تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1134 از 1135 اولاول ... 134634103410841124113011311132113311341135 آخرآخر
نمايش نتايج 11,331 به 11,340 از 11344

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    واقعیت اینکه بنده هم تصور نمیکنم شمع به تنهایی، نقش چندانی در مصرف خودرو داشته باشه. البته نباید اشتباه کنیم و کل سیستم جرقه زنی رو در شمع خلاصه کنیم. مسلما کیفیت سیستم جرقه زنی نقش بسیار مهمی در فرایند احتراق و راندمان کاری موتور داشته و لذا در کاهش یا افزایش مصرف نیز موثر خواهد بود.....
    قطعا همینطور است، چون شمع صرفا نقش جرقه زدن و اشتعال مخلوط سوخت و هوا ، به عهده دارد و ، تا جایی که قابل بررسی است، هیچ نوع تاثیری بر روی عملکرد و کیفیت سیستم تغذیه موتور ندارد، اما برای اینکه موضوع را عملا و واضح بررسی کنیم، شاید بهتر باشد که مقدار مصرف بنزین را در ابتدا اندازه گیری کرده، و سپس ببینیم چه عواملی در کم و زیاد شدن مصرف سوخت تاثیر مستقیم دارد؟
    بنابراین از همه دوستان که اتومبیل آمریکایی دارند، تقاضا میکنم مقدار مصرف سوخت را
    دقیقا و با دقت محاسبه کرده و در کلوپ منتشر کنند تا در ادامه با بررسی موارد مختلف ، متوجه دلایل کم یا زیاد بودن مصرف بشویم
    در حال حاضر مصرف بنزین نوا من، زیاد و روی 23 لیتر است و چند وقتی است مشغول بررسی و آزمایشات مختلف برای پیدا کردن دلیل و رفع این ایراد هستم و فعلا نتیجه قابل استناد و بدرد بخوری پیدا نکردم.
    ادامه توضیحات را بعد از اینکه بقیه همراهان، مصرف اتومبیل خودشان را ( با ذکر نام و مدل اتومبیل کلاسیک و نوع موتور ) در کلوپ منتشر کردند، خواهم داد
    برای محاسبه مقدار مصرف بنزین، اگر درجه باک سالم و دقیق باشد، میتوانید از همان به عنوان مقیاس استفاده کنید، و اگر نه، با پر کردن کامل باک( بطوریکه بتوانید بنزین را در بخش گلویی و دهانه باک ببینید) اندازه گیزی را آغاز کنید.

دیدن بنزین در دهانه باک، حکم همان نشانگر و درجه باک در صفحه کیلومتر را دارد که بدون ایراد، مقدار بنزین موجود را نشان میدهد، بنابراین با پر کردن باک تا حد ممکن، و سپس ثبت عدد کیلومتر، قبل از شروع حرکت، و رسیدن به کیلومتر هدف( مثلا طی مسافت 50 یا 80 یا 100 و یا بیشتر ) کیلومتر مسافت طی شده، و پر کردن مجدد باک تا همان گلویی و مانند قبل، مقدار بنزین مصرف شده برای طی کردن این مقدار مسافت را بدست خواهید آورد، و اگر مسافت طی شده بیشتر و یا کمتر از 100 کیلومتر بود، کافیست مقدار بنزین زده شده در پایان مسافت طی شده را بر عدد کیلومتر طی شده تقسیم کنید تا مقدار مصرف بنزین بدست بیاید.

مثال: باک را پر کرده، و عدد کیلومتر را مینویسیم که بفرض 40168 کیلومتر است. حالا تصمیم میگیریم بعد از طی کردن یک مقدار مسافت مشخص، مجددا بنزین بزنیم ، و در اینجا فرض میکنیم 80 کیلومتر را در شهر طی کرده و مجددا بنزین میزنیم بنابراین 40248=80+40168، یعنی وقتی رقم کیلومتر شمار به همان عدد 40248 رسید، این 80 کیلومتر طی شده و زمان پر کردن باک رسیده، و بعد از پر کردن میبینیم مقدار 13.5 لیتر در باک بنزین زده شده و دیگر جا ندارد، بنابراین، مسافت 80 کیلومتر را با مصرف 13.5 لیتر طی کرده،
    حال عدد 13.5 را در 80 کیلومتر تقسیم میکنیم و نتیجه 0.16875 میشود و با ضرب این عدد در 100، نتیجه 16.875 خواهد شد یعنی مصرف اتومبیل در شهر حدود 16.87 یا چیزی نزدیک به 17 لیتر در 100 کیلومتر است.

