تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1133 از 1133 اولاول ... 13363310331083112311291130113111321133
نمايش نتايج 11,321 به 11,326 از 11326

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2024

پيش فرض

درود دوستان بنده قصد دارم چند وقت دیگه که پول گیرم اومد وام بگیرم یه بیوک اسکایلارک بخرم کلا با ماشین ایرانی چینی حال نمیکنم فقط کلاسیک های آمریکایی
    ولی تجربه ای هم در تعمیرات ماشین ندارم سوالم اینه پیدا کردن قطعات این ماشین در بازار ایران چقدر مشکل هست و اینکه تعمیرکار خوب که از پس بازسازی ماشین بربیاد در ایران هست ( شهرش مهم نیست )
    در نهایت اینکه چرا قیمت هایی که توی دیوار هست اینقدر متغیرن طرف بیوک گذاشته و مدعی هست که هیچ مشکل فنی نداره بعد قیمتش ۲۰۰ تومنه یه نفر دیگه میگه روغن ریزی داره قیمت رو زده ۴۰۰
    و اینکه برای اینکه خودم به تعمیرات ماشین مسلط بشم چه منابعی هستن که مطالعه کنم.

2. این کاربر از ostabsplinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid-48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوستان بنده قصد دارم چند وقت دیگه که پول گیرم اومد وام بگیرم یه بیوک اسکایلارک بخرم کلا با ماشین ایرانی چینی حال نمیکنم فقط کلاسیک های آمریکایی
    ولی تجربه ای هم در تعمیرات ماشین ندارم سوالم اینه پیدا کردن قطعات این ماشین در بازار ایران چقدر مشکل هست و اینکه تعمیرکار خوب که از پس بازسازی ماشین بربیاد در ایران هست ( شهرش مهم نیست )
    در نهایت اینکه چرا قیمت هایی که توی دیوار هست اینقدر متغیرن طرف بیوک گذاشته و مدعی هست که هیچ مشکل فنی نداره بعد قیمتش ۲۰۰ تومنه یه نفر دیگه میگه روغن ریزی داره قیمت رو زده ۴۰۰
    و اینکه برای اینکه خودم به تعمیرات ماشین مسلط بشم چه منابعی هستن که مطالعه کنم.
    درود متقابل
    به کلوپ خودروهای امریکایی خوش آمدید
    واقعیت اینکه افراد مشابه شما تاکنون به کرات در این کلوپ این سوال ها رو مطرح کردن و جوابها و توضیحات کاملی هم توسط اعضا به اونها داده شده. توصیه دوستانه بنده اینه که اگر چنین تصمیمی دارین قدری وقت بزارین و از صفحه 500 به بعد این کلوپ رو به طور کامل مطالعه کنین. نه تنها پاسخ سوالات خودتون رو به طور تفصیلی پیدا میکنین، بلکه اطلاعات جامعی از مسائل فنی و تعمیر و نگهداری خودروهای امریکایی به خصوص شورلت نوا و بیوک اسکایلارک به دست میارین. اون موقع میتونین با یه پشتوانه اطلاعاتی خوب، تصمیم بگیرین که اصلا این کارو بکنین یا نه و در صورت مثبت بودن، چه کارهایی باید انجام بدین.
    موفق باشید

4. 3 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2024
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اتفاقا اینا بنزین زیاد استفاده نمیکنند

6. این کاربر از Lar2024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Moodi98's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2023

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    از دوستان عزیز کسی از استاد علی (Camaro lt ) خبر نداره؟
    مدتیست فعالیتی ندارند

8. این کاربر از Moodi98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid-48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    از دوستان عزیز کسی از استاد علی (Camaro lt ) خبر نداره؟
    مدتیست فعالیتی ندارند
    سلام و درود متقابل
    قبلا هم چند بار این مورد پیش اومده و حتی من کمی نگران شده بودم ولی خوشبختانه خودشون پس از مدتی اعلام حضور و سلامت کردن و خیال همه راحت شد. انشاالله اینبار هم همینطوره. واقعا کلوپ بدون مطالب علی آقا خیلی سوت و کوره و بقیه اعضا انگیزه چندانی برای بازدید و فعالیت ندارن.

10. 3 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر تمام همقطاران و دوستان کلوپ خودروهای آمریکایی

تشکر بخاطر لطف و محبتی که دارید، و شرمنده که فعالیت آنچنانی در این مدت نداشتم.

هرچند بطور مهمان و تقریبا هر روز، به کلوپ سر میزنم، اما یکی از دلایل کم شدن فعالیت، نبود سوژه مناسب برای پست کردن و شروع یک مبحث علمی بود که توان علمی کلوپ را بالا برده، و باعث بیشتر شدن تجربه و دانش همه ما در باره اتومبیل، (بطور کلی) و خودروهای آمریکایی ( بطور خاص) بشود. البته دوستان کماکان سوالاتی میپرسیدند که باز هم خوشبختانه همراهان دیگر، به خوبی پاسخ داده و من هم استفاده کردم.

