دقت کردید دو سه روزه وضعیت اینترنت خیلی خراب شده ! یه سایت معمولی رو هم باز نمیکنه !
دقت کردید دو سه روزه وضعیت اینترنت خیلی خراب شده ! یه سایت معمولی رو هم باز نمیکنه !
بچه کسی سرویس 2 مگ یا 4 مگ داره ؟
میشه یه عکس از از Up stream و Down stream بدید
حدود 5 الی 6 روزه پورت ها رو بستن !
پروکــــســـی بدون باز کردن وی پــی ان کار نمیکنه !
تازه میخوان اداره اینترنت رو بدن به نظامی ها !!! خاکــــــ تو سرتون !!!
دوستان شاتل 8مگ چجوریه تو استان ما؟ کسی داره؟
من شاتل چهار مگ دارم. بستگی به نوع مصرف خودتون داره. اگه برای بازی میخواید خوب نیست چون با اینکه پینگ پایین و پایداری خوب داره اما نات تایپ سه میده که جالب نیست. اما برای دانلود هم سرعتش خوبه ولی بسته هاش جالب نیستن و منصفانه اینا داره. کلا فقط از نظر پایداری کانکشن و پشتیبانی خوبه
الان یه طرحی گذاشته 6ماهه هشت مگ 1050 گیگ خارجی به قیمت 245 که به نظر خیلی خوبه. حالا نمیدونم سرعتش چجوریه.نوشته شده توسط dDarkKnight_12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شاتل فکر کنم هنوز سرویس اینترنت نسل چهار ثابت tddlte برای استانها فراهم نکرده من که تو سایتشون نتونستم محدوده پوشش برای ارومیه پیدا کنم... اگه فراهم کنه بنظرم از adsl خیلی بهتره.
مبین نت هم طرحهاش برای پر مصرف ها خوبه ولی کلا محدودیت و چیلترینگ زیاد اعمال میکنن
مخابرات از زمانی سایتو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر دادن 10 برابر از شما ترافیک کم میکنن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید شکایت ارسال کنید و اطلاع رسانی کنید 90گیگ من 10 روزه تموم شد با 10 گیگ مصرف
جدیدا مخابرات عجب ترافیکی می سوزونه !!! ترافیک اضافه خریدم ، گوگل رو باز کردم دیدم 300 مگ کم شده !
نوشته شده توسط hossein2801 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روزه 2 مگ 160 گیگ رو خریدم 60 گیگ ــم رفته !!! در حالی اصلا دانلود نمیکنم و فقط و فقط وب گردی ! تازه کل عکس ها رو هم بلاک کردم ، ویدئو ها رو بلاک کردم فقط مونده css و js ها رو هم بلاک کنم !!
اینا دیگه شورش رو درآوردن ! دو ماه پیش اصلا اینجوری نبود معمولا با همین سرعت و پهنای باند ، 50 گیگ هم اضافه می آوردم ! از دی ماه دارن 10 برابر حساب میکنن !
دوستان اگر اینترنت شما هم اینجوری ــه خواهشا 195 شکایت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)