تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1132 از 1135 اولاول ... 13263210321082112211281129113011311132113311341135 آخرآخر
نمايش نتايج 11,311 به 11,320 از 11344

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه Moodi98's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2023

پيش فرض

استفاده از زاپاس فرغونی برای بیوک و نوا و...

ابتدا درباره مزایا و معایب این نوع زاپاس صحبت می کنم.
    مزایا:
    اصلی ترین مزیت این نوع زاپاس ذخیره فضا است.(که در منابع خارجی به همین نام شناخته می شود Space Saver)

معایب:
    -محدودیت در مسافت و سرعت پیموده شده (حداکثر سرعت 80 کیلومتر و یا 50 مایل)
    -کاهش چسپندگی به سطح به دلایل باریک شدن تایر
    -پیشنهاد شده که در جاده خشک فقط استفاذه شود(البته این مورد بستگی نوع و برند آن دارد)
    -در منبعی نوشته بود که فقط روی چرخ عقب باید نصب شود (البته این نکته رو در جای دیگری ندیدم. خیلی قابل اتکا نیست)

این نوع زاپاس در کادیلاک الدورادو 1978 استفاده شده :

با توجه به این نکات به نظر می رسد که خرید این نوع زاپاس معقول نباشد.
    اما به نظر من با توجه به این که فضای زیادی به صندوق عقب اضافه می کند، خرید خوبی است.
    یک سری بررسی کردم ، به نظر می رسد جای پیچ ها هم با بیوک و نوا منطبق است.
    با توجه به اینکه بنده خودرویی ندارم ، امکان آزمودن این نوع زاپاس نیست.
    البته که قیمت این نوع زاپاس ایجاب می کند که اول با زاپاس خودرو دیگر که آن هم از نوع فرغونی باشد امتحان کنید، و بعد اقدام به خرید.
    معروف ترین آن ها مزدا 3 است.
    لینک خرید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به اینکه فاق این نوع لاستیک کم است ، باید برای جبران آن از رینگ 16 استفاده شود.

البته رینگ زاپاس کادیلاک الدورادو سایز 15 است.

-نکته دیگر اینست که باید زاپاس بندی منطبق با اندازه و پهنای زاپاس جدید ساخت.

با توجه به اینکه مدتیست که جناب استاد علی در انجمن حضور ندارند، آیا از دوستان کسی خبری از ایشان دارد؟

سپاس از همراهی شما

Last edited by Moodi98; 09-07-2024 at 14:05.

2. 3 کاربر از Moodi98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2022
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[QUOTE=Moodi98;9200204]
    یک سوال از خدمت دوستان داشتم نوا بصورت فابریک شیر بخاری داره و اگر نداره امکان نصب شیر بخاری سایر ماشین ها هست[/QUOTE
    سلام دوست عزیز
    تا اونجا که می دونم، فابریک نداره.
    بجاش می تونید مثل علی آقا جنت هاش رو باز و سر شون رو کور کنید.
    سلام دوست عزیز
    من هم مثل شما یه نوا دارم که توی تابستون نیازی به بخاری ندارم و اومدم سر راه دو تا شیلنگ بخاری شیر 3/4 تهیه کردم و دو تا سرشیلنگی به اندازه شیلنگ ها گذاشتم که توی تابستون شیر ها رو میبندم اتفاقا این کار رو انجام بدین چون هم توی هوای خنک کولر تاثیر داره و اینکه دیر تر رادیاتو بخاری خراب میشه .

4. 3 کاربر از mamal3899 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid-48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تلاشی نوین جهت بهینه سازی سیستم خنک کننده

با درود فراوان

مدتیه که بزرگان و صاحبنظران کلوپ، ما رو از نظرات مفیدشون بهره مند نمیکنند و برای اینکه اینجا بیش از این از رونق نیفته، تصمیم گرفتم اقدام مهمی رو که شش ماه در حال آزمودن نتایج اون بودم با دوستان به اشتراک بزارم.

