اونایی که نامحدود از پارس آنلاین یا هر جایی دارن لطفا بگن هر شب چقدر می تونن بگیرن؟
اونایی که نامحدود از پارس آنلاین یا هر جایی دارن لطفا بگن هر شب چقدر می تونن بگیرن؟
نوشته شده توسط exreme [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 64 و 128 نا محدود آنا استفاده میکنم. با تنظیماتی که انجام دادم . روی شبکه و استفاده از TCP/IP optimizer ها
سرعتم برای 64 ، 7.5 و برای 128 ، 15 هست . البته بستگی به سرور هم داره که بالاتر از این هم میشه.
این سرعتهایی که گفتم برای دانلود رایگان از رپیدشیره هنوز!!!
سلام . دوستان من مدتهاست از آنا اكانت ميگيرم اما دارم ميبينم كه آنا واقعآ ديگه قيمتهاش بالاس ! واسه همين ميخوام isp عوض كنم و سرعت بالاتري بگيرم (الان 256 هست)
سرعت بالا در شبها خيلي برام مهمه و نا محدود بودنش همينطور .
پيشنهادتون چيه ؟
ممنون
Last edited by salazar.basiliska; 15-05-2010 at 23:38.
منم مدت هاست که از آنا میگیرم و خیلی هم ازش راضی هستم. پشتیبانیش و قیمت هاش هم مناسبه و قطعیش هم خیلی کم هست.نوشته شده توسط salazar.basiliska [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت های پارس آنلاین شاید کمتر باشه ولی چون قطعیش زیاده و پشتیبانیش ضعیفه به درد نمیخوره.
ترکانت نت هم از قرار معلوم بدک نیست ولی قیمت هاش با آنا چندان فرقی نداره.
Last edited by Squall Leonhart; 16-05-2010 at 08:00.
والا من نامحدود ندارم ولی شبها از ساعت 1 تا 6 صبح با سرعت 128 1.5GB دانلود میکنمنوشته شده توسط exreme [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سرعتش هم با لینک دانلود مستقیم 120-150Kb هستش که میشه گفت سرعت 1mb هستش
اگه بخوام پارس آنلاین رو با دو تا کلمه توصیف کنم میگم :نوشته شده توسط behruz_godrat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخم مرغ شانسی!
میگن ما جلوی سرعت رو نمیگیریم و واسته هیچ کس محدودیت نمیزاریم و سرعت با توجه به تعداد استفاده کننده تقسیم میشه! اگه زیاد باشن سرعت میاد پایین و اگه شانس بیاریم بچه های یه شهر خواب باشن! اون وقت سرعت میره بالا!
من امروز رفتم پارس آنلاين ميگه براي منطقه شما اين خدمات مفتي رو نداريم ! فقط يكي از تعرفه هاش خوب بود اونم پايه 512 به قول خودشون Burst هم 1024 ترافيك 1 گيگ !!!
19 تومن . حالا ترافيكشو ميشه برد بالا اما سوال من اينه كسي از اين خدمات استفاده كرده ؟ سرعتش واقعآ چقدره شبا و روزا
كسي سايت شانت يا حداقل تعرفه هاشو نميدونه بذاره اينجا ؟
منم یه دفعه گول این تعرفه هاش رو خوردم! البته خدا رو شکر که زود بیدار شدم و فهمیدم که داره یه کلاه گشاد سرم میره! به ظاهر تعرفه هاش از آنا پایین تر هست ولی اگه یه کم دقیق تر محاسبات انجام بدی میبینی که دقیقا عکس مطلب درسته! البته ممکنه که استفادمون فرق داشته باشه. من اینترنت رو واسه استفاده خونگی میخوام از قبیل دانلود (نه زیاد حجیم، وب گردی، چت، فروم و غیره)نوشته شده توسط salazar.basiliska [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعتش این طور که میگن روز ها خیلی سرعت خوبه چون همه از ترس اینکه روز حجمشون تموم نشه اصلا دانلود نمیکنن و نگه میدارن واسته شب که نامحدود هست. اون وقت فکر کن که چه اتفاقی پیش میاد.
شانت هنوز هم هست ؟
تعرفه هاش خیلی خوب بود ، سرعتشم خوب بود، بهترین isp بود که دیده بودم تو ارومیه
من الان parsonline گرفتم، خیلی افتضاحه !!!!
اگه بخوام ماه بعد isp عوqض کنم، آنا بگیرم، بازم باید یه هفته معتل مخابرات شم؟
اگه شانس بیاری تا ده روز بهت اینترنت میدن اگه نیاری باید یه 15 روزی صبر کنی!نوشته شده توسط morteza.m2n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)