واشر و بلبرينگ جلويي به راحتي در خواهد آمد، اما براي بلبرينگ عقبي، بايد اول كاسه نمد را در بياوريم. اين كاسه نمدها بصورت درب قوطي فلزي باز شده و براي بارها قابل استفاده مجدد هستند.
واشر و بلبرينگ جلويي به راحتي در خواهد آمد، اما براي بلبرينگ عقبي، بايد اول كاسه نمد را در بياوريم. اين كاسه نمدها بصورت درب قوطي فلزي باز شده و براي بارها قابل استفاده مجدد هستند.
براي درآوردن كنس بلبرينگها بايد از سنبه و چكش استفاده كنيم، اگر به داخل توپي نگاه كنين، لبه هاي كنس رو ميبينين كه در چند محل مشخص داراي فضاي اضافي لازم جهت قرار دادن نوك سنبه و ضربه زدن است و بايد بطور متناوب و منظم به همه اطراف اون ضربه زده بشه تا كم كم از داخل توپي خارج بشه.
البته اين كار رو زماني انجام ميديم كه بلبرينگ خراب شده باشه و براي تعويض اون بايد كنس هم در بياد و كنس جديد نصب بشه.
ترتيب قرار گرفتن اجزاء به اين شكل است
گردگير، مهره تاجي سر سگدست و اشپيل، واشر ، بلبرينگ كوچك، توپي و ديسك، بلبرينگ بزرگ، كاسه نمد.
براي سوار كردن كنسهاي جديد كه همراه بلبرينگهاي نو است، ابتدا تمامي گريسهاي كهنه را درآورده و تميز ميكنيم. بعد كنس جديد را كمي به گريس آغشته و در محل خودش بطور صحيح قرار ميديم( قاعده بزرگ به سمت داخل توپي و سمت باريك به سوي بيرون باشه)
با چند ضربه ملايم چكش به اطراف كنس، اون رو در جاي خودش ثابت كرده، و سپس كنس هم اندازه خودش كه كهنه بوده را روي آن گذاشته و با ضربه به كنس كهنه، كنس جديد را در جاي خودش نصب ميكنيم. اينكار از وارد شدن ضربه مستقيم به كنس نو جلوگيري ميكنه.
تا جايي كه امكان داره از همين روش استفاده كرده و زماني كه لبه هاي كنس قديمي به ابتداي لبه توپي رسيد، با استفاده از سنبه و ضربان ملايم كنس رو پايينتر فرستاده تا به انتهاي محل سوار شدن برسه، چون در غير اين صورت كنس قديمي هم وارد توپي شده و گير ميكنه و درآوردنش مشكل خواهد بود.
Last edited by camaro lt; 22-04-2013 at 12:24.
بلبرينگ جديد رو كاملا پر از گريس كرده و تمام بخشهاي داخلي اون رو با گريس پر ميكنيم تا كاملا هواي لابلاي ساچمه ها خارج شده و با گريس پر بشه.
داخل توپي را هم پر از گريس ميكنيم. حتما از گريس نسوز مناسب استفاده كنين.
بلبرينگ بزرگ عقبي را هم گريس زده و سوار ميكنيم و بعد كاسه نمد سوار ميشه،با ضربات ملايم به دور تا دور لبه هاي فلزي كاسه نمد، اون رو در جاي خودش سوار كنين، اگر لبه ها پارگي و ترك داشت بايد كاسه نمد عوض بشه.
توپي و ديسك رو سوار كرده و بلبرينگ كوچك رو هم جاي خودش سوار شده و در نهايت واشر و مهره تاجي رو ميبنديم.
مهره رو يكبار تا آخر سفت ميكنيم تا تمام اجزاء كاملا در جاي خودش كيپ شده و لقي نداشته باشه بعد مهره رو شل كرده و اينبار تا حدي كه نه خيلي شل باشه و نه خيلي سفت اون رو ميبنديم.
با دست ديسك رو ميچرخانيم و مقدار سفتي و شل بودن رو چك كرده و در حد نياز مهره رو بازهم تنظيم ميكنيم. بايد دسيك زمان چرخش بدون مشكل و به نرمي بچرخه و در عين حال لقي نداشته باشه، البته در حد بسيار كمي فضاي اضافه براي گرم شدن بلبرينگها در زمن چرخش در نظر بگيريد و در نهايت اشپيل رو نصب كنين و اون رو كمي خم كرده تا از محل خودش خارن نشه
، گردگير رو با مقداري گريس پر كرده و نصب كنين و پمپ را هم دوباره سوار كنيد.
