ممنون دوست عزیز.چجوری باید تشکر کرد؟
ممنون دوست عزیز.چجوری باید تشکر کرد؟
سلامنوشته شده توسط pejy666 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل پمپ چیه میخوای تعمیر کنی؟
فرمون خیلی سفت شده باید دور موتورو خیلی ببرم بالا تا ۱ مقدار نرم بشه ، اول فکر کردم از تسمه هستش که تسمه رو هم کامل سفت کردم روغنشم عوض کردم روغن خوب ریختم نشد ، فکر میکنم پمپ ضعیف شده که میخوام باز کنم سرویسش کنمنوشته شده توسط armindevile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما سوپاپ کنترل روغن کثیف شده و....نوشته شده توسط pejy666 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته میتونی قسمت جلوی خودرورا بالاببری و ماشینو روشن کنی--یه تست دیگه هم انجام بدی ببینی سفتی فرمان چطور میشه
بعد از تعمیر جلوبندی 131 فرمان سفت شده آیا عادی هست؟
قاعدتا وقتی لاستیک رو زمین نباشه باید فرمون نرم بچرخه ، حالا باز تست میکنم ببینم چیجوری میشه، سوپاپ کنترل روغنشو چجوری چک کنم ، کجاشه؟نوشته شده توسط armindevile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pejy666; 18-03-2020 at 02:49.
ماشینتون چیه ؟نوشته شده توسط pejy666 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت پمپ را باید باز کنید و کنترل والو را بررسی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by armindevile; 19-03-2020 at 00:20.
ماشینم نوا هستش ، اینجا همون سوپاپ کنترل روغن هستش؟نوشته شده توسط armindevile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزیز سوپاپ کنترل والو همین قسمت قرارداره
البته یه اورینگ هم داره که معمولا باید عوض کنید
برای چک کردن این سوپاپ باید حتما پمپ از روی ماشین باز بشه؟نوشته شده توسط armindevile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)