نوشته شده توسط camaro lt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و سپاس متقابل
با پوزش از عزیزان به جهت تاخیر، پیرو مقادیری که جهت مصرف خودرو در پست قبل نوشتم، ذکر این نکات الزامیه:
اولا: سبک رانندگی بنده بطور کل ملایم و سرگاز بوده و از رانندگی اسپرتی و گاز و ترمزهای سریع و ناگهانی پرهیز میکنم. بدیهیه که این امر در مصرف سوخت تاثیر قابل توجهی داره (البته اطمینان دارم علی آقای گرامی نیز با توجه به سابقه و تجربه، چنین روشی دارند).
ثانیا: در دوره های اندازه گیری مصرف، سعی شده حتی الامکان از کولر استفاده نشده یا در زمانهای کوتاه استفاده بشه (با اینکه کولر ماشین از نوع روکار یا سامسونتی با کمپرسور پاناسونیک پرایدیه که اصلا فشاری به موتور نمیاره و تاثیر چندانی هم در مصرف نداره).
ثالثا: در اتوبان ولو خلوت و دور ازچشم پلیس و دوربین هم حداکثر سرعت بین 90 تا 100 کیلومتر حفظ شده چون در سرعت بالای 100 تا، مصرف به طور تصاعدی بالا میره.
مصرف ماشین علی آقای عزیز که از 20 لیتر هم بیشتر میشه به طور غیرعادی بالا هست طوری که آدم تصور میکنه بخشی از اون واقعا مصرف موتور نیست و به نوعی داره اتلاف میشه (نشتی، تبخیر، ....). از سوی دیگه، با چنین مصرفی، وضعیت تنظیم موتور هم نباید چندان جالب باشه و قاعدتا قدری خامسوزی و دود سیاه باید وجود داشته باشه در حالیکه بررسی شمعها ظاهرا نشون داده دوده ای وجود نداره و تنظیم سوخت و هوا مناسبه و خود این موضوع، شک نسبت به اتلاف بنزین به طریقی غیر از مصرف موتور رو بیشتر میکنه.
به هر تقدیر بنده هم سعی میکنم در اولین موقعیت ممکن، اندازه ها و فواصل سوزن و ژیگلور رو در کاربرات خودم مشخص و به اطلاع دوستان برسونم.
یک نکته دیگه رو هم بد نیست اطلاع رسانی کنم. قبلا اینجا چند بار به روغن ریزی بسیار شدید گیربکس و اقداماتی که برای رفع اون کرده بودم (و البته نتیجه ای نگرفتم) اشاره کردم. پس از مشورت و بازدید یک مکانیک تخصصی ماشین آمریکایی که مدتیه با اون آشنا شدم، ایشون نظر داد که ایراد از یک نقطه نیست و از چند جا نشت روغن وجود داره لذا باید دو تا کاسه نمد کوچک (یکی مال میل ماهک و یکی سیم کیلومتر) و همچنین واشرهای مربوط به سیم سبقت و گیج روغن به همراه واشر کارتل گیربکس همگی تعویض بشه تا مشکل حل بشه.
با توجه به نداشتن چال و سختی انجام این کارهای ظریف و حساس صرفا با جک زدن زیر ماشین، انجام کار رو به خودش سپردم. یک نکته مهم که در این بین یاد گرفتم این بود که سیم سبقت های هشت سیلندری کوتاهتر بوده و نمونه های تایوانی در بازار موجوده که خوب هم جواب میده اما نمونه شش سیلندری بلنده و متاسفانه تایوانی هم اصلا نداره و فقط ایرانی در بازار موجوده.
ایراد بزرگ سیمهای ایرانی اینه که محل سوراخ عبور پیچ روی پایه اون دقیق زده نشده و موقع نصب وقتی پیچ رو سفت میکنیم، پایه سیم نسبت به نشیمنگاهش روی گیربکس کج قرار میگیره و از همونجا روغن ریزی زیادی ایجاد میشه. راهکاری که از این مکانیک یاد گرفتم اینه که با یک سوهان گرد کوچک، سوراخ پیچ رو قدری ساییده و به شکل بیضی در آورد در نتیجه این اختلاف فاصله محل پیچ با مرکز سیم اصلاح شد و سیم به شکل صحیح روی نشیمنگاهش قرار گرفت و با قدری چسب مزدا کاملا آب بندی شد.
سایر واشر و کاسه نمدهای فوق الذکر هم تعویض شد و الان خوشبختانه روغن ریزی کاملا متوقف شده.
-