سلام .
من K-Lite Mega Codec Pack 4 را روی سیستم دارم اما ویدئو هایی را که از youtube میگیرم را باز نمیکنه و مجبورم با Ashampoo Clip Finder باز کنم . Codec خاصی برای این ویدئو ها وجود داره ؟ با FLV Player هم باز نمیشن .
سلام .
من K-Lite Mega Codec Pack 4 را روی سیستم دارم اما ویدئو هایی را که از youtube میگیرم را باز نمیکنه و مجبورم با Ashampoo Clip Finder باز کنم . Codec خاصی برای این ویدئو ها وجود داره ؟ با FLV Player هم باز نمیشن .
درخواست نرم افزار برای دانلود از هر سایتی که قابلیت دانلود نداشته باشه..........مرسی
منم همچین برنامه ای رو میخوام ! فقط به جز internet download managerدرخواست نرم افزار برای دانلود از هر سایتی که قابلیت دانلود نداشته باشه..........مرسی
که بشه به راحتی ویدیو های سایت ها رو که برای نمایش انلاین هست دانلود کنه !
به نظرمن بهترین نرم افزار برای دانلود فیلم ها از سایتهایی مثل گوگل و یوتیوب یه دانلودر پرسرعت و کاربردی و البته رایگان به اسم orbit هست. من خودم خیلی وقته که از این نرم افزار برای دانلود کلیپ شو از سایت یوتیوب استفاده می کنم.در زیر آدرس سایت رسمی نرم افزارو همینطور لینک دانلود نرم افزار به صورت مستقیم با حجم دو و نیم مگ رو میزارم امیدوارم از دانلود کلیپ های مورد نظر لذت ببرین
اگه مشکلی داشتین در خدمتم
لینک سایت نرم افزار
لینک دانلود به صورت مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزاری هست که بتونه flvرو تبدیل کنه به mp3یا سایر فرمت ها
سلام
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من چند تا فایل FLV که از یوتوب دانلود کرده بودم رو به دوستم دادم اما نتونست روی سیستمش پخش کنه.برنامه Klit codec pack و FLV player رو هم بهش دادم نصب کرده اما میگه پخش نمیکنه.مشکل چیه؟عقلم به جایی قد نمیده،چون این دوتا بهترین برنامه های پخش فلش ویدئو هستن![]()
سلام
منم تا حالا موفق نشدم فایل هلی flv رو رو سیستمم اجرا کنم
هر نرمافزاری بگین امتحان کردم اما نشد
باید چی کار کنم؟
نمیدونم این سایت رو قبلا معرفی کردند یا نه ولی برای من جواب داد.
catchvideo.net
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)