سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 800 تا 1 تومن بده
اونجوری که میگه با یه تک استارت روشنه لوازم خاصی به جز جلوپنجره فک نکنم بخواد vin رو از کجا ببینم
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 800 تا 1 تومن بده
اونجوری که میگه با یه تک استارت روشنه لوازم خاصی به جز جلوپنجره فک نکنم بخواد vin رو از کجا ببینم
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا1 1.5 تومن بده
Last edited by IMPost; 09-09-2009 at 09:48.
والا یه ذره قیمتش واسم سنگینه. یه چند تا عکس ازش داری واسم بذاری؟ طرف بری پای معامله تخفیف هم میده؟کجای قم هستش؟
یه چند هفته پیش یه مکوان 72 تو همشهری آگهی شده بود 7.8 که می گفت جلو پنجره و یه چند تا لوازم تزئینی کم داره.
اینم عکسهایی از این پونتیاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا تا 1 1.5بده
Last edited by IMPost; 09-09-2009 at 20:35.
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 1 تا
1.5 تومن بده
Last edited by IMPost; 09-09-2009 at 09:48.
پشت فرمان از بیرون شیشه جلو نگاه کن میبینی
vin رو اونجا نوشته.
پشت فرمان از بیرون شیشه جلو نگاه کن میبینی
vin رو اونجا نوشته.
مرسی.میخوام بدونم این ماشین ارزش این کارا رو داره بعدش میشه فروختش؟
سلام.
بله ارزش داره.
راستی اینا 8 هم داره دیگه؟؟اگه 8 باشه خیلی خوبه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)