سلام دوست عزیز میشه یه اموزش کامل از این نرم افزار برای نصب سیستم عامل macosx بگذاری
ممنون میشم.
سلام دوست عزیز میشه یه اموزش کامل از این نرم افزار برای نصب سیستم عامل macosx بگذاری
ممنون میشم.
سلام دوستان من میخوام سه تا سیستم عامل رو روی pc نصب کنم
1:ویندوز اکس پی
2:mac OSX
3:Linux
حالا من میتونستم ویندوز و لینوکس رو با هم نصب کنم ولی حالا سه تا رو نمیدونم چجوری نصب کنم !؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلامنوشته شده توسط Javad_Ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا بحث شده .
mac OSX را هم شامل می شه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
خیلی ممنون دوست عزیزنوشته شده توسط mahdi7610 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با acronis os selector میشهنوشته شده توسط Javad_Ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک توضیحاتش :
تمام سیستم عاملهایی رو که گفتی ساپورت میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من امروز XP SP2 را نصب كردم
وقتي سيستمما ريست كردم ديگه نه از لينوكس Fedora 8 خبري بود نه از ويندوز ويستا
جالب اين بود برام كه همهي اين سه تا سيستم عامل تو سه درايو جداگونه است
حالا چيكار كنم؟
ممنون
انتظار داشتم با این مشکل که پیش اومده اعصابت به هم ریخته باشه
پس چرا اینقدر خونسردی ها!
خوب تو نصب ویندوز با یه اشتباه کل هاردت رو فرمت کردی درسته
اگر اطلاعاتت حیاتی بوده (روی این سیستم عامل ها) باید سریعاً پارتیشن های پاک شده رو بازیابی کنی. برای اینکار بهتره این هارد مریض شده رو به یه سیستم دیگه slave کنی و با نرم افزارهایی که پارتیشن ویندوز رو برمی گردونند (مثل active partion recovery) و نرم افزارهایی که پارتیشن های لینوکس رو بر می گردونند (مثل TestDisk) پارتیشن های این هارد رو بازیابی کنی حالا اگه فایل های حیاتی شما بودند که التماس دعا در غیر اینصورت با نرم افزارهای بازیابی اطلاعات مثل recover my file و ... فایل ها رو بازیابی کن و باز هم اتماس دعا
ممنون از جوابتون
جالب اينه كه تمامي اطلاعات هاردم وجود داره
حتي يه فايل 1كيلوبايتي هم پاك نشده
اگر اطلاعات وجود دارهد ، بیانگر این است که شما بوت سیستم را پاک کرد ه اید .
یک برنامه ی مدیر بوت جدید نصب کنید تا قادر به ورود به همه ی سیستم عامل های قبلی تان باشید ... ( مثلا Gag )
سلام
در مورد سیستم عاملهای ماکروسافت این گونه هست که ویندوزها در هر درایوی نصب شوند فایلهای بوت خود را در درایو primary قرار می دهند . که در اکثر سیستم ها درایو C می باشد . و اگر شما ویندوز درایو c فرمت کنید ویندوز درایو های دیگر نیز بالا نخواهند امد .
در مورد ویستا این اتفاق برای شما افتاده . دقیقا از عملکرد لینوکس اطلاعی ندارم .
و همون طور که دوست خوبمون از انجمن لینوکس فرمودند فقط بوت شما دچار مشکل شده است و سیستم عامل های شما از روی سیستم پاک نشده است .
در مورد ویستا باید dvd اون را قرار بدید و بوت اونا دوباره بازسازی کنید .
در مورد لینکوس هم دوستمون توضیح دادند .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)