این دو واژه رو به فارسی ترجمه می کنم تا راحتتر بتونید با آنها آشنا بشید چون کاربرد زیادی دارند و اگر آنها را به جای هم به کار ببرید نتیجه نخواهید گرفت
String در زبان فارسی به معنی رشته است. رشته تشکیل می شود از یک جمله، عدد و هر چیز دیگری اما نکته مهم این هست که رشته خود عدد نیست بلکه یک نماد هست به دو مثال زیر توجه نمایید:
A = 10
if A > 5 then
عمل مورد نظر
end
---------------
"A = "10
if A > 5 then
عمل مورد نظر
end
خوب، اونایی که کد ها رو سرسری خوندن حتما تو دلشون گفتن چرا این خنگه کد ها رو دوبار نوشته ولی باید خدمتون عرض کنم که در برنامه AMS کد اولی اجرا می شود ولی در کامپایل کد دومی با این خطا مواجه میشویم
attempt to compare number with string
بله اون دو تا گیومه که عدد 10 داخلشون قرار گرفت کار خودشون رو کردن و دیگه A یه عدد نیست بلکه یه String هست.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Table در زبان فارسی به معنی جدول هست. در این برنامه هم یعنی همین. دوستانی که با Qbasic کار کرده اند احتمالا تابع Bubble یادشون هست (که من بهش میگم تابع ماتریس) Table هم دقیقا همون کار رو میکنه البته کار رو ساده می کنه
مثلا شما یه جدول تو برنامه خودتون میخواهید بذارید. که هرکسی وارد برنامه شد اسم و تاریخ تولد خودشو وارد کنه (این مثال رو به صورت فارسی توضیح میدم چون هنوز اول راهه)
ابتدا دو تا جدول (List Box) ایجاد می کنیم یکی به اسم Name و دیگری به اسم Age
حال باید یه تابع Table در کار باشه که بتونه این اطلاعات رو روی یه فایل ذخیره کنه (هنگام خروج)
بعد یه تابع Table دیگه در کار باشه که بتونه این اطلاعات رو از روی فایل وارد برنامه بکنه (هنگام ورود)
و دوباره این حلقه تکرار بشه
خوب حالا شما پیش خودتون فکر می کنید چه کار راحتی بابا بریم پی کارمون این که چیزی نیست اما صبر کنید
.gif)
اینطوری ما خیلی به اشکال بر میخوریم چرا؟
من یه مثال میزنم: فرض کنید 10 نفر اسم و سنشون رو وارد کردن و برنامه توی یه فایل ذخیره کرده
فردا این برنامه دوباره اجرا میشه نفر یازدهم اسمشو می نویسه اما یادش میره سنشو بنویسه
حال نفر دوازدهم هم اسم و هم سنشو وارد میکنه
بعله مشکل از اینجا شروع شد. سن نفر دوازدهم رفت رو سن نفر یازدهم و بعد ...
حالا باید یه اسکریپت دیگه بنوسیم که اگه یکی از خونه ها پر شد باید دیگری هم پر بشه
پس تا جلسه بعد خدا نگه دار