اينجا رو ببين:نوشته شده توسط sada [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجا رو ببين:نوشته شده توسط sada [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بازم یه مشکل دیگه این دفعه با آی پی مودم
من یه مودم ای دی اس ال دارم که آی پی رو خودم تنظیم می کنم و فکر کنم استاتیک باشه.حالا چه تو اکس پی چه تو ویستا مودم رو که روشن می کنم یه پیغام می یاد که یه کامپیوتر دیگه داره از این آی پی استفاده می کنه ولی مشکلی تو اینترنت ندارم ولی مثلا نمی تونم تو یاهو مسنجر ساین این کنم و یه بازی آن لاین هم کانکت نمی شه.
لطفا کمک بنمایید
سلامنوشته شده توسط sada [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوال مربوط هست به انجمن اینترنت و شبکه و ربطی به محتوای این تاپیک نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
ميخواستم بدونم ميشه رو هر درايو از كامپيوترم يه سيستم عامل نصب كنم ؟
الان 5 درايو دارم
درايو C كه 50 گيگه و XP رو نصب كردم
4 تا هم 25 گيگ كه فقط پارتيشن بندى شدن و هنوز فرمتشون نكردم
ميخوام اينا رو نصب كنم :
ubuntu
win 2000
vista
suse
راهنمايى بفرماييد
سلامنوشته شده توسط iman_n21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله می شه نصب کرد
فقط باید موقع پارتیشن بندی کردن یه پارتیشن برای لینوکس در نظر بگیرید با فایل سیستم ext3
یک پارتیشن هم به اندازه 2 برابر ram سیستمتون برای پارتیشن swap در نظر بگیرید . یعنی اگه ram سیستم شما 512 مگابایت هست باید پارتیشن swap شما 1 گیگ باشه .
باید ترتیب نصب ویندوزها هم رعایت بشه .
موفق باشید .
سلام و سپاسگزارم
اما چند سوال (ابهام)
اين پارتيشنهاى لينوكس رو با چه نرم افزارى درست كنم ؟ (بجز پارتيشن ماجيك)نوشته شده توسط mahdi7610 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه با همون CD لينوكس درستش كرد؟ (يادم هست كه قديما كه Red Hat نصب ميكرديم ميشد)
Ram بنده 2 گيگ هست كه در نتيجه اين پارتيشن بايد 4 گيگ باشه، درسته ؟نوشته شده توسط mahdi7610 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترتيب اين دو تا پارتيشن مهم نيست ؟
براى هر لينوكس بايد اين پارتيشنها رو جدا درست كنم ديگه، آره ؟
ترتيب بايد به چه شكل باشه (در كل با لينوكسها، همه با هم)، 2 پارتيشن آخر رو بزارم واسه لينوكسها ؟نوشته شده توسط mahdi7610 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعى بنده رو اين هست كه XP رو تو C نگه دارم
و در آخر در مورد بوت كردن و منوى انتخاب سيستم عامل هم توضيح بفرماييد
سلامنوشته شده توسط iman_n21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله پارتیشن های لینوکس را می شه با خود سی دی لینوکس درست کرد . این طوری راحت تر هستش .
شما به وسیله سی دی لینوکس به صورت لایو بالا میایید و سپس با استفاده از ابزاری به اسم partition editor
پارتیشن های لینوکسی خودتون را می سازید .
می تونید با پارتیشن مجیک مقدار فضایی که برای نصب لینوکس در نظر گرفته اید را با پاک کردن درایوهاتون ایجاد کنید .
یا فرقی نمی کنه می تونید با همون برنامه partition editor پارتیشن های خودتون را پاک کنید و پارتیشن لینوکسی را درست کنید .
بله درسته اگه رم شما 2 گیگ باشه باید پارتیشن swap شما 4 گیگ باشه .نوشته شده توسط iman_n21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ابتدا تمامی پارتیشن های خودتون را درست کنید و در اخر بعد از درست کردن پارتیشن لینوکس با استفاده از همون برنامه partition editor پارتیشن swap را هم درست کنید .
موقع درست کردن پارتیشن لینوکس فایل سیستم اونا از نوع ext3 انتخاب می کنید و نوع اون درایو را هم از نوع logical انتخاب کنید و مقدار فضایی هم که قراره به لینوکس اختصاص بدید را هم وارد کنید .
و بعد پارتیشن swap را باید درست کنید و فایل سیستم اونا از نوع linux swap انتخاب کنید و نوع اون را هم logical در نظر بگیرید و مقدار فضایی هم که باید به اون بدید 4 گیگ هست که معادل اون به مگابایت 4096 هست .
کلا یه دونه پارتیشن swap باید درست کنید .
ویندوز xp باید توی درایو c نصب باشه .نوشته شده توسط iman_n21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا باید ویندوز xp نصب باشه . سپس ویندوز ویستا نصب باشه . و در اخر لینوکس ها را می تونید نصب کنید .
به خاطر این باید ویندوز xp و ویندوز ویستا اول نصب بشن چون ماکروسافت خودخودهی کرده و به سیستم عامل های خودش اجازه شناخت توزیع های لینوکس را نمی ده .
اما بوت لینوکس که Grub نام داره خودش بعد از نصب شدن ویندوزهای نصب شده را شناسایی می کنه و به بوت خودش اضافه می کنه و دیگه نیازی به ویرایش بوت نیست .
بوت ها در اخر به این صورت خواهند بود که بوت اولیه سیستم که بوت grub هست اسم لینوکس ها را نشون خواهد داد به همراه یک اسم برای ویندوزهانوشته شده توسط iman_n21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با زدن هر کدام از لینوکس ها وارد اون توزیع خواهید شد .
با زدن گزینه مزبوط به ویندوزها وارد یه بوت دیگه به اسم mbr خواهید شد که مربوط به بوت ویندوز ویستا و xp میباشد و با انتخاب هر کدام از ویندوزها وارد ان خواهید شد .
البته در مورد لینوکس ها یه احتمال وجود داره که بوت یکی از اونها دیگری را ساپورت نکنه و بعدا باید به صورت دستی اونا ویرایش کنی. بنابراین باید در مورد نصب توزیع های لینوکس بدونی که کدومشا باید اول نصب کنی .
مثل در مورد فدراکور و اوبونتو ، اگه فدراکور را اول نصب کنید و بعدا اوبونتو را نصب کنید اوبونتو بوت فدراکور را می شناسه و اونا ساپورت می کنه .
بهتره در مورد اینکه اول کدوم توزیع را نصب کنید از بچه های انجمن لینوکس سوال کنید .
موفق باشید .
دوستان یه سوال من چه جوری میتونم ویندوز دوم رو از رو کامپیوترم پاک کنم کامل و سریع جواب بدید
سلامنوشته شده توسط teza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویندوز دوم توی کدوم درایو هست ؟
اگه توی درایو C نیست می تونی یه سی دی بوت گیر بیاری بعد باهاش فرمت کنی .
یا با سی دی ویندوز بوت بشی و قسمتی که لیست درایوها را نشون می ده اون درایو را فرمت کنی و از ادامه نصب منصرف بشی .
اگه ویندوز درایو c را فرمت کنی ویندوز درایو دیگه بالا نخواهد اومد .
موفق باشی .
نه جفتش تو c هست میدونی اصلا مشکل از یه جای دیگه شروع شد من مجبور شدم ویندوز دوم رو نصب کنمنوشته شده توسط mahdi7610 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از این قرار بود من دیروز ویندوز رو داشتم اپدیت میکردم و گذاشته بودم رو حالت خاموشی که بعد از نصب خاموش بشه ولی من که پاشدم رفتم انور خواهرم کامپیوتر رو ری استار کرد و دیگر ویندوز بالا نیامد و مینوشت یکی از فایلها پاک شده ویندوز باید ری انستال شود من هم چون اطلاعات مهمی داشتم اون فایل رو فرمت نکردم بلکه یه ویندوز دوم نصب کردم و گذاشتم ویندوز ناقص باقی بماند و بعدش هم ویندوز اول رو درست کردم ولی الان نمیدونم چه جوری ویندوز دوم رو پاک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)