin connector. Expansion slots include four PCI-e 3.0 x16, four PCI-e 3.0 x1 slots while storage options include four SATA 6 GB/s ports and two SATA Express ports. Voltage check points can be found near the DDR3 DIMMs along with a USB 3.0 header right underneath it. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)