ميشه يه بار ديگه اين برنامه رو بزاريد . فكر كنم لينكش كار نميكنه .
ميشه يه بار ديگه اين برنامه رو بزاريد . فكر كنم لينكش كار نميكنه .
من الان لینکش رو چک کردم ، سالمه ... اگه تا چند ثانیه بعدش (مثلا 30 ثانیه) دانلود شروع نشد ، لینکی که داده رو کلیک کن ... شروع به دانلود می کنه ...
Please stand by and your download should begin shortly.
If the download doesn't begin automatically after some time, please click this link.
پی نوشت : من هر دو حالت رو چک کردم و جواب داد ..
ذوستان عزیزم سلام
من به تازگی یک سامسونگ P2 خریم ولی متاسفانه وقتی به کامپیوتر که وصل می کنم نمیشناسه ! نرم افزار سامسونگ نصب کرم باز نمیشناسه تنها چیزی که نشون میده Find New Hard Ware و الان رفتم تو قسمت ویدیو هررررررررررررر کاری می کنم این رو Back می زنم Back نمیشه !!!!!!
یعنی مدیا استودیو رو که نصب می کنی بازم نمی شناسه ؟ ...
مدیا پلیر روی دستگاهت چنده ؟ .. نسخه 11 نصب کن ، ببین درست میشه ؟ ...
شایدم از پورت usb باشه ، عوض کن ببین تغییری حاصل میشه یا نه ..
(از طریق حالت ums چی ؟ ... مشکلی نداری؟)
ویندوز Xp سرویس پک 2 هست !
از طریق Add New Hard Ware سعی کردم نشد از کنترل پنل چجوری نصب میشه ؟!
ویندوز میا پلیر 10 رو سیستمم نصبه پورت های Usb ام عوض کرم نشد اما به لپ تاپ که وصل میکنم خیلیییییییییییییی راحت میشناسه ! سعی کردم فریم وایر جدید روش بریزم اما از طریق برنامه Emo.... نشد ! یعنی بلد نیستم کمی راهنمایی کنید مرسی !
Ums چیه من اطلاعات دقیقی ندارم !
برای نصب فایرم ور نیازی به EmoDio نیست !
کافی از لینک زیر اخرین ورژن رو دانلود کنی و بعد از حالت فشرده خارج ش کنی و 2 فایل موجود رو در P2 پوشه اصلی کپی کنی
در اون یکی مورد هم فکر کنم مشکل یا از USB یا از سیستم عامل (ویندوز) هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کریتیو زن نیاز به آپ دیت فریم ور نداره ؟
![]()
آخه کجا بریزم ؟ مثل Removable disk نمی شناسه ؟!! یا مثل یه مموری !
ویندوز 11 رو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه ... اگه نشد ، شاید بد نباشه که ویندوز عوض کنی ... (این دوتا مساله مرتبط هستند)
//
ums همون چیزیه که توی پست بعدی ات گفتی .. یعنی بصورت removable بشناسه دستگاهت رو ... P2 باید بتونه وارد این mode بشه ؛ درسته ؟
نیاز خاصی نداره ... یه نسخه firmware داریم که قراره عملکرد دستگاه در پخش wma رو بهبود بده ...
به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟
از طریق خود EMODIO فریم وایر آپدیت کردم ! و فکر کردم شاید مشکل تاچ حل شه اما نشد !! تاچ در بالای صفحه کار نمیکنه! باید ببرم سام سرویس اما مشکل اینه از ایران نخریدم قبول میکنن؟ ( روی لپ تاپ روی کامپیوتر اصلا نمیشناسه!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)