امیدوارم همه دوستان کلوپ همراهی کرده و با دقت ، مصرف را بررسی نمایند و در کلوپ منتشر کنند، چون تجارب و نکات ریز و درشت کنکاش در این بخش، بسیار مفید و ارزشمند خواهد بود

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid-48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطعا همینطور است، چون شمع صرفا نقش جرقه زدن و اشتعال مخلوط سوخت و هوا ، به عهده دارد و ، تا جایی که قابل بررسی است، هیچ نوع تاثیری بر روی عملکرد و کیفیت سیستم تغذیه موتور ندارد، اما برای اینکه موضوع را عملا و واضح بررسی کنیم، شاید بهتر باشد که مقدار مصرف بنزین را در ابتدا اندازه گیری کرده، و سپس ببینیم چه عواملی در کم و زیاد شدن مصرف سوخت تاثیر مستقیم دارد؟
    بنابراین از همه دوستان که اتومبیل آمریکایی دارند، تقاضا میکنم مقدار مصرف سوخت را
    دقیقا و با دقت محاسبه کرده و در کلوپ منتشر کنند تا در ادامه با بررسی موارد مختلف ، متوجه دلایل کم یا زیاد بودن مصرف بشویم

با درودی دوباره
    در رابطه با مقدار مصرف بنزین، خودروی فعلی من که نوا اتومات هست طی چند بار اندازه گیری دقیق در مدت دو سال، اعداد ذیل را به دست داده که البته به شکل مصرف ترکیبی در شهر و اتوبان بوده است: بار اول 12.75% بار دوم 12.95% بار سوم 15.35% بار چهارم 14% و بار پنجم 12.32%
    نکته اینکه در نوبتهای سوم و چهارم که اعداد بالاتر هستند بنده سفر از تهران به آمل داشته ام که در جاده کوهستانی و پرشیب هراز باید گاز بیشتری در سربالایی ها داد.
    در سالهای دور که نوا اتومات صفر کیلومتر داشتم مصرفش تو شهر بین 14 تا 14.5 و اتوبان بین 10 تا 10.5 بود که اعداد ایده آلی برای این خودرو محسوب میشود. البته با اعدادی که به عنوان مصرف ترکیبی در بالا نوشتم میتوان گفت این خودرو فعلی نیز همان حدود اعداد خودرو قبلی را به عنوان مصرف شهری و اتوبان نشان میدهد.
    یک نکته بسیار مهم را به همقطاران عزیز یادآوری میکنم که البته برخی در جریان اون هستند. به دلیلی نامعلوم، بسیاری از نوا و بیوکهایی که برخورد داشتم و از جمله مال خودم، سیستم سرعت سنج و کیلومتر شمارشون حدود 18 تا 20 درصد زیاد نشون میده. یعنی اگر تو اتوبان کنار یک ماشین با سرعت سنج دقیق حرکت کنین و اون 100 تا بره، عقربه سرعت سنج شما حدود 120 رو نشون میده و پس از طی مسافت دقیق 100 کیلومتری، کیلومتر شمار شما حدود 118 تا 120 رو نشون خواهد داد.
    لذا اگه خواستین مصرف رو اندازه بگیرین اول از صحت عملکرد کیلومتر ماشینتون مطمئن بشین بعد اقدام کنین.
    نظر شخصی من اینه که دلیل احتمالی این قضیه با توجه به یکسانی و هماهنگی میزان اضافه در سرعت و مسافت، ایراد از سیستم داخل پانل (سرعت سنج و کیلومتر شمار) نیست بلکه از ناهماهنگی دنده پینیون سیم کیلومتر با دنده حلزونی کیلومتر که داخل گیربکسه هست. یعنی وقتی دنده پینیون فابریک ماشین عوض میشه، نمونه جایگزین، استاندارد نیست و ضریب انتقال چرخش اون قدری بیشتره و سیم کیلومتر رو با دور بیشتری میچرخونه.
    اگه سایر دوستان هم نظر یا تجربه ای در این مورد دارن لطفا مطرح کنند.

