دوستان من امروز از ساعت 12:30 تا 2 که بیدار بودم قطع بود.ساعت 3:30 که بیدار شدم دیدم باز وصل شده.
زنگ زدم پشتیبانی گفت توی بعضی از مرکز مخابراتی هامون مشکل پیش اومده تا چند ساعت دیگه رفع میشه.
کسی دیگه این مشکل را داشته؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
دوستان من امروز از ساعت 12:30 تا 2 که بیدار بودم قطع بود.ساعت 3:30 که بیدار شدم دیدم باز وصل شده.
زنگ زدم پشتیبانی گفت توی بعضی از مرکز مخابراتی هامون مشکل پیش اومده تا چند ساعت دیگه رفع میشه.
کسی دیگه این مشکل را داشته؟
منم همینطور بودم!!!
منم زنگ زدم گفت که آقابابایی مشکل داره
تو مرکزت کجاس؟
من ولیعصر هستم.
صبح هم ساعت 7:25 بود یک بار دیگه قطع شد اما 5 دقیقه بعد وصل شد.
منم عصر یکی دو دقیقه قطعی داشتم
اولین باره توی این 5 ماهه که این اتفاقات میوفته!
من 5شنبه هفته پيش سفارش adsl به شركت شاتل دادم.امروزكه چهارشنبه است هنوز خبري نيست.مركزمخابراتي براي نصب هم مركز رداني پور است.به نظرشمااين تاخيرطبيعي است؟ديروزكه باشركت تماس گرفتم گفتند رانژه شده است.اما هنوز براي نصب با من تماس نگرفتند.![]()
من هم قراره فردا برم سفارش بدم
ما چی کار کنیم که خودمون رو کشتیم خبری هم نیست
خطمون هم dlc هست!
خوشا به حالتون
در ضمن اینترنت ماهواره ای اصلا به کاره من نمی اید
یک طرفه هست سند ندارم
قراره خوده مخابرات تا 1-2 ماه دیگه مشکل رو حل کنه راسنه یا نه رو نمی دونم
خدا کنه راست باشه.
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم شما برای نصب حضوری برو.برای من هم زنگ نزدن خودم زنگ زدم گفت فردا می آییم اما نیومدن.خودم حوضوری رفتم یکم هم شاکی فردا عصر سر همون ساعت که گفته بود اومد.این جور که من برداشت کردم افرادی که برای نصب میرن کم هستن و سرشون شلوغه پس تا شما اغدام نکنی اون ها هم اغدام نمیکنن.
گفتم توی چند پست قبل
دارن سیستم هاشون رو یه تغییراتی میدن
خودشون میگفتن که ممکنه تا آخر این هفته طول بکشه این داستان.... امیدوارم که درست بشه هر چه زودتر
چون من واسه یکی از دوستام هم درخواست دادم و الان بعد از چند روز هیچ خبری نیست....![]()
دوست عزیز اون اینترنت ماهواری ای هم سند داره با خط dialup اگه تو کاره آپلود همون سند dialup جواب میده اما خوب هزینه ها خیلی زیاد میشه.
از یک خط ایرانسل هم میتونی برای سند استفاده کنی.یکی از دوستای خودم همین کار را میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)