حقیقت اینکه همه مون در جریان مشکلات سیستم خنک کننده موتور ماشینهای امریکایی قدیمی هستیم و نقاط ضعف بزرگ اون به نوعی همه رو آزار داده. مهمترین این موارد شامل:
    > صدای آزار دهنده پروانه در دورهای بالا
    > اتلاف توان تولیدی موتور به میزان حدود 30 اسب بخار (طبق مقاله معتبر آمریکایی)

> عدم توانایی در خنک کردن کندانسور کولر در دور درجا
    > و مهمتر از همه، عدم توانایی در خنک کردن موتور در ترافیک هنگام تابستان

در کلوپ به دفعات راجع به این موارد بحث شده و راهکارهایی پیشنهاد شده مثل استفاده از کلاچ پروانه (که البته تنها در کاهش موارد اول و دوم تا حدودی تاثیر داره) و فن برقی (که اغلب گفته شده روی این ماشینها قابل اجرا نیست یا جواب نمیده).
    وقتی از جنبه های مختلف به حل مشکل فکر کردم، گزینه کلاچ پروانه به دلایل متعدد از نظرم مردود بود. در مورد گزینه فن برقی، به نظرم بعضی نظرات مطرح شده، قدری بدبینانه و فاقد توجیه فنی رسید.
    واقعیت اینه که سیستم فابریک، تا وقتی ماشین در حال حرکت هست حتی در هوای خیلی گرم هم جوابگوی خنک کردن موتور هست چرا که دور پروانه بالاست و همینطور قدری هم باد از جلو به رادیاتور میخوره و به خنک کردن کمک میکنه. اما در دور درجا با یک بررسی سطحی هم میشه متوجه شد که میزان هوای جابجا شده توسط پروانه خیلی کمه. برای اصلاح سیستم، باید روی همین نکته تمرکز کرد.
    فن های برقی مورد استفاده در خودروهای جدید (حتی در پایین ترین حالت که پراید رو فرض کنیم) پرتاب باد خیلی بیشتری نسبت به دور درجای پروانه مکانیکی دارن لذا کاملا منطقیه که چنانچه روی ماشین امریکایی نصب بشن مشکل گرم کردن در ترافیک رو حل کنند یا دست کم به میزان قابل توجهی کاهش بدن.
    یک نکته که دیدم تو کلوپ خیلی در موردش بحث شده، مقوله تقویت برق خودرو برای استفاده از این فنها هست. در مورد اصل قضیه من هم هیچ تردیدی ندارم اما بعضا اشاره به دینامهایی با حداقل 120 آمپر توان شده (حتی تا بالای 200 آمپر هم مطرح شده) که به نظرم اصلا ضروری و موجه نیست. مروری روی ماشینهای رایج اطرافمون نشون میده که دینامها همگی زیر 100 آمپر هستن در حالیکه ماشین دوتا فن برقی داره، به علاوه کولر، شیشه برقی و در خیلی موارد صندلی برقی و سانروف برقی و .......
    به عنوان نمونه، خودم یک ام وی ام 550 دارم که کلیه آپشنهای برقی فوق رو داره با دینام 90 و باطری 60 آمپر. دوتا فن مکنده قوی پشت رادیات داره که بادش آدم رو میخواد از جا بلند کنه ..... ضمن اینکه گیربکس اتومات از نوع CVT هم داره که مصرف برق زیادی داره (موقعی که باطری ضعیف باشه عملکردش دچار اختلال میشه). همه اینها با دینام 90 و باطری 60 آمپر به خوبی سالهاست دارن کار میکنن.
    حتی قبلا خودم دوتا فن کندانسور پرایدی برای نوا وصل کرده بودم با همون دینام فابریک 55 آمپر و دوتا تابستون هم بدون مشکل کار کرد. منظورم از این حرفها اینه که اینقدر تاکید برای تقویت زیاد برق ماشین برای نصب فن برقی اصلا ضروری نیست.
    با توجه به این موارد، در بهمن ماه سال گذشته دست به کار شدم و نظر به شناخت قبلی از عملکرد و مناسب بودن اندازه ها، یک مجموعه کامل فن دوقلوی ام وی ام 550 گرفتم و با حذف پروانه و واسطه و بادگیر، روی نوا نصب کردم. البته انجام کار مراحل و ملاحظات خاص خودش رو داشت که بعدا بیشتر راجع بهش میگم.
    برای تقویت برق هم از دینام 90 آمپری معروف به یورو4 که سایپا روی محصولات جدیدش میبنده استفاده کردم (نکته اینکه دینامهای رایج یورو4 که روی تیبا و ساینا و کوئیک معمولی نصب میشه 70 آمپر هستن. فقط شاهین و ساینای فرمان برقی دینام 90 آمپری دارن).
    این دینام از لحاظ شکل و اندازه همخوانی خوبی با دینام فابریک داره فقط فاصله بین مرکز دوتا پیچ نصب اون 5 میلیمتر بیشتر از دینام فابریک هست. برای رفع این مشکل، روی پایه پایینی دینام قدری تغییر ایجاد کردم تا به همین اندازه پایینتر روی بلوک سیلندر نصب بشه.
    با توجه به اینکه زمان انجام کار زمستان بود، برای قضاوت در مورد راندمان و عملکرد این سیستم عجله نکردم و شش ماه صبر کردم تا در اوج گرمای تابستان هنگام ظهر و در ترافیک با کولر روشن ببینم چند مرده حلاجه. انصافا سیستم عالی جواب داده. در بدترین شرایط، حرارت موتور از حدود 92 درجه بالاتر نمیره (درجه آب برقی جنس خوب و بسیار دقیقی روی ماشین بستم که به صحت کارش اطمینان دارم).
    از سایر مزایا هم باید حتما بگم. شتاب و نفس ماشین تغییر محسوسی کرده. باری که چرخاندن اون پروانه بزرگ و سنگین روی دوش موتور میزاره، مجموع کولر و هیدرولیک باهم نمیزاره. بیخود نیست که در تحقیق انجام شده، اعلام کردن 30 اسب بخار اتلاف نیرو داره. راندمان کولر هم خیلی بهتر شده. از همه بهتر اینکه صدای موتور اصلا اذیت نمیکنه حتی تو دور بالا. قبلا تو حالت درجا موقعی که کاپوت بالا بود و گاز میدادی صدای پروانه رو همه همسایه ها میشنیدن اما الان موتور خیلی نرم و بیصدا گاز میخوره.
    به همه عزیزانی که ماشینشون دکوری نیست و مثل من استفاده هم ازش میکنن واقعا این تغییر رو پیشنهاد میدم. به خصوص علی آقای عزیز تو گرمای تابستون خوزستان به نظرم فقط به این شکل بتونن از ماشین راحت استفاده کنن.
    Last edited by hamid-48; 24-07-2024 at 10:22. دليل: تکرار

