[QUOTE=امید فریوری;9198852]خیلی ممنون لطف کردین. چک می کنم ... ببینم درست می شه یا نه. بیزر من هم کار نمی کنه
جدا چک کردم درست بود صدا می داد ولی انگار از سیم هاش هست اون جدولش چجوری هست مرحله مرحله چک کنم؟!
- - - Updated - - -
خواهش میکنم، انشاالله مشکل حل میشه.
در رابطه با بیزر، من هم همین مشکل رو دارم و بیزر رو جدا چک میکنم کار میکنه ولی روی ماشین نه.
عملکرد بیزر به این شکله که فقط موقعی که سویچ روی ماشین هست برقش وصله و با باز کردن درب راننده، از طریق کلید لادری، منفی هم وصل میشه و بیزر صدا میده. اگه دقت کنین کلید لادری راننده هم دوتا سیم بهش وصله که یکیش مال چراغ سقف و اون یکی مال همین بیزر هست در حالی که سمت شاگرد تک سیم هست فقط برای چراغ سقف.
اگه میخواین مرحله به مرحله جلو برین اول کلید لادری رو چک کنین که هر دوتا سیم بهش وصل باشه و عمل هم بکنه. الان چراغ سقف شما موقع باز کردن در روشن میشه؟ منظورم اینه که کلید لادری عمل میکنه؟ اگه عمل نمیکنه که شانس آوردین چون راه اندازی اون بسیار راحت تر از کارهای دیگه هست. اگه کلید عمل میکنه و سیمها هم بهش وصل هست اونوقت باید برین سراغ مدار سیمکشی.
راستش عیب یابی و تعمیرات سیمکشی قسمت کنده فرمان و جعبه فیوز و زیر داشبورد این ماشینها قدری بدقلق و سخته و چون جای خیلی بدی هم قرار داره و باید درازکش بری زیر داشبورد، آدم رو زود خسته میکنه. برای همین من قید بیزر رو زدم و عطاش رو به لقاش بخشیدم. ولی شما زود میدان رو خالی نکنین و با تلاش و حوصله موفق به حل مشکل خواهید شد.