تشکر میخواستم بدونم سی پی یو intel E7500 بهتره یا amd athlon(tm) || X4 620 processor 2.600ghz ؟؟؟
تشکر میخواستم بدونم سی پی یو intel E7500 بهتره یا amd athlon(tm) || X4 620 processor 2.600ghz ؟؟؟
سلام مجدد
X4 620 processor بهتره نسبت به دو هسته ای که فرمودید البته بتونید q9650 تهیه کنید بسیار قدرتمند هست این پردازنده و در زمان خودش رویای من بود در ضمن شما برای این پردازنده amd باید مین رو هم تغییر بدید. و این آپدیت خیلی شما رو متحول نخواهد کرد چون پلتفرم و معماری قدیمی هست
بهرحال امیدوارم بیاید زودتر روی سوکتهای جدیدتر که امکانات بهتری هم در اختیار داشته باشید مگر سیستم صرفا جهت امور اداری یا وبگردی استفاده شود که بالطبع اوکی هست
شاد و سلامت باشید
Last edited by ali yazdi; 05-09-2016 at 12:34.
نه من زیاد سیستم بالا به دردم نمیخوره
به عنوان سوال آخر این مدل cpu amd خیلی از این مدل اینتل بالاتره؟!
و میشه یه cpu اینتل در حد این مدل AMDX4 620 processor بهم پیشنهاد کنید و قیمتش رو بگید ممنون میشم
نه من زیاد سیستم بالا به دردم نمیخوره
یعنی میگین این مدل amdX4 620 processor خیلی از intel E7500 بالاتره؟!
و به عنوان سوال آخر من یه cpu اینتل رو میخوام قدرتش در حد AMD X4 620 processor باشه؟!لطفا قیمتش رو بهم بگین
سلام شما باید سطح بودجه و هزینه بفرمایید کمکتون کنیم والا من نمیدونم شما چی میخواهید و هدف از داشتن سیستم چیه ؟ گیم وبگردی و ...
شما میتونید از پردازنده های سری سندی بریج مثل corei5-2300 یا 2400 یا 2500 استفاده کنید نو نداره الان که قیمت بدم به شما اما مین و پردازنده رو شاید بشه تو رنج 200 تا 250 پیدا کرد بسته به مین و نوع پردازنده شاید کمتر از این هم بتونی پیدا کنی رم هم که ddr3 میخواد که الان بسیار ارزون میتونی 8 گیگ دست دوم با برند خوب پیدا کنی مثل xms کورسیر 8 گیگ دست دومش 40 تومن هم ارزش نداره .
من قیمت جنسهای قدیمی رو ندارم این حدودی به ذهنم رسید سوئ تفاهم نشه.
شاد و سلامت باشی
شما یه سر به فروم لیون کامپیوتر بزن اونجا جنس دست دوم خوب میتونی پیدا کنی فقط اگر زمانی قصد خرید داشتی حتما مشاوره بگیر تو پاچت نکنن و با شرایط واسطه هم خرید کن که پولت نپره اینجوری یه خرید مطمئن خواهی داشت امری بود پیام خصوصی برام بزار
Last edited by ali yazdi; 05-09-2016 at 14:53.
تشکر من میخواستم بدونم الان کدوم مدل cpu اینتل قدرتش در حد AmdX4 620 processorهستش ؟
بودجم هم 50 تومنه برای cpu
این corei5-2300 البته کلاک اسپیدش بالاتر هست نسبت به ای ام دی شما که گفتید 4 هسته و کش معقولی هم داره با 50 تومن شما پردازنده های سوکت 775 در حد همون که خودتون فرمودید شاید پیدا کنید
چون 50 تومن الان دی وی دی رایتر دست دوم پلکستور قیمت داره
شما سعی کن پولت به یه عدد مناسب برسونی بعد سیستمت رو ارتقاء بدی والا با این پردازنده هایی که میتونی داشته باشی یا الان بخری چیزی دستت رو نمیگیره و الکی هزینه کردی
شاد باشی![]()
با سلام خدمت دوستان کسی اطلاعی داره کدامیک از این مادربوردها برای این سیستم خوبه
MSI 760GM-P23 FX
Foxconn A78AX 3.0
بقیه قطعات
cpu: AMD Phenom x4
RAM: 8GB
Power: Green 530
VGA: R9 270 AMD
برای من این مهمه که بیشترین کارایی قطعات به ویژه گرافیک رو داشته باشم
سلام
در همه سایتهای راهنمای خرید سخت افزار گفته میشه که مادربرد E3 PRO GAMING V5 تا 2133 فرکانس RAM رو پشتیبانی میکنه :
اما در دفترچه راهنما این مادر برد در قسمتی به نام (QVL) که فکر کنم معنیش میشه لیست برندهای واجد شرایط رمی با فرکانس 3600 رو معرفی کرده و در قسمتی دیگر (DRAM FREQUENCY )گفته که این فیلد در بایوس این اجازه رو به شما میده که فرکانس رم رو تا 4266 افزایش بدید
لطفا خواهش میکنم این موضوع مقداری توضیح بدید
2133 کلاک پایه رم هست. رم هایی که فرکانس بالاتری دارن با اورکلاک به اون مقدار میرسن. برای انجام اورکلاک هم فقط کافیه پروفایل X.M.P. در بایوس فعال بشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)