برای تبدیل این نوع فایل magic studio convert یا ccp رو دانلود کن که من خودم اولیش رو پیشنهاد میکنم
برای دیدنش هم از vlc player یا km player کمک بگیر به نطر من km player بهتره![]()
برای تبدیل این نوع فایل magic studio convert یا ccp رو دانلود کن که من خودم اولیش رو پیشنهاد میکنم
برای دیدنش هم از vlc player یا km player کمک بگیر به نطر من km player بهتره![]()
سلام دوستان راهی هست بشه لینک همه ویدئو تو یک playlist خارج کرد؟!
قبلا یه برنامه بود با هاش انجا میدادم ولی کلا اسم یادم رفته ؟!
سایتی هست که چیلتر نباشه و بشه از یوتیوب ویدیو لیچ کرد؟!
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سلام روش های دانلود از youtube را توضیح دهید ؟ به غیر از دانلود منیجر که به نظرم مناسب ترین راه برای دانلود هست.
سلام
من قبلا از این روش استفاده میکردم:
به این صورت که به لینک ویدئوی مورد نظرتون برید و قبل از you tube توی نوار آدرس 10 یا ss اضافه کنید.
به عنوان مثال:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .10you----.com/watchyourvideoبعد به یه صفحه منتقل میشید که میتونید واسه دانلود لینک دریافت کنید....
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ssyou----.com/watchyourvideo
ولی باز هم به نظر من بهترین راه استفاده از IDM ه
سلام
من یک کمک نیاز دارم
من فیلم یوتیوپ را دانلود کردم ولی وقتی پخش می شود فقط صفحه اول ثابت می ماند باید چی کار کنم
شاید دانلود ناقص انجام شده...
با IDM دانلود کن احتمالا مشکلت حل شه.![]()
ممنون از جوابتون منم استفاده کردم
سلام اساتید
اگه میشه یکی از دوستان روش دانلود از یوتیوب رو با استفاده از idm توضیح بده...
ممنون
سلام دوست عزیز.
شما آخرین نسخه مرورگر به عنوان مثال موزیلا رو دانلود و نصب کنید.
و همچنین این نسخه از آی دی ام رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید : (اکتیو شده هست!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نصبشون شما وقتی وارد سایت یوتیوب شدید گوشه اون فیلم موردنظرتون آیکون دانلود آی دی ام میاد و از اونجا میتونید دانلود کنید !
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)