سلام .
ببنم moderntalking123 ، قیمت برای 3 ماه توی تعرفههای ترکانت 73 تومن هست نه 32 تومن که ! حالا اگه راستش رو گفته باشی که 32 تومن برای 3 ماه میدی ، پس چطوری شده تو اینقدر پول میدی ! ؟
سلام .
ببنم moderntalking123 ، قیمت برای 3 ماه توی تعرفههای ترکانت 73 تومن هست نه 32 تومن که ! حالا اگه راستش رو گفته باشی که 32 تومن برای 3 ماه میدی ، پس چطوری شده تو اینقدر پول میدی ! ؟
شما توجه نکردی.نوشته شده توسط قاهر - Gahir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم الان پارس آنلاین 3 ماهه با 4گیگ حجم کلا با هم 32 تومن هستش.
در صورتی که ترکانت هر ماه 33 تومن هست، حالا اون هم 128 نه 2 مگ.
البته یک چیز هم بگم فردا شاکی نشید، امشب سرعت افت پیدا کرده بود با 40 دانلود میکرد اما روزهای تعطیل که بار کم باشه 140 رو پر میکنه (البته حجم هم میره روزا ).
آقا دستت درد نکنه ... ممنون بابت توضیحت ... راست میگی ... تو اول گفتی پارس آنلاین ، بعد من فکر کردم که ترکانت رو میگی ! ....
چیزی نیست ، این افت سرعت هم همیشه هست ، ولی بهتر از هیچی هست !
آقا یه چیزی در مورد این پارس آنلاین! می خوام ببینم شما هم این مشکل رو دارین یا نه!!؟
ما تو منطقه مخابراتی فجریم (شیخ تپه)، تا 2 هفته پیش سرعت عالی بود (همون 1.5 مگابیت) ولی یه دفعه اینترنت 2 3 ساعت قطع شد گفتن دارن مرکز مخابرات فجر رو گسترش میدن! بعد از اون دیگه سرعت افت که چه عرض کنم اعصاب خورد کن شد! صفحه ها رو با زور باز میکنه! معمولا هم سرعت دانلود رو 10KB می مونه (شاید هم کمتر)!!!
نوشته شده توسط rezanew [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]احتمالا مخابرات شما مثل مخابرات ما تو تهران ماست ميل كردن. احتمالا هنوز دارن كار مي كنن.ميگن به مدت 72 ساعت اختلال ولي خوب شما چند روزي بهش اضافه كنيد.
اعصاب من از خورد هم گذشته.نوشته شده توسط rezanew [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مخابرات قندی هستم افتضاح شده. به جای اینترنت نویز میاد.
همین الان هم به اوجش رسیده و دائم قطع و وصل میکنن.
در حالی که دوستم که منطقه مافی هستش داره با 200 دانلود میکنه و هرشب 4 گیگابایت دانلود داره ما هم داریم نویز میخوریم.
سرعت بالا نخواستیم، انگار به خر میگن باید با BMW مسابقه بدی خوب تو که سیم کشی عهد بوق رو عوض نمیکنی انتظار داری 2 مگ از توی اینا رد بشه؟
من دیگه دارم کم کم قاط میزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم بهشون میگه که خط شما الان رو 2mg گذاشته شده! شما الان باید حداقل 200k دانلود کنید! می گم بابا من نهایت میتونم 7k بگیرم! یا اگه خیلی مایه بزاره 14k ! میگه نمی دونم مشکل از طرف ما نیست!
پس به کی باید بگیم!؟؟؟ تازه طرف میگه منطقه فجر از همشون قویتره!!
راستی:
شما الان یاهو رو چطور ping میکنید؟ این زمان پینگ میتونه سرعت بین 7k و 200k رو تشخیص بده؟؟؟!!! (من که فکر نمی کنم) چون برای امتحان گفت یاهو رو پینگ کن سرعت پاسخ برای من هم 307 شد!!
نه ربطی نداره.نوشته شده توسط rezanew [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ من هم همون حوالی هستش.
یک بار دیگه بزنگ بهشون بگو خط من نویز داره لطفاً برگردونید به حالت اولش روی 512. احتمالا درست بشه لااقل 512 واقعی بهتر از 2 مگ مجازیه
منم شاید همین کار رو کردم.
سلام دوستان....الان من حدود 4 ماه از آنا استفاده می کنم و تا حالا هم قطعی برام پیش نیومده....نمی دونم برای شما چطوری این همه قطعی و اعصاب خورد کنی ببار آورده؟!؟
سرعتشم زیاد افت نمی کنه و خوبه....ولی اصلا مشکل قطعی نداشتم....فقط یبار بارندگی زیاد بود سیستماشون هنگ کرد و قطع شد همین 1 ماه پیش..
سلام دوستان همشهری (البته اکثرا همشهری )
میخواستم بدونم کدوم یکی از سرویس دهنده های ADSL ، دانلود رایگان شبانه رو ساپورت میکنه ؟
در کل الان برای استفاده روزانه واسه خونه و گاها دانلود ( بیشتر دانلود شبانه ) از کجا سرویس بگیرم و چه سرعتی بگیرم ؟
البته میدونم هرچی پول بیشتر بدم سرعت میره بالا ولی کلا میخوام بدونم کودوم تعرفه به صرفه تره !
پس لطفا اگه پیشنهاد خاصی دارین قیمتشم بگین .
اگه لینک تعرفه ها و قیمت هاشون رو هم بهم بدین که دیگه نورالانور میشه
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)