سلام به دوستان و دوستداران خودروهای آمریکایی
من میخوام جعبه فیوز ماشین رو باز کنم بخاطر اینکه برق دزدی داره و چراغ ترمز دستی هم روشن مونده احتمال میدم که سیمش آسیب دیده و به بدنه اصابت کرده و اینکه برق دزدی رو پیدا کنم و برطرف کنم . هر جور خواستم جعبه فیوز رو باز کنم دو سه تا پیچ داشت باز کردم ولی از جاش در نیومد بنظر شما راه دیگه ای داره ؟
اگه کسی باز کرده راهنماییم کنه
- - - Updated - - -سلامس
سلام بر شما
این جعبه فیوز ماشینای امریکایی اینقدر جای بدی نصب شده که موقع تعمیر و باز و بستش، خود آدم فیوز میسوزونه !!!
من هم یکبار با مشکل شما مواجه شدم. به خاطر یک اتصالی نامشخص، مرتب فیوز چراع کوچک ماشین میسوخت و تصمیم گرفته بودم کلا این جعبه ملعون رو با اضافه کردن سیمکشی، به داخل محوطه موتور منتقل کنم اما همونطور که گفتین با اینکه پیچها رو باز کردم ولی جعبه جدا نمیشد.
آخرش نفسم تو اون جای تنگ و تاریک گرفت و از خیرش گذشتم.
خوشبختانه به طور اتفاقی، محل اتصالی پیدا و ترمیم شد و دیگه سر و کارم با اون جعبه دوست داشتنی نیفتاد.
در مورد چراغ ترمزدستی دو نکته وجود داره: ممکنه فیش اون از جاش در اومده و همونطور که گفتین با بدنه تماس پیدا کرده (عینا برای خودم پیش اومده). ممکن هم هست روغن ترمز ماشین کم شده یا پمپ ترمز اصلی هوا گرفته باشه. در این حالت هم چراغ ترمز دستی به عنوان اخطار روشن میشه.
به هر حال اگه روش جداکردن جعبه فیوز رو یاد گرفتین ما رو هم بی نصیب نزارین.