4. 3 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با درودی دوباره
    در رابطه با مقدار مصرف بنزین، خودروی فعلی من که نوا اتومات هست طی چند بار اندازه گیری دقیق در مدت دو سال، اعداد ذیل را به دست داده که البته به شکل مصرف ترکیبی در شهر و اتوبان بوده است: بار اول 12.75% بار دوم 12.95% بار سوم 15.35% بار چهارم 14% و بار پنجم 12.32%......
    بسیار عالی است و تشکر از این دقت و ملاحظه زیاد که بکار بردید، چون اکثرا از مقدار مصرف سوخت اتومبیل خبر ندارند و گاها بجای استفاده از مقیاس مسافت و لیتر، از مقیاس " زمان!" و لیتر استفاده میکنند! به این صورت که مقدار یک باک پر را بر اساس مدت مصرف شده میسنجند و نه مسافتی که طی شده....

با توجه به آمار مصرف سوخت نوا شما، مشخصا کاربراتور بسیار دقیق و میزان عمل میکند، بخصوص که در مدلهای اتوماتیک، مقدار مصرف کمی بیشتر از نمونه دنده دستی است.

متاسفانه من هنوز نتوانستم ایراد مصرف زیاد را متوجه بشوم، و در طی این چند ماه، انواع آزمایشها بر روی چند نمونه ژیگلور با سایزهای مختلف و تنظیمات ارتفاع پایه سوزن از لبه کاربراتور انجام دادم که در بهترین شرایط ، نهایتا 2 لیتر مصرف کمتر شده و با ارقام اتومبیل شما فاصله زیادی دارد.

آیا امکان دارد که سایز ژیگلور کاربراتور و مقدار فاصله پایه نگهدارنده سوزن کاربراتور از لبه بدنه کاربراتور نوا خودتان را بدست آورید؟
    اگر این ارقام را در یک نوا با مصرف استاندارد مانند شما داشته باشم، به احتمال زیاد مسیر مشخصتری برای رسیدن به تنظیم دقیق خواهم داشت

این روش اندازه گیری فاصله پایه سوزن از لبه بدنه کاربراتور است که پایه سوزن را به پایین فشار داده و وقتی دیگر پایینتر نرفت، فاصله آن را تا لبه بدنه اندازه میگیرند( با استفاده از فیلر )

در اینجا سوزن و ژیگلور که از روی کاربراتور باز شده، قطر بخشهای باریک و ضخیم سوزن نیز مهم است

در اینجا برای اندازه گیری دقیق قطر روزنه ژیگلور، از یک میخ با قطر کاملا برابر با روزنه استفاده کردم و سپس با کولیس، قطر میخ را اندازه گرفته، و به این صورت قطر داخلی روزنه ژیگلور بدست آمد. میتوان از میخ ضخیم استفاده کرد و با سابیدن آن تا حدی که به اندازه قطر داخلی روزنه ژیگلور باشد، یک گیج اندازه گیری دستی درست کرد.

توضیحات دقیق و کاملتر را بعد از رسیدن به نتیجه نهایی منتشر خواهم کرد

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

قطر باریک سوزن 1.23 میلیمتر ، شمارهای که روش حک شده(078)(359)

قطر روزنه ژیگلور2.65میلیمتر

این اندازه ها را در آرشیو داشتم مابقی را باید اندازه بگیرم

جناب camaro lt منظور شما قسمتی هست که با فلش علامت زدم؟

Last edited by kcnc; 13-11-2024 at 19:19.

8. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Moodi98's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2023

پيش فرض

درود
    عرض ادب خدمت اعضای محترم
    می دانم که سوال، سوالی کلیشه‌ای و تکراریست.
    اما سوال من اینست که برای خرید بیوک و نوا شما کدام را پیشنهاد می کنید؟
    مواردی مانند هزینه تعمیر و وفور قطعات موتوری و دوام موتوری را در نظر بگیرید.
    این نکته را هم مد نظر قرار دهید که قرار است اولین ماشین بنده باشد، البته قبلا نوا داشتیم اما برای شخص بنده نبوده.
    سپاس از سال ها همراهی این کلوپ

10. 2 کاربر از Moodi98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قطر باریک سوزن 1.23 میلیمتر ، شمارهای که روش حک شده(078)(359)

قطر روزنه ژیگلور2.65میلیمتر

این اندازه ها را در آرشیو داشتم مابقی را باید اندازه بگیرم

جناب camaro lt منظور شما قسمتی هست که با فلش علامت زدم؟

درود، و تشکر از اطلاعات بسیار مفیدی که دادید، بله دقیقا منظورم فاصله بین پایه نگهدارنده سوزن تا لبه بدنه کاربراتور بود، به مانند شکل که در بروشور کیت قطعات کاربراتور کشیده شده. این فاصله را با فشار دادن پایه به سمت پایین تا آخرین حد خودش ، و اندازه گیری آن بوسیله فیلر ، پیدا میکنند و کم و زیاد کردن آن بر روی مقدار جابجایی سوزن در ژیگلور، تاثیر میگذارد.

