ee?شوک منظور همون دو تا زالزالک هست که باهاش بازی بازی میکنن !
همونایی که سیاه رنگه و وسط دسته های پلی استیشن 2 قرار داره
بعضی از دسته ها شوک دارن و بعضی ها ندارن ( منظورم فقط توی کامپیوتره )
پس مال من کار میکرد.چه بدرد میخوره؟؟
ee?شوک منظور همون دو تا زالزالک هست که باهاش بازی بازی میکنن !
همونایی که سیاه رنگه و وسط دسته های پلی استیشن 2 قرار داره
بعضی از دسته ها شوک دارن و بعضی ها ندارن ( منظورم فقط توی کامپیوتره )
پس مال من کار میکرد.چه بدرد میخوره؟؟
خب به درد میخوره که ساختنشنوشته شده توسط caca_caca888 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم وقتی میرفتم کلوپ ، تمام نید فور اسپید ها مثل کربن و موست وانتد و آندر گرند ( این آندر گرند توی شب های پر ستاره ی تابستون خیلی حال میداد ) رو وقتی بازی میکردم ، همیشه با شوک بازی میکردم و هیچ وقت نشد بدون شوک بازی کنم ...
یه جورایی جذابیت بازی رو افزایش میده
سلام
اقا وسط بازی میاد بیرون
چندتا کرک هم تست کردم؟
چکارش میشه کرد؟
ویندوز ویستا
سوالتو تو تاپیک زیر مطرح کننوشته شده توسط Molibden [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان!
بعد از عمری برای اولین بار تونستم 100% کامل تمومش کنم! توی مرحله آخر پلیسی (13 دقیقه) مونده بودم!!!
اینم لینکش برای هرکی که میخواد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by frnsh; 22-07-2009 at 19:22.
سلام من تازه خریدم اما یه هفتهای رسیدم به 100 % خیلی خوب بود
من ماشین از سایت نیدفوراسپید دانلود کردم ولی وقتی نصبش میکنم نمیاد توی بازی. چیکرکنم این ماشینها بیاند توبازی (کمکم کنید)(کمکم کنید)(کمکم کنید)(کمکم کنید)(کمکم کنید)(کمکم کنید)(کمکم کنید)(کمکم کنید)(کمکم کنید)(کمکم کنید)
رو خود شورکات بازی نباید کلیک کنی یه مودپچه که وقتی میریزی یه شورت کات میندازه تو دستکتاپ باید اون رو اجرا کنینوشته شده توسط وشاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من که این سری نید فور اسپید از همه ی سری هاش قشنگتر بود...مخصوصا داستانه فوق العاده ای داشت...میخواستم ببینم چطوری میتونم آهنگ های این بازی ازش جدا کنم؟؟؟
ابزار تبدیل موزیکنوشته شده توسط hamedsaw [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- فایل Need for Speed Most Wanted Music Conversion Tools رو از بخش ضمیمه دانلود, و در یک پوشه خالی از حالت فشرده خارج کنین.
- مسیر مقابل رو طی کنین: C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\SOUND\PFDATA (پیش فرض)
- فایل MW_Music.mus رو در پوشه برنامه دانلود شده, کپی و فایل Go!.bat رو اجرا کنین.
- در نتیجه فایل MW_Music.mus طی سه مرحله (Phace) به 26 تراک با پسوند wav تبدیل خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)