سلام امین اقانوشته شده توسط aminbest [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر خوبیه اگه کاری از دستم بربیاد در خدمتم.
Last edited by MJ1970; 21-04-2013 at 17:31.
سلام
ممنون باز هم مثل همیشه کامل و بدون نقص.
سلام آقا من عیب دیر دنده دادن ماشینمو پیدا کردم گفتم بگم که تجربه ای باشه واسه همه امروز متوجه شدم که لوله وکیوم گیربکس راوصل کردن به کاربرات وقتی در آوردم وزدم جای خودش دنده را زودتر عوض کرد
خیلی خوبه اقا سعید
فقط کاش یه عکس از وضعیت فعلی لوله ی وکیوم قرار بدید و اینکه قبلا کجا نصب بوده.
من نوا رو که اتومات کردم یه لوله ی وکیوم برای گیربکس کم داشتم و دقیقا نمیدونم که چون کاربراتور مال نوا سی 1 هست اون رو کم داره یا اینکه چون موتور نواسی 5 بوده منیفولد یه لوله مکش کم داره.
خلاصه اینکه یک بار با مکشی که برای وکیوم بخاری میره تست کردم و یک بار هم با مکش دلکو و یک بار هم با مکش هواکش !
البته دبی مکش هوا در هر کدوم متفاوت هست و با توجه به میزان مورد نیاز برای اون وکیوم مربوطه فرق میکنه .
Last edited by MJ1970; 23-04-2013 at 08:08.
جناب ام جی عکس گرفتم ولی نمیدونم چه طور اینجا بذارم ؟اما همانطور که گففتید یه لوله مکنده به منیفولد متصله که لوله وکیوم گیربکس بهش وصل میشه وفکر کنم موتور های سی ۵ این لوله را نداشته باشه.
یه سوال داشتم صندلی عقب نوا را حتما دیدیداصولا پشت راننده وشاگرد افتادگی داره وخیلی پایینه خواستم ببینم میشه کاری کرد که هم سطح بشه ومحکم بایسته؟یا از چه ماشینایی بهش میخوره؟
راستی من یه کم اطلاعات در مورد سیلبرتی میخواستم چه جور ماشینی ؟وچراغ مطالعه کادیلاک چند قیمته؟
برای قرار دادن عکس وارد سایت imgiran.com شوید .در قسمت پایین صفحه روی browse کلیک کنید و عکسی که روی سیستم خود دارید را انتخاب کنید .میتونید اگه بخواهید تا 5 تا عکس ادامه بدید.
بعد روی شروع اپلود کلیک کنید.وقتی که اپلود شد یه صفحه به شما نمایش میده که ادرس هر عکس در چند حالت روبروش نمایش داده میشه.شما اولین لینک رو که روبروش نوشته لینک مستقیم کپی کنید و در قسمت گزینه های بالای بخش جواب سریع که مطالب رو مینویسید یه گزینه وجود داره که وقتی کلیک موس روی اون قرار میگیره مینویسه insert image و از ردیف پایین گزینه ها (از چپ هفتمی هست).خلاصه روی insert image کلیک کنید و لینکی که کپی کردید رو اونجا داخل کادری که بالاش نوشته url و بعد از کلیک روی insert image ظاهر میشه paste کنید و تایید کنید تا عکس مورد نظر شما در مطالب شما نمایش داده بشه.
در مورد صندلی عقب نوا و بیوک این مشکل هست و من هم تو فکرش هستم و بعد از رنگ باید یه کاریش بکنم.بعضیها ابر نشیمن صندلی رو با یه چیز دیگه (مثلا پیکان) عوض میکنن ولی من خوشم از این کار نمیاد.فکر کنم بشه صندلی یه نمونه دیگه امریکایی مثل کادیلاک رو سوار کرد و اگه به نتیجه ای رسیدم اینجا اعلام میکنم.ولی به نظر من فقط نشیمن نیست که راحت نیست و قسمت پشتی اون هم در 2 طرف خیلی قطر زیادی داره و با توجه به فضای کم عقب نوا و بیوک اصلا جالب نیست و سواری عقب ماشین خوب نیست.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)