6. 4 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام بر همه‌ی شما عزیزان
    برای همه شما و ماشین هایتان آرزوی تندرستی دارم.

8. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تلاشی نوین جهت بهینه سازی سیستم خنک کننده

با درود فراوان

مدتیه که بزرگان و صاحبنظران کلوپ، ما رو از نظرات مفیدشون بهره مند نمیکنند و برای اینکه اینجا بیش از این از رونق نیفته، تصمیم گرفتم اقدام مهمی رو که شش ماه در حال آزمودن نتایج اون بودم با دوستان به اشتراک بزارم.

حقیقت اینکه همه مون در جریان مشکلات سیستم خنک کننده موتور ماشینهای امریکایی قدیمی هستیم و نقاط ضعف بزرگ اون به نوعی همه رو آزار داده. مهمترین این موارد شامل:
    > صدای آزار دهنده پروانه در دورهای بالا
    > اتلاف توان تولیدی موتور به میزان حدود 30 اسب بخار (طبق مقاله معتبر آمریکایی)

> عدم توانایی در خنک کردن کندانسور کولر در دور درجا
    > و مهمتر از همه، عدم توانایی در خنک کردن موتور در ترافیک هنگام تابستان
    درود آقا حمید عزیز

بابت وقت و اطلاعاتی که با ما باشتراک گذاشتید ، صمیمانه سپاس گزارم.
    من رشت زندگی میکنم و اینجا آب و هواش معتدل هست (البته تابستون هاش گرمه!) ولی در کل چند سال پیش که نوا و بیوک داشتم خیلی بابت دمای موتور به مشکل برنخوردم ولی هرجور حساب کنیم سیستم خنک کاری این ماشین ها قدیمیه و چه بهتر اگه ما بتونیم با حفظ اصالت و ظاهر فابریک ، به روزش کنیم و با کیفیت بهتر و دغدغه کمتر استفاده کنیم.