اگر جویای برنامه های من در مورد نوا باشید، باید توضیح بدم که تا این لحظه دو پروژه بر روی کولر نوا انجام داده و یا در حال انجام آن هستم ( که قبلا هم کارهایی کرده بودم و اگر چند سال گذشته به این طرف را مطالعه کرده باشید، حتما مطالب را خواندید) که بطور خلاصه مربوط به ارتقاء و بهبود کیفیت و کارایی کولر نوا و کلا شورلت بوده و متاسفانه نتیجه خوبی نداشتند و همچنان مشغول انجام کارهای دیگر بر روی آن هستم.

در واقع تابستان گذشته پروژه تغییر و بهبود را با انجام چند اصلاح بر روی آن شروع کردم که با وجود بدست نیامدن نتیجه دلخواه، ولی اطلاعات و تجربه های خوبی برای من به همراه داشت، و در ادامه ، پروژه دوم را تابستان امسال آغاز کردم که به واقع کاری سنگین و پر از چالش و محاسبه و آزمایش و تحقیق و بررسی و..و..و.بوده و تا الان به نوعی در میانه راه هستم.

از آنجایی که عادت به انجام آزمایشات و بررسی های زیادی در اینجور موارد فنی دارم، و در ادامه، نتیجه گیری نهایی از کل کارهای انجام شده و محاسبه درصد موفقیت بدست آمده، بنابراین با اجازه همه دوستان، فعلا در باره این دو پروژه مطلبی پست نمیکنم تا به نهایت کار و پایان برنامه ها برسم ، و در زمان مناسب با داشتن تمام جوابهای علمی و فنی بدست آمده در این مورد، سلسله مطالب مربوط به این دو پروژه را با تصاویر و توضیحات و جزئیات کامل منتشر کنم.

اما در حال حاضر، یک مطلب بسیار مهم دیگر هم هست که مطمئن هستم نه فقط اکثریت ما در این کلوپ، بلکه بقیه صاحبان خودرو هم مایل به دانستن آن هستند.

یک سوال بسیار ساده که مسلما همه ما حداقل چندین بار در زمان بررسی های ساده فنی اتومبیل با آن روبرو میشویم و جوابی هم که میشنویم یا میخوانیم، به نوعی پاسخ مناسب به آن محسوب میشود، ولی اینکه چقدر پاسخ داده شده،با حقیقت همخوانی دارد یا خیر، این نیاز به بررسی و تحقیق زیادی داشته و صرفا با یک جمله ساده نمیتوان به آن پاسخ داد.

سوال اینکه، تاثیر شمعهای اتومبیل بر روی کم و یا زیاد شدن مصرف سوخت یک اتومبیل چیست؟

اگر در نت جستجو کنید، و یا با تعمیرکاران خودرو صحبت کرده و نظر آنها را در مورد زیاد شدن مصرف سوخت جویا شوید، به احتمال قوی مواردی را خواهند گفت که همه قبلا با آنها آشنا شده و برخورد داشته و گاها نیز تعمیرات و تنظیماتی در آن مورد انجام داده ایم، مثل ایراد در تنظیم نبودن سوپاپها و یا تایمینگ موتور و دلکو و...که هرکدام از آنها باید جداگانه در جای خود بررسی دقیق شده ، تا مشخص شود آیا تاثیری بر مقدار مصرف سوخت اتومبیل دارند یا خیر؟

اما در حال حاضر، نکته مورد بحث ما، " شمع اتومبیل" است تا ببینیم شمعها چقدر و به چه شکلی بر روی مقدار مصرف سوخت تاثیر دارند؟

از آنجایی که در این مورد هم جستجو و تحقیق و آزمایش و..انجام دادم، تقریبا به جواب رسیدم، اما مایل هستم تمام صحبتها و تجربه های همراهان دیگر را هم مطالعه کنم و با نتایجی که خودم بدست آوردم، مقایسه کرده و ببینم تجربه من در این مورد چقدر و در چه بخشهایی دقیق و صحیح بوده، و اگر نبوده، چرا و در کدام بخشها؟

نکته ای که لازم است بر آن تاکید کنم، اینکه تمنا میکنم تجربه های خودتان را کاملا دقیق و با جزئیات کامل مطرح کنید، زیرا حتی کوچکترین موارد فنی و تجربه های کوچک و به ظاهر کم اهمیت هم میتواند در نتیجه بدست آمده تاثیر زیادی داشته باشد.

و دیگر اینکه پاسخ به این سوال را با جزئیات دقیق و سلسله عواملی که با یکدیگر مرتبط بوده و نتیجه را حاصل میکند، بفرمایید، تا ببینیم هرکدام از ما چقدر و چه مقدار با این قضیه سرو کار داشته و نتایج بدست آمده چقدر با بقیه همخوانی یا اختلاف دارد؟

باز هم از تمامی دوستان بابت نبودنم در این مدت، عذرخواهی میکنم و امیدوارم بحثهای فنی و علمی مفیدی داشته باشیم و دانش خودمان را به اشتراک گذاشته و بیشتر کنیم

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •