الان چه شرکت هایی سرویس نامحدود دارن کلا؟!![]()
//
اگه دوستان یه لیستی از این شرکتها با ادرس سایت، اطلاعات کلی، مزایا / ایرادها و تجربیات شخصیشون رو اینجا بذارند خیلی خوب میشه![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
الان چه شرکت هایی سرویس نامحدود دارن کلا؟!![]()
//
اگه دوستان یه لیستی از این شرکتها با ادرس سایت، اطلاعات کلی، مزایا / ایرادها و تجربیات شخصیشون رو اینجا بذارند خیلی خوب میشه![]()
دوست عزیز انجمن چت روم نیست که به سرعت بتوان جواب گرفت باید با صبر به جواب ها رسید.
لطفا پست های بدون نوشته نزنید و پست قبلیتان(در صورت نزدن پست جدید بعدش )ویرایش کنید
والا من نمیدونم توی تاپیکی به این سوت و کوری که نیاز داره بیاد بالا تا بهش توجه بشه، اعمال قدرتِ اینجوری (!) و حساسیت به این سفت و سختی واسه چیه!!
پست بدون نوشته نمی زنیم، بسیار خب. ولی اون که "تا پست جدیدی زده نشه، کاربر باید پست اخرشو هی ادیت کنه!" کجای قوانین فروم هست؟!یا سلیقه شخصی شماست و دیگران باید طبق اون پست بدن؟!
در کل ای کاش هممون صبور بودیم! اون یه پست هم نه به کسی اسیب می زد و نه نظمی رو مختل کرد!
برای بخش دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این کار ساخته شده و تعدادی از کاربران دارن تلاش می کنند که خلاصه ای کامل از نکاتی که کاربر ها دارن می پرسن را توش بگنجن که به مرور کامل می شود.و کاربر های تازه کار یک منبع اولیه ایجاد می کنند
دوست عزیز با احترام و پوزش بخاطر کم توضیح دادن .
توضیح این کار را بطور خلاصه برای شما می گویم:
اول یک تعریف ساده می گم که در تمام وب مشهور است.در همه جا یک قانون تقریبا نانوشته محسوب میشه(بعضی جاها می نویسن)
اسپم:مطالبی که هیچ کاربرد مفیدی نداشته باشد اسپم گویند.
پست اسپم : مطالبی که بعضی از کاربران می نویسند که ربطی به بخش زده شده ندارد (مثلا بخش موبایل است در مورد فیزیک می پرسن یا گفتگویی انجام می دهند که برای انجمن مفید نیست و ....) یا پست خالی می زارن یا تصویر های نا مرتبط می زارن یا فقط یک متن یا تصویر نا مفهوم( که ارتباطی با بحث زده شده در ان لحظه ندارد) را اسپم می گویند. اسپم ها چون بار مفید علمی ندارن بی ارزش محصوب می شن و توسط مدیران هر انجمنی در اینترنت پاک میشن تا صفحات ان بخش برای کاربران مفیدتر باشد.
روزانه تعداد زیادی از این گونه پست ها پاک میشن تا کاربرها وقتی که صرف کردن رو برای دیدن اسپم نزاشته باشن.(برای کاربران محدودیت حجمی و کاربران دایل اپ این مورد خیلی تاثیر داره)
علت اینکه پست هایی که پشت سر هم است را ویرایش می کنند بخاطر این است که اگر
یک کاربر چندین پست را در یک تاپیک پشت سر هم بزارد زمان بالا امدن صفحه بیشتر می شود و همچنین مفید بودن تاپیک کمتر می شود . همچنین دیده شده کاربرانی کلی پست فقط با یک یا دو کلمه زدن و چندین صفحه ایجاد کردن که جز تلف شدن وقت دیگران تاثیری در انجمن نداره. این گونه پست ها هم پاک میشن .
در حالت عادی کاربران اگر چنین گونه پست هایی بزنن توسط مدیر ان بخش پست هاشون پاک شده و تذکر دریافت می کنند .برای شما چون تازه کار و حدس زدم ممکنه نا اشنا به قوانین باشید توضیح ساده ای گذاشتم تا اشتباه سهوی که کردین را درک کنین و برای بالا بردن بارعلمی و مفیدتر کردن پست ها تلاش کنین.
تشکر![]()
سلام ..ببخشید تو ویلا شهر کسی نمی دونه سرویس adsl میدن
دوستان شاتل چه طوره ؟ کسایی که دارن عیبی ازش دیدن ؟ کلا من بخوام بگیرم چیرو سفارش می کنید ؟
دوستان نداگستر دیگه ته کشیده ...
بی تعارف بگم ... تو اصفهان 10 - 12 شایدم بیشتر نمایندگی فروش داره اما یکی اصلی ترین هست که رئیس اصلیشون دوست صمیمی من هست ... برای تمام فامیل و دوستان ازش میگرفتم اما هرچند وقت یکبار سرعتا رو میپکوند و تا بهشون میگفتم , خیلی راحت میگفتند بازرس اومده ... بعد از مدتی فهمیدیم این شگردشونه و بی تعارف بهش گفتم ...
شبانه هاش اومده رو 12 دانلود ... افتضاح
حالا از شاتل گرفتم ... توپه توپه ... خیلی کاربر معرفی کردم واسه همین هر کاربری من معرفی میکنم 10 تومان به اون و یه درصدی هم به من تخفیف میده ... خدائی الان که خیلی توپه ...
هرکی توضیح بیشتر خواست پ.خ بده ... چون من دیر به دیر اینجا میام ...
ادرس سایت و تلفن این شاتل چیه؟نماینده اش شبکیه ست؟
آدرس سایت :
shatel.ir
تو سایت هم شماره تلفن نمایندگی ها و هم آدرس هاشون هست ... اگه خواستی بگو من کارت طلائی دارم واسه هر کس یک بار میتونم تخفیف بگیرم![]()
چندسؤال ابتدایی:
فرق سرویس نامحدود با بقیه چیه؟
این ترافیک نهمحدود یعنی چه؟
افشین بین النلل چطوره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)