صدای پروانه مخصوصا در موتور 250 شورلت ، در دورهای بالا آزار دهندست ولی این صدا اونقدر تو موتور 350 حس نمیشه و میشه باهاش ساخت (البته 100% با نبود پروانه تا حد زیادی صدا کم میشه چون صدای عمده ماشین های این دهه مربوط به پروانه هاست).من هم اون سالها در فکر راهی برای این مشکل بودم . اتفاقا یه بار که تسمه پروانه نوا شُل بود سوار ماشین شدم و در دور های بالا متوجه شدم صدا بشدت کم شده و واقعا لذت بخش بود اما بعدش دیدم باطریم خالی شد! ...

با آرزوی موفقیت

Last edited by Peyman Skylark; 28-07-2024 at 10:55.

10. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام بغل لاستیک گرفت به پل فلزی پاره شد به چند تا آپاراتی بردم گفتن درست بشو نیست گل لاسیک زاپاس با سایر لاستیک ها فرق داره و هم 80 درصده
    در صورتی که سایر لاستیک ها 30 درصده زاپاس را محور عقب انداختم نگران اینم که مشکلی برای دیفرانسیل پیش بیاد چون هم گل اش فرق داره و هم گوشت لاستیک زیاده اگه زاپاس را محور جلو بندازم نگران اینم که فرمان به یک سمت بکشه یا مشکلی برای جلوبندی پیش بیاد در کل چه کار کنم

- - - Updated - - -

سلام بغل لاستیک گرفت به پل فلزی پاره شد به چند تا آپاراتی بردم گفتن درست بشو نیست گل لاسیک زاپاس با سایر لاستیک ها فرق داره و هم 80 درصده
    در صورتی که سایر لاستیک ها 30 درصده زاپاس را محور عقب انداختم نگران اینم که مشکلی برای دیفرانسیل پیش بیاد چون هم گل اش فرق داره و هم گوشت لاستیک زیاده اگه زاپاس را محور جلو بندازم نگران اینم که فرمان به یک سمت بکشه یا مشکلی برای جلوبندی پیش بیاد در کل چه کار کنم

12. این کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام متقابل
    راستش اولین نکته ای که به نظر بنده میرسه اینه که سوار شدن ماشین بدون زاپاس یک ریسک بزرگه که به دردسرهای احتمالیش اصلا نمی ارزه به خصوص که بقیه لاستیکهاتون هم تقریبا فرسوده هستن (و به خصوص ماشینهای ما که نمیشه مثل پراید و پژو از هر رهگذری موقتا یه زاپاس گرفت تا به مقصد برسی).
    با توجه به مواردی که توضیح دادین شاید بهترین گزینه ممکن خرید 4 حلقه لاستیک نو و برگردوندن زاپاس به سر جاش باشه ولی با توجه به قیمتهای فضایی الان، بنده هم ترجیح میدم تا آخرین حد ممکن از لاستیک استفاده کنم. لذا اگه بتونین یک حلقه لاستیک کارکرده سالم که درصد عاجش تقریبا در حد بقیه لاستیکهاتون باشه تهیه کنید و زاپاس رو دوباره به صندوق عقب برگردونید با یک تیر دو نشون زدین . هم حداکثر استفاده از لاستیکها میشه و هم اضطراب بدون زاپاس تو خیابون رفتن رفع میشه.
    تفاوت طرح گل لاستیک وقتی درصدش پایینه مهم نیست به خصوص اگه محور عقب استفاده بشه.
    البته در مورد سوال اصلی تون هم بگم در شرایط فعلی هم مشکلی برای دیفرانسیل پیش نمیاد چون تفاوت قطر دوتا لاستیک ناچیز هست و عملکرد دیفرانسیل دقیقا برای جبران همین تفاوت تعداد دور چرخش چرخهای طرفین طراحی شده.

14. 2 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Moodi98's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2023

پيش فرض

عرض خوشامد به شما عضو قدیمی جناب Hamid-r-s
    بسیار از بازگشت شما خرسندیم.

16. 2 کاربر از Moodi98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر همقطاران گرامی

اخیرا در یک ویدیو کوتاه در شبکه های اجتماعی که توسط یک مکانیک حرفه ای و مجرب ماشینهای امریکایی به اشتراک گذاشته شده، نکته خیلی مهم و کاربردی مورد بحث قرار گرفته که میتونه برای اغلب ما مفید و گره گشا باشه.
    میدونیم یکی از ایرادات رایج خودروهای نوا و بیوک ایران (و به احتمال زیاد برخی دیگه از ماشینهای امریکایی) قفل کردن یکی یا هردو چرخهای عقب هنگام ترمزهای نسبتا شدید و گاهی معمولی است. این امر میتونه به دلایل مختلفی رخ بده ولی علت اصلی این موضوع رو کمتر کسی میدونه و اغلب به تعویض لنت و تراش کاسه اقدام میکنند که نتیجه ای هم گرفته نمیشه.
    در ویدیو فوق نشون میده که در ماشینهای مبتلا به این ایراد، وقتی پلوس رو باز کرده و با دستگاه تراش تست میکنیم، پیشانی پلوس (محلی که پیچهای چرخ بیرون میان) اندکی لنگی داره و لذا کاسه چرخ هم به طور لنگ روی اون میشینه. در نتیجه موقع ترمز کردن لنت به طور صحیح و یکنواخت روی کاسه نمیشینه و موقع چرخش، در موقعیتهای خاصی، لنت، کاسه رو میقاپه و چرخ قفل میکنه.
    برای رفع این مشکل دو کار باید انجام بشه:
    1- پیچهای چرخ از پلوس جدا شده و پیشانی پلوس تراش بخوره تا لنگی برطرف بشه.
    2- کاسه چرخ هم از قسمت پیشانی داخلی (کف کاسه) تراش بخوره تا لنگی احتمالی اون گرفته بشه (البته به مقدار خیلی کم چون اون قسمت کاسه ضخامت کمی داره).

با انجام این کارها برای همیشه مشکل قفل کردن غیرعادی ترمز عقب رفع میشه.

18. 4 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همقطاران گرامی

اخیرا در یک ویدیو کوتاه در شبکه های اجتماعی که توسط یک مکانیک حرفه ای و مجرب ماشینهای امریکایی به اشتراک گذاشته شده، نکته خیلی مهم و کاربردی مورد بحث قرار گرفته که میتونه برای اغلب ما مفید و گره گشا باشه.
    میدونیم یکی از ایرادات رایج خودروهای نوا و بیوک ایران (و به احتمال زیاد برخی دیگه از ماشینهای امریکایی) قفل کردن یکی یا هردو چرخهای عقب هنگام ترمزهای نسبتا شدید و گاهی معمولی است. این امر میتونه به دلایل مختلفی رخ بده ولی علت اصلی این موضوع رو کمتر کسی میدونه و اغلب به تعویض لنت و تراش کاسه اقدام میکنند که نتیجه ای هم گرفته نمیشه.
    در ویدیو فوق نشون میده که در ماشینهای مبتلا به این ایراد، وقتی پلوس رو باز کرده و با دستگاه تراش تست میکنیم، پیشانی پلوس (محلی که پیچهای چرخ بیرون میان) اندکی لنگی داره و لذا کاسه چرخ هم به طور لنگ روی اون میشینه. در نتیجه موقع ترمز کردن لنت به طور صحیح و یکنواخت روی کاسه نمیشینه و موقع چرخش، در موقعیتهای خاصی، لنت، کاسه رو میقاپه و چرخ قفل میکنه.
    برای رفع این مشکل دو کار باید انجام بشه:
    1- پیچهای چرخ از پلوس جدا شده و پیشانی پلوس تراش بخوره تا لنگی برطرف بشه.
    2- کاسه چرخ هم از قسمت پیشانی داخلی (کف کاسه) تراش بخوره تا لنگی احتمالی اون گرفته بشه (البته به مقدار خیلی کم چون اون قسمت کاسه ضخامت کمی داره).

با انجام این کارها برای همیشه مشکل قفل کردن غیرعادی ترمز عقب رفع میشه.

سلام
    به نکته جالب و مهم اشاره کردید ماشین قبلی ام این مشکل را داشت .

20. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •