خبره بدي بود واقعا حيف شد .
ضعف مدریت ارشد ورزشی کشور
ضعف روئسای فدراسیون ها
برنامه ریزی غلط
نداشتن برنامه ریزی
ضعف در کادر فنی
ضعف تاکتیکی و تکنیکی در ورزشکاران
قوی بودن حریفان و تلاش بیشتر آنها
باند بازی!!!!!!
خبره بدي بود واقعا حيف شد .
من حدس می زنم که ایشان خودش هم متوجه این موضوع شده که نمی تواند موفقیت های قبلی را تکرار کند و به همین دلیل خیلی محترمانه و آبرومندانه کنار کشیده اند ( کار خوبی هم کرده )
من همون اولش گفتم که این آقا دوپینگیه
دقت کردید بعد از اون جریان دوپینگی شدن وزنه بردارها که همشون به جز دو نفر محروم شدند رضا زاده دیگه تو هیچ مسابقه ای شرکت نکرده ؟
هر دفعه به یه دلیلی شرکت نمی کنه ؟من اطمینان دارم که این آقا دوپینگی است چون از سال 2006 تا حالا یعنی از زمانی که تمام اعضای تیم ملی وزنه بردای دوپینگی از آب در اومدن ولی چون نخواستن عظمت رضازاده هم به این دلیل از بین نره گفتن ولی 2 نفر دوپینگ نکرده بود!!سلام
با اینکه تنها امید 100% ایران برای کسب مدال بود
اما
قضیه خیلی بو داره
یا این آقا دیگه نمیتونه وزنه بزنه و اگه بره آبروریزی میشه !!!
یا اینکه دوپینگی تشریف دارن !!!
چطور تا به مسابقات جهانی نزدیک شدیم تصادف کرد و با ماشین رفت تو کوه !! اما هیچیش نشد !!!
الانم که به المپیک نزدیک شدیم تازه فهمیدن وزنه زدن براش ضرر داره ؟!
وزنه بردارا هر روز تو تمرینات با وزنه های سنگین تمرین میکن و رکورد گیری میکنن
چطور تا نزدیک المپیک شده فهمیدن واسش ضرر داره ؟!
عوضش
خوبه
کسی نمیره آبروریزی کنه
قاب عکس بگیره دستش !!
یعنی چی ؟! مگه همه اینها با هم نبودن پس چی شد حسین دوپینگ نکرده بود؟!!
همه این اتفاقات و تصادف و بیماری بهانه ای بیش نیست!!!
حالم از هر چی چاپلوسه به هم میخوره!!!
شاید شما بخاطر موقعیت جغرافیایی حالت از چاپلوس بخصوص اگر اردبیلی باشه بهم بخوره ولی بنظر من نرفتن به المپیک به احتمال زیاد بخاطر درگیری با فدراسیون و باصطلاح قانون جدید برای ورزشکارها باشه (ممنوعیت تبلیغ)نوشته شده توسط Hossein Adeli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی دایی هم اردبیلیه اما به این شکل تاحالا چاپلوسی نکرده . اما متاسفانه ایشون ...................ضمنا مطمین باش ربطی به تبلیغات ندارهنوشته شده توسط ferble [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
امروز ساعت 7 غروب در برنامه کولاک با رضازاده صحبت میکنند.
این شده مترسک شرکت ها برا تبلیغاتشون
کاری ندارم قبلا چی بوده
ولی الان حالم ازش بهم میخوره
تبلیغات ربطی به بقیه نداره
بزرگترین آدما و معروفترینشون از تبلیغات چه شامپو گرفته تا لپ تاپ شرکت میکنن و هیچی هم کسی بهشون نمیگه
تو ایران ما هستش که همه میگن وای چرا این اینکارو کرد وای چرا اون کارو کرد
این ربطی به کسی نداره.میتونه یه منبع درآمد باشه براشون برای وقتی که دیگه پولی نمیتونن از حرفشون کسب بکنن.
بابا دمتون گرم . قبل از اینکه بیام تو تاپیک گفتم اگه بیام بگم ایول و خوب شد همه میریزن سرم . نگو خیلی ها از این پاچه خوار بدشون میاد . به خدا از همون اول می دونستم ارزش این همه تبلیغاتو نداره . واقعا با این همه مهارت تو وزنه زدن ببین چطور خودشو ضایع کرد .کشورهای دیگه اسطوره دارن و براشون می میرن . اینم از قهرمانهای ما .نوشته شده توسط Amin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاب عکس و نمایش مذهبی و تبلیغ برای یه موسسه یا بنگاه درجه 100 جهان . بابا! مایکل جوردن اگه تبلیغ می کرد برا پپسی کولا میکرد نه ... . حیف از عنوان جهان پهلوان .
دوست عزیز چرا به چیزی که مطمئن نیستی استناد می کنی خوب نیست ما انقدر فراموش کار باشیم و خوبیها رو زود یادمون بره.نوشته شده توسط Hossein Adeli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohamad23; 24-07-2008 at 15:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)