من تنظیمات بسیار زیادی بر روی این پایه سوزن، و همچنین، تغییر قطر روزنه انواع ژیگلورها انجام دادم و متاسفانه فقط در حد 2 لیتر از مصرف کم شده و تصور من این است که یک ایراد خاص و بزرگ در کاربراتور وجود دارد که تنها راه پیدا کردن آن، مقایسه تمام بخشهای کاربراتور دارای تنظیم دقیق( منظور کاربراتوری که مصرف را به شکل دقیق روی 14 یا 15 لیتر در شهر نگهداشته) با کاربراتور اتومبیل خودم است.

بجز این مقایسه ها، دنبال یک کاربراتور دیگه هستم تا بطور موقت سوار و استفاده کنم و تغییرات بوجود آمده را مجددا بررسی و با کاربراتور اول بسنجم و ببینم چقدر و چگونه مصرف تغییر کرده؟

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تجربه شمع سوزنی ، ایریدیوم ، پلاتینیوم

از آنجا که در تعداد زیادی از منابع اطلاعاتی فنی ، مرتبا بر تاثیر شمع بر روی مصرف سوخت، تاکید میشد، و همچنین به دلیل کارکرد طولانی مدت در مسافت بسیار زیاد شمعهای سری اول بعد از تعمیر موتور، تصمیم به تعویض شمعها گرفتم، و بعد از جستجو و بررسی های زیاد، نمونه شمع سوزنی ساخت شرکت اتولایت آمریکا (که در مکزیک و تحت لیسانس و استانداردهای شرکت اتولایت تولید میشود) خریداری کرد.

شمعهای سوزنی دارای جرقه زنی و قدرت بالاتری نسبت به شمعهای معمولی داشته و عمر بسیار بیشتری نیز دارند.

در این نمونه شمعها، جنس الکترود مرکزی( الکترود مثبت) از فلز گران قیمت ایریدیوم ساخته،و به شکل سوزن طراحی شده تا جرقه بهتر و بزرگتری ایجاد شود.

شمع سوزنی ایریدیوم شرکت اتولایت

شمع معمولی AC مکزیکی که بیش از 30.000 کیلومتر کار کرده

وضعیت شمعهای قبلی بسیار خوب و به نظر میرسید همچنان قابل استفاده باشند، بخصوص که موتور هم بسیار تمیز کار کرده و هیچ نوع رسوب دوده در سر شمعها و تاج پیستونها دیده نمیشد.

بعد از تنظیم دهانه شمعهای جدید ( بر اساس توصیه خود شرکت اتولایت ) و نصب بر روی ماشین، مسافتی حدود 1000 کیلومتر طی شده.

تفاوت بسیار فاحش و زیادی در نحوه عملکرد اتومبیل، شتاب، قدرت، کشش، گشتاور ، روشن شدن و....دیده نشد، بخصوص در مصرف سوخت، که عملا هیچ نوع تاثیری نداشت و مصرف بدون کمترین تغییر همچنان در همان مقدار سابق دیده میشد.

شاید اگر شمعهای قبلی بسیار فرسوده و با عملکرد ضعیف بودند، این تعویض شمعها، نتیجه بیشتری نسبت به شمعهای قدیمی از خودش نشان میداد، اما با توجه به تمیز و سالم بودن شمعهای قدیمی، هیچ نوع تفاوت آنچنانی ندیدم و عملا ایده کم شدن مصرف سوخت با استفاده از شمع نو یا سوزنی و...عمل نکرد، این قضیه را حتی در یک پراید هم آزمایش کرده و شمعهای قدیمی معمولی را با شمع نو تعویض کردم و با اندازه گیری مقدار مصرف بنزین، هیچ نوع تغییر و کم شدن مصرف در اتومبیل دیده نشد.

از نظر من، اگر شمعهای قبلی بشدت فرسوده و ناکارآمد باشند، ممکن است این تغییر تا حدی دیده شود، ولی در غیر این صورت، استفاده از شمع سوزنی ، حال با هر نوع کیفیت، تفاوت خیلی چشمگیر در کارایی اتومبیل ایجاد نمیکند.

در زمان خریداری شمعهای سوزنی، یک دست 6 تایی آن حدود 2.500.000 تومان شد، و به احتمال زیاد الان قیمت بالاتری خواهند داشت. شمعهای AC معمولی نیز در آن زمان در یک دست 6 تایی حدود 1.500.000 تومان قیمت داشتند.

