مادربوردهای سری Z97 وارد بازار ایران شد.
بالاخره پس از رونمایی سری Z97 مادربوردهای شرکت گیگابایت، در تاریخ بیست و یکم اردیبهشت ماه توسط شرکت آواژنگ به بازار عرضه شد.
![]()
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربوردهای سری Z97 وارد بازار ایران شد.
بالاخره پس از رونمایی سری Z97 مادربوردهای شرکت گیگابایت، در تاریخ بیست و یکم اردیبهشت ماه توسط شرکت آواژنگ به بازار عرضه شد.
![]()
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری ۹ گیگابایت، مادربردهای اورکلاکینگ
پس از موفقیت مادربرد GIGABYTE Z87X-OC که در hwbot.org به عنوان برترین مادربرد اورکلاکینگ در سال ۲۰۱۳ شناخته شد، گیگابایت دو مادربرد جدید مخصوص اورکلاکینگ که مبتن ی بر Z97 هستند را با نامهای مادربرد Z97X-SOC FORCE و Z97X-SOC تولید کرد. این مادربردها از قابلیتهای منحصر به فرد مخصوص اورکلاکینگ بهره میبرند و طراحی خارقالعادهای دارند. مادربردهای اورکلاینگ سری ۹ گیگابایت طوری طراحی شدهاند که حتی کاربران تازه کار نیز بتوانند همچون حرفهایها، اورکلاک کنند.
Last edited by alihekayat; 22-05-2014 at 20:00.
باسلام دوستان نظرتون در مورد این مادربرد چیه؟؟؟ECS MCP61M-M3.....به نظرتون ارتقا بدم؟؟؟(واسه بازی میخوام)...کسی قیمت نو ودست دومش رو میدونه؟؟؟؟![]()
سلام بچه ها لطفا جواب رو برام پ.خ کنید
مادربرد پی ۱۱۰ گیگابایت چطوره
سریع بگید میخوام بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
به نظر شما کدامیک از این مادربوردها برای این سیستم خوبه
MSI 760GM-P23 FX
Foxconn A78AX 3.0
بقیه قطعات
cpu: AMD Phenom x4
RAM: 8GB
Power: Green 530
VGA: R9 270 AMD
برای من این مهمه که بیشترین کارایی قطعات به ویژه گرافیک رو داشته باشم
با تشکر
سلام
آیا مادربورد Asus P5P41T-LE سی پی یو amd رو ساپورت میکنه؟
آخرین cpu اینتلی که ساپورت میکنه کدومه؟
سلام دوست من مین شما سوکت 775 هست و پردازنده قابل پشتیبانی همانطور که فرمودید اینتل هست و نه Amd مینهای اینها با هم فرق دارن زمین تا آسمان و هر کدام ساپورت خود را دارند بهرحال شما امکان ندارد پردازنده یک تولید دیگر رو در این مین جا بدهید پایه های سی پی یو مشخص کننده سوکت میباشد. اما شما از 2 هسته ای های موجود یا 4 هسته ای های موجود در بازار به صورت استوک میتونید استفاده کنید که در زمان خودش یکی از برترینها بودند . lمثل Q9650
شاد و سلامت باشید
الان بهترین cup که من میتونم بخرم برای این نوع مادربورد کدومه؟!
آیا خیلی سی پی یو Q9650 از E7500 بهتره؟! یا نه؟! من میخوام سرعت سیستمم رو بالا ببرم چون الان سی پی یوم E5700 هستش
دوست عزیز Q9650 چهار هسته ای هست با 12 مگ کش و قدرتمندترین سی پی یو سوکت 775 هست و اصلا با اون 2 مدل سی پی یو 2 هسته ای قابل مقایسه نیست
تشکر میخواستم بدونم سی پی یو intel E7500 بهتره یا amd athlon(tm) || X4 620 processor 2.600ghz ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)