از دوستان تو اروميه الان بهترين سرويسدهنده adsl كه سرعتش خوب باشه افتشم كم باشه كدومه؟ توضيح بدن ممنون ميشم چون ميخوام از تركانت در بيام واسم نظر شما خيلي مهمه
از دوستان تو اروميه الان بهترين سرويسدهنده adsl كه سرعتش خوب باشه افتشم كم باشه كدومه؟ توضيح بدن ممنون ميشم چون ميخوام از تركانت در بيام واسم نظر شما خيلي مهمه
آقا من همین حالا زنگ زدم گفتن اصلا شبها محدودیت دانلود نداریم که بخواهیم کم یا زیاد کنیم گفت شاید پهنای باند کم میشه مشکل از اون میشهنوشته شده توسط salazar.basiliska [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اکانت راپیدشر با هات فایل دارم بس مشکلی با لینک مستقیم ندارم یکی دوتا که میندازم تو دانلود راحت با 109 تا دانلود میکنه . یه تستی هم امشب میزنم ببینم مشکل حل شده یا نه
متشکرم از دوستان
دوستان اينجا كسي نيست جوابه ما رو بده
متاسفانه زمان بدی رو برای تغییر ISP انتخاب کردید. الان همگی مشکل سرعت دارننوشته شده توسط asgar aga [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تعرفه های مخابرات رو دارید ؟
من می خوام فردا برم بگیرم !
چند صفحه قبل یکی از دوستان عکس گذاشته بودن. جستجو کنیدنوشته شده توسط =CYBER= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک عکس :نوشته شده توسط IVAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شما عکسی دیدید ما رو هم خیر کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پست درج شده بود که مال 2-3 ماه پیش هست .
کسی لیست قیمت های مخابرات رو نداشت ؟
از آنا 1 مگ محدود بگیریم خوبه ؟
نوشته شده توسط salazar.basiliska [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال داشتم:
1- چه سرويسي ازشون گرفتي؟
2-چقدر هزينه كردي؟
3-مودم داشتي يا از شركت خريدي؟
4-چه مداركي گرفتن؟
با تشكر
128 محدود 1 ماهه 3 گیگ . حدود 35 تومن . 10 تومن راه اندازی 16 تومن اکانت 5 تومن 1 گیگ اضافی و 3 تومن هزینه آبونمان ! ...نوشته شده توسط urumchi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم داشتم
فتوکپی کارت ملی دارنده خط که میتونی ایمیل هم بکنی . زیاد جدی نبودن راجبش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)