در این بازی بجز ماشینهای بخش career، ماشینهای دیگری وجود ندارند؟
در این بازی بجز ماشینهای بخش career، ماشینهای دیگری وجود ندارند؟
من تو عمرم ازش استفاده نکردم!نوشته شده توسط frnsh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 تا سرعت کم می کنه
توی همون منوی اول یه قسمتی داره My Cars فکر کنم باشه. اونجا میتونید ماشینهای جدیدی که تا Career آزاد شدن رو بخرید و اسپورتشون کنین. من خوادم تو این قسمت دست فرمون ماشینها رو تست میکردم! چون بعدش با همشون Quick Race میدادم.در این بازی بجز ماشینهای بخش career، ماشینهای دیگری وجود ندارند؟
جون میده برای پیچهای تند. به هیچ جا نمیخوری اگه با دقت بری.من تو عمرم ازش استفاده نکردم!
10 تا سرعت کم می کنه
میتونم بگم همون لامبور گینی که تو یکی از مسابقات فکر کنم با نفر 5 یا 6 بدست میاری اون رو وردار خیلی هندلینگ خوبی داره.نوشته شده توسط frnsh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بعد از عمری این بازیو با یه مشقتی تموم کردم!
فقط یه چیزی بگم که اونایی که دارن این بازیو تموم میکنن دچار مشکل نشن مثل من!: وقتی رازور رو با 5 مسابقه بردم یهو با ماشین اون وسط یه مرحله پلیسی میافتم که درجش 6 هست! بعد از یه زمانی که میگذره یه پیغامی برام میاد که میگه بیا به اون منطقه که تو نقشس. وقتی من رفتم اونجا همون استادیومه بود. فکر کردم باید اونجا پلیسا رو قال بذارم اما اینطور نبود. باید توی یه مسیری که مشخص بود میرفتم تا بازی تموم بشه! (این قابل توجه اونایی بود که مثل من سرشون کلاه رفته و NFS MW رو توی 2 سیدی خریداری کردن! که فقط بازیها رو داره و خبری از داستان نیست!)
آقا یکی به من بگه چجوری این perfomance tuning استفاده کنم!
داداش گلم با دست کاری کردن این قسمت می تونی عیب ها و خصلت های ماشینت رو اصلاح کنی ... مثلا هندلینگ ماشین کمه ، با بیشتر کردن میزان Handling ، هندلینگ ماشینتون بیشتر میشه ...آقا یکی به من بگه چجوری از این perfomance tuning استفاده کنم!
با بیشتر کردن میزان Steering ، فرمون ماشین شوما بیشتر می چرخه ، در نتیجه سر پیچ ها ماشین بهتر عکس العمل نشون میده ...
تاثیر اپشن های دیگه رو نتونستم توی بازی تشخیص بدم ولی فکر می کنم اگه قسمت نیترو و توربو شوما روی حداکثر باشه بهتر هستش ...
یادت باشه اگه Handling ، Steering رو بی مورد کم و زیاد کنی ، گند می خوره به ماشین ... باید ببینی ماشینت چی کم داره تا همون قسمت رو اصلاح کنی ...
سلام اگه مشكلي براي تموم كردن اين بازي دارين بمن بگيد بهتون جواب بدم چون 8 بار اين بازي رو از اول تا اخر رفتم
اگه ماشینت همه چیش خوب باشه چی؟نوشته شده توسط S@eid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)