شما باید بری سمت شمال.اگه درست یادم باشه.خلاصه باید بگردی تا یه جایی هست جنگل کنار جاده.یه جای هست که میشه با سرعت زیاد از روی اون سطح شیب دار پرید.باید بری اونجا و بپری اونور تا پلیسا نیان دنبالت.
بازی تموم میشه
شما باید بری سمت شمال.اگه درست یادم باشه.خلاصه باید بگردی تا یه جایی هست جنگل کنار جاده.یه جای هست که میشه با سرعت زیاد از روی اون سطح شیب دار پرید.باید بری اونجا و بپری اونور تا پلیسا نیان دنبالت.
بازی تموم میشه
این آخرشه دیگه؟؟؟شما باید بری سمت شمال.اگه درست یادم باشه.خلاصه باید بگردی تا یه جایی هست جنگل کنار جاده.یه جای هست که میشه با سرعت زیاد از روی اون سطح شیب دار پرید.باید بری اونجا و بپری اونور تا پلیسا نیان دنبالت.
بازی تموم میشه
بالاخره باید کلی از دست پلیسا فرار کنی.چه مرحله ی قشنگیه
اره اخرشه.
در رفتن از دست پلیسا راحته.خیلی حال همیده همشونو با هم میکشی.
منم یه موقعی که دستم شکسته بود همینطور بازی میکردم با دختر داییم! البته بازی Driver رو بازی میکردیم قبلنا!
و اینکه سیو رو بیخیال شدم! الان رسیدم بلک لیست 3![]()
اولی razer بود razor بود ؟ چی بود؟منم یه موقعی که دستم شکسته بود همینطور بازی میکردم با دختر داییم! البته بازی Driver رو بازی میکردیم قبلنا!
و اینکه سیو رو بیخیال شدم! الان رسیدم بلک لیست 3
یعنی الان دوباره رفتی از اول یه دور دیگه بازی میکنی؟؟!!
البته ارزششو داره.
من چند ماه پیش تصمیم گرفتم از اول بازی کنم.ولی نمیدونم چی کار کردم دیگه از راننده (؟ یادم نیست) پایین تر نمیرفت . همشم تیک خرده بود. نمیدونم یهویی از بازی خارج شده بودم؟ چی کرده بودم که اینطوری شده بود. اعصابم خرد شد.
سلام دوستان
ببخشید می دونم جاش اینجانیست
ولی:
من تو آندر کاور چند تا مشکل دارم
1.چطوری شوک دسته رو تو بازی فعال کنم
2.چطوری همه ی ماشین ها رو باز کنم
ممنون
و
ببخشید
Razor بود. من الان رسیدم بهش!اولی razer بود razor بود ؟ چی بود؟
یعنی الان دوباره رفتی از اول یه دور دیگه بازی میکنی؟؟!!
آره. البته بار سومم هست که تمومش کردم!
راستی یه دوستی قبلا پرسیده بود کسی بالاتر از 225 رفته یا نه. من رفتم!
اینه: (البته 230 هم شدم اما خوردم تو دیوار بعدش!)
![]()
لطفا کمی به قوانین احترام بزارید دوست من
تاپیک Need for Speed: Undercover
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من موست وانتد رو یادم نیست.Razor بود. من الان رسیدم بهش!
آره. البته بار سومم هست که تمومش کردم!
راستی یه دوستی قبلا پرسیده بود کسی بالاتر از 225 رفته یا نه. من رفتم!
اینه: (البته 230 هم شدم اما خوردم تو دیوار بعدش!)
ولی تو آندر کاور بالای400 هم رفتم یادم نیست چند بود(400 بود؟ 425 بود؟ 450 بود؟) اینطور که یادمه 450 بود.
آهان منم دستم شوک داره ولی هیچوقت شوکشو ندیدم!اصلا چیه؟؟همون ویبره خودمونه؟؟1.چطوری شوک دسته رو تو بازی فعال کنم
2.چطوری همه ی ماشین ها رو باز کنم
شوک منظور همون دو تا زالزالک هست که باهاش بازی بازی میکنن !آهان منم دستم شوک داره ولی هیچوقت شوکشو ندیدم!اصلا چیه؟؟همون ویبره خودمونه؟؟
همونایی که سیاه رنگه و وسط دسته های پلی استیشن 2 قرار داره
بعضی از دسته ها شوک دارن و بعضی ها ندارن ( منظورم فقط توی کامپیوتره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)