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من ارادتمندم

اندازه های سوزن
    قطر پله اول 1.23 میلیمتر
    قطر پله دوم 2.38 میلیمتر
    قطر پله سوم 3.2 میلیمتر
    طول کلی 64.77 میلیمتر

فاصله بین پایه نگهدارنده سوزن تا لبه بدنه کاربراتور 2.7 میلیمتر

16. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من ارادتمندم

اندازه های سوزن
    قطر پله اول 1.23 میلیمتر
    قطر پله دوم 2.38 میلیمتر
    قطر پله سوم 3.2 میلیمتر
    طول کلی 64.77 میلیمتر

فاصله بین پایه نگهدارنده سوزن تا لبه بدنه کاربراتور 2.7 میلیمتر

تشکر بابت اطلاعات خوبی که دادید.

جسارتا ، سوال اینکه، آیا برای اندازه گیری فاصله بین پایه سوزن، با لبه بدنه کاربراتور، سوزن را از روی پایه جدا کردید، یا به همین شکل که نشان دادید، اندازه گیری انجام شد؟
    چون اگر به همین شکل نشان داده شده انجام دادید، فاصله درست بدست نمیآید و سوزن باید جدا شده، و پایه به سمت پایین حرکت داده و در انتهای وضعیت قرار گیری خودش، این فاصله سنجیده شود. ( طبق تصویری که در بروشور کیت قطعات سرویس کاربراتور وجود دارد ، و تصویر آن را در پست قبلی گذاشتم )

اگر با روش دوم که توضیح دادم، اندازه گیری را انجام دادید، این اندازه بسیار کمتر از چیزی است که الان در نمونه خودم وجود دارد، ( الان تنظیم پایه سوزن بر روی 5.25 م م قرار دارد) چون با اندازه های زیر 4 م م ، روشن شدن بسختی و حرکت کردن واقعا مشکل است، و در حد 2 م م ، حتی روشن شدن هم غیر ممکن بحساب می آید، چه برسه به حرکت کردن و شتاب و کشش و گشتاور و...مناسب داشتن!

با این حساب تصور من این است که ایرادی بجز این اندازه ها در کاربراتور وجود دارد که هنوز متوجه آن نشدم و بازهم باید جستجو و بررسی را ادامه دهم.

نکته مهم اینکه برای پیدا کردن این اندازه ها، نیازی به باز کردن کامل کاربراتور و اوراق کردن آن نیست، کافیست که درب کاربراتور باز شود، و کمی به سمت کنار کشیده شده، تا فضا برای درآوردن شناور و سوزن و باز کردن ژیگلور بوجود بیاید، و مجددا دوباره همه چیز بسته شود، بدون اینکه نیازی به باز و بسته کردن لینکها و بدنه و کفی و...باشد

18. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود بر هم قطاران عزیز
    سپاس صمیمانه از دوستان عزیز بابت پیگیری و همکاریشون در این انجمن.
    علی الخصوص از علی آقا که تحقیقات خودشون رو با ما باشتراک می گذارند. لذت می برم از این همه حوصله و عشق و پیگیری که در جهت بهبود بخشیدن و بهینه کردن ماشین بخرج میدن.

در خصوص مصرف سوخت من بارها روی نوا سی3 (گیربکس 3دنده دستی با موتور 250) و روی بیوک B3 (گیربکس 350 و موتور 350) آزمایش کردم.
    نوا در شهر حدود 15 و در جاده حدود 13 و بیوک هم مصرفش تقریبا همین اندازه بود با اندکی اختلاف.

تجربه خودم که از رشت به تهران با بیوک می رفتم (مسافتی حدود 320 کیلومتر هست) اینه که در رشت باک بنزین رو فول کردم و زمانی که به تهران رسیدم ، عقربه بنزین نزدیک به نصف رسیده بود یعنی حدود 40 لیتر مصرف شد (12.5%) که بنظرم برای ماشینی مثل بیوک که 8 سیلندر هست عدد خوبی بود و در شهر بین 15 تا 18 بود.

البته این مورد که دوستمون آقا حمید در خصوص کیلومترشمار گفت منم تجربه کردم.عقربه کیلومتر شمار بیش از حد استاندارد نشون میده و در نتیجه شمارنده کیلومتر هم تندتر می شماره.

کاش ماشینمو نفروخته بودم تا می تونستم اندازه های کاربراتور رو اینجا با شما باشتراک بذارم...
    Last edited by Peyman Skylark; 23-11-2024 at 19:57.

20. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •